Ramovic out 3 mjeseca, Zeric posudba, ja ne vidim nekog drugog igraca koji moze igrati tu poziciju. Azerina je meni odlican igrac.Doa1996 je napisao/la: ↑sub jun 16, 2018 10:47 pmhaha e cuj Arežina, nisu u stanju dovesti Damcevskog ili bilo koga drugog u zadnju liniju ali zato se gomila u ofanzivnim linijama nepotrebnim igracima,
cega 20 posto bolji od ostalih meni nije jasno, po kojim paramatrima?
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Doveli smo jednog, dovest cemo jos jednog. Arezina nije nepotreban igrac, ukoliko je istina. Ne gomila se. Ko je rekao da cemo biti 20% jaci?Doa1996 je napisao/la: ↑sub jun 16, 2018 10:47 pmhaha e cuj Arežina, nisu u stanju dovesti Damcevskog ili bilo koga drugog u zadnju liniju ali zato se gomila u ofanzivnim linijama nepotrebnim igracima,
Momak je izdominirao protiv nas, odlican pregled igre ima, zadnji pas i udarac. Uz to Ramovic zna da bude out zbog kartona i sitnih povreda, tako da je ovo odlicno.CURVA je napisao/la: ↑sub jun 16, 2018 10:51 pmEvo nikad ni za koga nisam nista rekao ali arezina je za deset ako si bio zadnju tekmu protiv mladosti frajer nas je pojeoDoa1996 je napisao/la: ↑sub jun 16, 2018 10:47 pmhaha e cuj Arežina, nisu u stanju dovesti Damcevskog ili bilo koga drugog u zadnju liniju ali zato se gomila u ofanzivnim linijama nepotrebnim igracima,
Ukoliko cemo dovesti stopera onda podržavam, neko je rekao da ce pored Veselinovića doci isključivo još samo jedan igrač, zbog toga ova frustracija.storm_raider je napisao/la:Doveli smo jednog, dovest cemo jos jednog. Arezina nije nepotreban igrac, ukoliko je istina.Doa1996 je napisao/la: ↑sub jun 16, 2018 10:47 pmhaha e cuj Arežina, nisu u stanju dovesti Damcevskog ili bilo koga drugog u zadnju liniju ali zato se gomila u ofanzivnim linijama nepotrebnim igracima,