Moze ti se neko svidjati ili ne svidjati, mozes imati misljenje i iznijeti ga ali ne mozes reci da je neko 0. Uostalom, kakve mi to reference imamo da sudimo ko je dobar a ko 0, milion puta smo pogrijesili, krenuvsi od Zakarica pa do Dzene,Brkoo je napisao/la: ↑čet jun 07, 2018 1:08 am@Gola, Kakve ima veze sto je nase dijete? To kao ne smijes reci da je neko los zato sto je nase dijete? Kad bi ga usporedjivao sa nekim igracem to bi bio onaj Stojanovic, sto je bio treca opcija u Zrinjskom i onda ga Cenan doveo kod nas. Uvijek maksimalno nesiguran, ukocen, los u defanzivi, a i u napadu nije nesto vau. Nama je pozicija lijevog beka problem vec godinama ali to ne znaci da treba da tu stavljamo Besirevica i slicne samo zato sto su iz naseg op.
Prije svega, treba da se gleda kvalitet igraca a ne da se na silu neko gura zato sto je nase dijete. Ja kao navijac zelim da na terenu vidim kvalitetne igrace, koji imaju kvalitet da mogu osvojati trofeje..
Dao je nekoliko golova za Travnika, sto je po mom dovoljno dobro da dobije svoje minute pa neka pokaze sta moze. Mi bi sad pored Krpica i jos Zajmovica i Mujagica trazili jednog napadaca.exbabilon je napisao/la: ↑čet jun 07, 2018 1:27 amTa fizicka dominacija cesto zavara. Na snagu i konstituciju je Mujaga jeo sve u mladjim uzrastima, a u seniorima to ne moze, naletis na Vukotica, Jakovljevica, Pandzu i ostale mesare. Besirevic isto ima tu visinu, pa zabije neki go iz prekida... ali skeptican sam i ja za njegovu karjeru u seniorskom fudbalu. Dobro rece @Brko, ima dosta slicnosti sa Stojanovicem. I to kao gdje ces za nasu djecu reci da mislis da mozda nece napraviti blistavu karjeru, ma hajte molim vas.
Zesca glupost. Cuj 4 stranca. Sve sami talenti za La Masije u BiH.. 6 je okej. A da se ja pitam cak bi i povecao...
Sa strancima kvaliteta ovih sad u ligi, treba na jednog stavit. Međutim uvođenje tog pravila sad bi najviše uticalo na Zrinjski i Široki, pa mislim da ce bit nešto na fazon ugroženosti i da ce se opet odgodit.sajo10 je napisao/la:Zesca glupost. Cuj 4 stranca. Sve sami talenti za La Masije u BiH.. 6 je okej. A da se ja pitam cak bi i povecao...
Citao sam negdje danas da su mnogi klubovi poslali nove zalbe i da ne zele promjenu o 4 stranca. Tako da, sumnjam da ce promjeniti i mislim da ce ostati ovako.. Mi danas imamo cetiri stranca ako Jovan ostane. Sinisa, Jovan, Kenan i Josip. Za Hadzica se mozda nesto i moze izganjat? Valjda ima nekakav rod odavdje. Nek dodju ta dva igraca iz inostranstva sto Krcmarevic spominje i eto te na 6 stranaca.
Suplja.Kakav teren juce siljak kupovao hibridni sjemenski luk u agrikomu.Kakav krov kad ni tribine nema.
jeste lutvo na aparatima bio komentar nakon pressa, sjećam se k'o danas.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑čet jun 07, 2018 2:42 amZar je moguce da ima jos nas kojima je neki pojedinac ispred Zelje ?
Citam maloprije pljuje se uprava uveliko jer ne produzise legendi Srdjanu ugovor. Bezobrazno nema sta , zamrzio sam Stanu zbog njegovih branioca.
Isti sto sad hinjski pljuju po ovoj upravi,prije dvije do tri godine spominjali su "kupljene" titule i neulaganje u stadion godinama. Kleli se u Misketa , a spominjali aparate za Lutvu.
Cemu toliko licemjerstvo ?
ko će drugi nego @Occasionally s klixaLeon_Professional je napisao/la: ↑čet jun 07, 2018 5:05 am
Nisam siguran da je ovdje postavljano. Sad ne znam je li ovo nesto "zvanicno" ili onako ofrlje uradjeno, nit znam od koga je ovo jer je meni drug na fb poslao sinoc.
Ko je ovo napravio, hvala mu![]()