Tobejarabi bitan je samo "Bog" jer samo on zna
Tobejarabi bitan je samo "Bog" jer samo on zna
Neces uspjeti ugusiti slobodu misljenja i izrazavanja, razbojnice!
igla je napisao/la: ↑čet dec 20, 2018 10:13 pmNe mijesa sto ne konta vec zeli da mijesa.storm_raider je napisao/la: ↑čet dec 20, 2018 10:08 pmOvaj Sisic mijesa kruske i jabuke. Hibrid momcino, hibrid.
To je taj nacin koji mi se gadi u svemu.
Eto.
Zato on i nece na mjesto trenera vec hoce SD. Iskreno bi volio i ja da dodje Amar pa da i to vjerovanje vidimo da li je Amar svemoguci.kokoška je napisao/la: ↑čet dec 20, 2018 10:54 pmŠto bi volio da sad dodje Amar samo da vidim kako ce nam on to pomoci mozda ima kakav carobni stapic, samo je pitanje sta ako spasioc ne bude mogao da nas spasi, hoce li biti noga i pljuvanje i po njemu jbg nikom nije lako da sad dodje u klub valja za pola godine napraviti rezultate inace ide noga standardno jer vise se nece graditi i neces moci navijace smirivati pravljenjem stadiona i ostalim dekoracijama.
Misketov lobotomac sto bi znalci reklisidro je napisao/la: ↑čet dec 20, 2018 11:52 pmDrago mi je da Manijaci napokon pocinju da shvataju kolika je ubleha Amar Kamatar. Danas ste obrisali i banovali covjeka jer eto napisa da je covjek kamatar. Pa sta je pogrijesio? Ovo ovdje je jedini forum Zelje koji je normalan nemojte da ga pravite drugacijim. Amara smo svi smatrai legendom ali medjutim covjek je kamatar i bice grobar Zelje ako ovako nastavi.
Almedin Sisic je samo njegov instrument. Covjek godinama rusi Zelju. Glupost od koje se necemo oporaviti nikada je tjeranje Misketa. Ljudi masovno cijepaju godisnje ili bacaju , ja prvi necu na proljece ici na utakmice Zelje i uopste dok je Amarova kamatarska uprava tu.
Pa šta je ovo ljudi dragi, pa skim mi ovaj hebeni zrak dijelimo. Jel normalno da ovakav licemjer mlati gluposti koje nam prave neviđenu štetu... Na žalost u ovoj heben oj zemlji samo ovakvi poltroni prolaze i sve ih je više. Nista on ne miješa, on odlično zna sta radi i kako treba da radi, samo sto se zakon tako provodi pa se može sve i svašta pisati.igla je napisao/la: ↑čet dec 20, 2018 10:58 pmigla je napisao/la: ↑čet dec 20, 2018 10:13 pmNe mijesa sto ne konta vec zeli da mijesa.storm_raider je napisao/la: ↑čet dec 20, 2018 10:08 pmOvaj Sisic mijesa kruske i jabuke. Hibrid momcino, hibrid.
To je taj nacin koji mi se gadi u svemu.Eto.
Ako su ovi i slični Željo, ja nisam.
A eto ih kolektivno.
Charlie Sheen je napisao/la: ↑pet dec 21, 2018 12:18 amBilo gdje drugo da igraci namjerno gube utakmice, najblaze bi prosli sa prelomima kostiju a boga mi nerijetko se glava gubi, sudije sigurno citave glave ne bi izlazile ni sa jednog stadiona poslije onakvih klanja ko sa Grbavice...Jebe se meni za Senada ali da neko radi protiv Zelje da bi uhljebio svoje guzove e to je meni dno.
igla je napisao/la: ↑pet dec 21, 2018 12:34 amCharlie Sheen je napisao/la: ↑pet dec 21, 2018 12:18 amBilo gdje drugo da igraci namjerno gube utakmice, najblaze bi prosli sa prelomima kostiju a boga mi nerijetko se glava gubi, sudije sigurno citave glave ne bi izlazile ni sa jednog stadiona poslije onakvih klanja ko sa Grbavice...Jebe se meni za Senada ali da neko radi protiv Zelje da bi uhljebio svoje guzove e to je meni dno.![]()
![]()
Dolazi period kad će svakakav šljam imati veze sa klubom. Od igrača, trenera, novinara, raznih ljudi. Ono što je tužnije je što će mnogi nastaviti lagati sami sebe. Pravit će se opravdanja, vidljivi neprijatelji i interesdžije će postati opet "in", bogohulit će se. Sve to jer istina nije uvijek lijepa i ne odgovara emocijama.
Upravo to prolazimo sad. Ljudi su sami sebe lagali da nema podjela, da Amar nije opozicija Misimovicu, da se svi kriju iza njegovog imena.
Evo i sad, u ovom trenutku, ljudi lažu sami sebe za hejbet stvari.
Nema od nas kluba dok je mahale i ovakvih praksi. Dok se od ljudi bogovi stvaraju.