Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

PratimsamoPlave
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet dec 20, 2018 10:26 pm

cikazubo je napisao/la:
čet dec 20, 2018 10:07 pm
Samardzija, Hodzic, Starovlah, Smajlovic, Braculj..
Idemo dalje, cekamo sljedecu legendu da izgubi taj status.
Tobejarabi bitan je samo "Bog" jer samo on zna
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

Amidza
Kontakt:

čet dec 20, 2018 10:28 pm

Izlija je napisao/la:
čet dec 20, 2018 10:24 pm
slika
Nadasve objektivan novinar. :rofl1:
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

storm_raider
Kontakt:

čet dec 20, 2018 10:36 pm

Zamislite spojiti Sisica i Culica. Previse suplje da se ne narusi ravnoteza u prirodi. Pocijepao bih se matrix na 20 bremenitih komada.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Simply Blue
Kontakt:

čet dec 20, 2018 10:41 pm

A Goli Otok bezveze zjapi prazan, baš šteta
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

kokoška
Kontakt:

čet dec 20, 2018 10:54 pm

Što bi volio da sad dodje Amar samo da vidim kako ce nam on to pomoci mozda ima kakav carobni stapic, samo je pitanje sta ako spasioc ne bude mogao da nas spasi, hoce li biti noga i pljuvanje i po njemu jbg nikom nije lako da sad dodje u klub valja za pola godine napraviti rezultate inace ide noga standardno jer vise se nece graditi i neces moci navijace smirivati pravljenjem stadiona i ostalim dekoracijama.

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet dec 20, 2018 10:56 pm

Simply Blue je napisao/la:
Neces uspjeti ugusiti slobodu misljenja i izrazavanja, razbojnice!

igla
Kontakt:

čet dec 20, 2018 10:58 pm

igla je napisao/la:
čet dec 20, 2018 10:13 pm
storm_raider je napisao/la:
čet dec 20, 2018 10:08 pm
Ovaj Sisic mijesa kruske i jabuke. Hibrid momcino, hibrid.
Ne mijesa sto ne konta vec zeli da mijesa.

To je taj nacin koji mi se gadi u svemu.
Izlija je napisao/la:
slika
Eto.
Ako su ovi i slični Željo, ja nisam.

A eto ih kolektivno.

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet dec 20, 2018 11:00 pm

Pa mislim da je posteno, kad smo vec naopak narod i ne znamo strpljivo. Nabijao se pritisak ovoj upravi nenormalno, onda je valjda normalno da to bude i za svaku sljedecu. Mi smo Zeljo i zelimo sve, odmah i sada, je li...

A Zeljo ispasta u medjuvremenu, i normalni navijaci sa iskrenim namjerama...
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

storm_raider
Kontakt:

čet dec 20, 2018 11:03 pm

BlwD je napisao/la:
čet dec 20, 2018 10:56 pm
Simply Blue je napisao/la:
Neces uspjeti ugusiti slobodu misljenja i izrazavanja, razbojnice!
:rofl:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

kvalitet
Kontakt:

čet dec 20, 2018 11:11 pm

AMAR AMAR OSIM OSIM
AMAR AMAR OSIM OSIM
AMAR AMAR OSIM OSIM
AMAR AMAR OSIM OSIM
AMAR AMAR OSIM OSIM
AMAR AMAR OSIM OSIM
AMAR AMAR OSIM OSIM
AMAR AMAR OSIM OSIM
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet dec 20, 2018 11:14 pm

kokoška je napisao/la:
čet dec 20, 2018 10:54 pm
Što bi volio da sad dodje Amar samo da vidim kako ce nam on to pomoci mozda ima kakav carobni stapic, samo je pitanje sta ako spasioc ne bude mogao da nas spasi, hoce li biti noga i pljuvanje i po njemu jbg nikom nije lako da sad dodje u klub valja za pola godine napraviti rezultate inace ide noga standardno jer vise se nece graditi i neces moci navijace smirivati pravljenjem stadiona i ostalim dekoracijama.
Zato on i nece na mjesto trenera vec hoce SD. Iskreno bi volio i ja da dodje Amar pa da i to vjerovanje vidimo da li je Amar svemoguci.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Charlie Sheen
Kontakt:

čet dec 20, 2018 11:46 pm

Sacekajmo nedelju braco,svima ce sve jasnije biti...

Refa1921
Kontakt:

čet dec 20, 2018 11:46 pm

Večeras šetam kroz Ferhadiju, kad Miske ordinira, sam i nešto smrknut. Steta, velika glupost napravljena s tjeranjem.

sahmat

pet dec 21, 2018 12:02 am

sidro je napisao/la:
čet dec 20, 2018 11:52 pm
Drago mi je da Manijaci napokon pocinju da shvataju kolika je ubleha Amar Kamatar. Danas ste obrisali i banovali covjeka jer eto napisa da je covjek kamatar. Pa sta je pogrijesio? Ovo ovdje je jedini forum Zelje koji je normalan nemojte da ga pravite drugacijim. Amara smo svi smatrai legendom ali medjutim covjek je kamatar i bice grobar Zelje ako ovako nastavi.

Almedin Sisic je samo njegov instrument. Covjek godinama rusi Zelju. Glupost od koje se necemo oporaviti nikada je tjeranje Misketa. Ljudi masovno cijepaju godisnje ili bacaju , ja prvi necu na proljece ici na utakmice Zelje i uopste dok je Amarova kamatarska uprava tu.
Misketov lobotomac sto bi znalci rekli
"Znaš li šta je najbitnije u životu? Željo, prijatelju."

AMAR OSIM !

blueheart
Kontakt:

pet dec 21, 2018 12:08 am

igla je napisao/la:
čet dec 20, 2018 10:58 pm
igla je napisao/la:
čet dec 20, 2018 10:13 pm
storm_raider je napisao/la:
čet dec 20, 2018 10:08 pm
Ovaj Sisic mijesa kruske i jabuke. Hibrid momcino, hibrid.
Ne mijesa sto ne konta vec zeli da mijesa.

To je taj nacin koji mi se gadi u svemu.
Izlija je napisao/la:
slika
Eto.
Ako su ovi i slični Željo, ja nisam.

A eto ih kolektivno.
Pa šta je ovo ljudi dragi, pa skim mi ovaj hebeni zrak dijelimo. Jel normalno da ovakav licemjer mlati gluposti koje nam prave neviđenu štetu... Na žalost u ovoj heben oj zemlji samo ovakvi poltroni prolaze i sve ih je više. Nista on ne miješa, on odlično zna sta radi i kako treba da radi, samo sto se zakon tako provodi pa se može sve i svašta pisati.
Ovdje je sve uništeno, počev od društva, obrazovanja, struke, zakona, sudstva.... Sve sve sve je na dnu i jbg, i našao se neko da u takvim okolnostima radi časno i pošteno. E pa ne moze tako jer to ovdje ne može opstati dugo.
DRZAVA ZELJO

Charlie Sheen
Kontakt:

pet dec 21, 2018 12:18 am

Bilo gdje drugo da igraci namjerno gube utakmice, najblaze bi prosli sa prelomima kostiju a boga mi nerijetko se glava gubi, sudije sigurno citave glave ne bi izlazile ni sa jednog stadiona poslije onakvih klanja ko sa Grbavice...Jebe se meni za Senada ali da neko radi protiv Zelje da bi uhljebio svoje guzove e to je meni dno.

staaarinavijac
Kontakt:

pet dec 21, 2018 12:26 am

Sad , eto nakon što "sve živo" dade ostavke u klubu , nameće mi se jedna misao ...
Ako su ovi , kako ih bivša uprava nazva " interesni i menadžerski lobiji" , ali i ostali kokošari uspjeli na razne načine sabotirati klub i dosadašnju upravu ,onda to znači da i ubuduće mogu praviti haos u i oko kluba kad god požele ili im zatreba za njihove lične interese ...bukvalno cirkuzati sa klubom ...i onda navijači ne znaju da li ima smisla doći na Grbavicu , da li se uopšte "unositi" u sam meč - jer , ko zna , možda je namješten zbog nečijeg interesa ili kladioničarskog šićara , ili čiji li su "igrači" fudbaleri na terenu, da li će se truditi ili igrati kad im se ćefne , ili šta li će eventualni novi trener znati, smjeti ili samo klimati glavom , itd., itd.Dakle pominjem samo sportski dio , a o funkcionisanju i poslovanju kluba da i ne pričam.
Ako novi ljudi (u šta je teško povjerovati ) budu zaista imali iskrene namjere da Željo i dalje napreduje u cjelini, trebaće malo više vremena da steknu povjerenje većine navijača (što znači njihove podrške, dolaska na utakmice -kupovanja karata , i sl. ) ...
Zadnja izmjena: staaarinavijac, dana/u pet dec 21, 2018 9:14 pm, ukupno mijenjano 1 put.

sahmat

pet dec 21, 2018 12:29 am

Amar ima čarobni štapić vjerovali ili ne..
Jedva čekam da dođe jug će se napraviti do jula, igrat ćemo Ligu Prvaka, Amar će sve pobjediti do kraja, napravit će od Zeca - Robena, a od Vece - Casiljasa, Hajdarevic ce biti Kante, a Krpić - Ibrahimović..
Amare samo dođi!
Kad dođe Amar neće biti dugova!
Kad dođe Amar do zime dobijamo čak i zapad!
Kad dođe Amar prosjek će biti 10 milja..
Kad dođe Amar . . .

AMAR OSIM !

igla
Kontakt:

pet dec 21, 2018 12:34 am

Charlie Sheen je napisao/la:
Bilo gdje drugo da igraci namjerno gube utakmice, najblaze bi prosli sa prelomima kostiju a boga mi nerijetko se glava gubi, sudije sigurno citave glave ne bi izlazile ni sa jednog stadiona poslije onakvih klanja ko sa Grbavice...Jebe se meni za Senada ali da neko radi protiv Zelje da bi uhljebio svoje guzove e to je meni dno.
:palacgore: :palacgore:

Dolazi period kad će svakakav šljam imati veze sa klubom. Od igrača, trenera, novinara, raznih ljudi. Ono što je tužnije je što će mnogi nastaviti lagati sami sebe. Pravit će se opravdanja, vidljivi neprijatelji i interesdžije će postati opet "in", bogohulit će se. Sve to jer istina nije uvijek lijepa i ne odgovara emocijama.

Upravo to prolazimo sad. Ljudi su sami sebe lagali da nema podjela, da Amar nije opozicija Misimovicu, da se svi kriju iza njegovog imena.

Evo i sad, u ovom trenutku, ljudi lažu sami sebe za hejbet stvari.

Nema od nas kluba dok je mahale i ovakvih praksi. Dok se od ljudi bogovi stvaraju.

sahmat

pet dec 21, 2018 1:36 am

igla je napisao/la:
pet dec 21, 2018 12:34 am
Charlie Sheen je napisao/la:

Dolazi period kad će svakakav šljam imati veze sa klubom. Od igrača, trenera, novinara, raznih ljudi. Ono što je tužnije je što će mnogi nastaviti lagati sami sebe. Pravit će se opravdanja, vidljivi neprijatelji i interesdžije će postati opet "in", bogohulit će se. Sve to jer istina nije uvijek lijepa i ne odgovara emocijama.

Upravo to prolazimo sad. Ljudi su sami sebe lagali da nema podjela, da Amar nije opozicija Misimovicu, da se svi kriju iza njegovog imena.

Evo i sad, u ovom trenutku, ljudi lažu sami sebe za hejbet stvari.

Nema od nas kluba dok je mahale i ovakvih praksi. Dok se od ljudi bogovi stvaraju.

AMAR OSIM !

Trenutno korisnika/ca: Shooter1 i 65 gostiju.

Prijava