Za 20 godina ce se pjevat "Al ja sam prvo reko Adi, pa sam poslije reko tata"
hajmo nigerija. zna se ko je srušio stari most, ili smo ipak zaboravili?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub jun 16, 2018 9:07 pmAko Dino predje u Sarajevo ja sebi k.... odjsjecem hahahaha ...nemaju oni za hljeba.
Hajmo Hrvatska.
Sa sportske strane ne treba veci neprijatelj. Sve sto iole valja a da ima veze sa njima su oteli.bianco blu je napisao/la: ↑ned jun 17, 2018 12:14 amhajmo nigerija. zna se ko je srušio stari most, ili smo ipak zaboravili?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub jun 16, 2018 9:07 pmAko Dino predje u Sarajevo ja sebi k.... odjsjecem hahahaha ...nemaju oni za hljeba.
Hajmo Hrvatska.
Bas...
Da bas oni pozdravljaju to sto se desilo i oni su ti koji nas drugim zemljama predstavljaju kao talibani tako da nikad nebi navijao za jednu zemlju koja je veliki dusman mojoj.
sajo10 je napisao/la: ↑sub jun 16, 2018 11:30 pmNe trebamo se lagati, Arezina, Krpic i Veselinovic su za nasu ligu super igraci. Od Bakraca ocekujem da bude u timu sezoneZa sada, ja zadovoljan
[/quo
Ja licno, i vecina onih s kojim redovno razgovaram o Želji su zadovoljni isto. Zato treba pohvaliti rad uprave i u sportskom segmentu, ako se neko od dovedenih igraca pokaze kao los i promasaj, ne treba stavljati na teret uprave. Oni i mi znamo koga su doveli i na osnovu cega, a ni mi ni oni ne znaju kako ce se prinove ponasati na terenu.