čet jun 07, 2018 12:58 am
Evo i ja da dam neko svoje misljenje. Arezina je odlican igrac za nasu ligu. Razumije igru, zna dodati zadnji pas, i ima odlican sut. Odlican igrac. Fakticki nesto kao Modic sto bi trebao da bude, samo vec dokazan i sa vise iskustva, i bolji je ipak i duelu, vise se krece. Normalno da je Mujagic ispred Hasanovica, kad je vec postigao golove u seniorskom fudbalu i nosio nasu igru u Ligi Prvaka za juniore. Od napadaca imamo Krpica koji je dobar za nase uslove, ako ga krene biti ce dobro, imas Zajmovica koji isto moze igrati tu poziciju, i Mujagica. Ne vidim logiku dovoditi vise napadaca.
Sto se tice Besirevica, slozio bih se sa @ponosannavas. Meni Besirevic ima potencijala. Gledao sam ga u mladim selekcijama i ovo sto se moglo viditi za Zelju, i ostavio mi je solidan utisak. Preciznije, gledao sam ga sad za u19 reprezentaciju na turniru u Danskoj i dobro je pokrivao svoju stranu. Npr Velic je dosta vise grijesio, ili Gazibegovic sa druge strane koji igra seniorski fudbal u Austriji. Ali eto nama je smotan, a momak je solidan. Sto se tice drugog Modica i Kosanic, cini mi se da sam gledao Kosanica za u19 i nije me impresionirao. Ali eto, ne vidi nista lose pokusati i sa njim i sa Modicem, samo me mogu pozitivno iznenaditi jer nemam neka ocekivanja.