Zakarica sada prodati, a dati mu predugovor da ako se želi vratiti u pl(za jednu sezonu) da dođe kod nas, a ne u Široki.
Zakarić kada pored sebe ima Blagojevića, Hajdarevića, Ramovića, Zeca i Voju koji trče za njega je zvijer, zato što ima dovoljno prostora da nešto na fudbalsko znanje uradi, ovako sa Vranješom, Kajkutom je to slabo.
Joj kad se sjetim koliko se sralo po Blagom dok je igrao prošle godine, čovjek bukvalno sam držao sredinu terena.
Ja mislim da je nama osnovno da dovedemo kvalitetan stručni štab.
Veca, Zakarić -> prodati
Graovac -> ide
Ostaje ovako:
???
Siniša/Hadžić/Aldin -> desni bekovi
Bogičević, Velić, Ćubara, Zilić, Kemo, Džindo? -> stoperi
Mehremić, Projić, Beširević -> lijevi bekovi
Blagojević, Vranješ, Šaban, Hajdar, Modić, Dacić, Ramović -> veza
Zajmović, Zec?, Žerić -> lijevo krilo
???, Eldar -> desno krilo
Vojo?, Kajkut? -> napadač
S tim da su ovi igrači poluvalentni pa:
Hadžić može stopera
Zajmović može na napadača
Eldar može svaku bočnu poziciju
Dakle mi ćemo imati problem ako Vojo ode, jer nam stvarno treba jedan dobar napadač, a ako Vojo ode treba se dovesti neki Jablan, u to sam ubjeđen. Mi kada nas neka ekipa stisne, mi po automatizmu počnemo nabijati lopte i to već 5 sezona unazad. Trenutno te lopte idu na Ramovića(većinom), Voju, Zakarića i Kajkuta(

). Čak i u juniorima smo isto radili kada nismo mogli probiti, pa je Mujagić igrao ključnu ulogu tu.
Nama također treba desno krilo, postavio je @Lars nekog Robert Murić meni se čini? Brz, povisok. Mi ako budemo dovodili, ti igrači obavezno moraju biti brzi, pa sve ostalo.
Stručni štab kako sam već govorio mora biti sastavljen od većeg broja ljudi, zato sam ja za ostanak Adžema u stručnom štabu, ako on bude htio, kako bi se radilo sa igračima pojedinačno.
Evo ako sam nekog zaboravio ispravite me.