ne znam sta vidite u toj jajari sa DorcolaLeon_Professional je napisao/la: ↑pon maj 14, 2018 11:48 pmRadnicki iz Nisa mu nudi posao.
Ako mozemo izdvojiti jedno 100-150 hiljada eVra onda ga zvat nek budalesa i ovdje![]()
Da Amar dodje pa makar u OP direktor bio PehlivanovicSimply Blue je napisao/la: ↑uto maj 15, 2018 12:01 amJedno onako blesavo pitanje..Šta bi izabrali: da dovedemo trenera tipa Amar, Stanojevic, Kodro, Meša...a da nam Alihodzic i dalje bude glavni i odgovorni za omladince....ili da dovedemo nekog tipa Žižovic, Boris Pavic ili neko iz te PL-kategorije....a da nam za direktora oml. škole dođe Romeo Jozak...koji je nekad obavljao tu funkciju u Dinamu
Već sam jednom Storme objašnjavao zašto smo imali snage na kraju jesenjeg dijela šampionata, to je bio tranzicijski period između Slavkinih i Nedimovih treninga. Obojca su obrađivali samo jedan dio kondicionih vježbi potrebnih fudbalerima i to suprotne spektre a naši su igrači pred kraj jesenjeg dijela imali Slavkinu pripremu sa Nedimovom nadogradnjom i dok je trajalo preklapanje imao si koliko toliko spremne igrače iako su crkavali zadnjih par utakmica. Nedim je stvarno fin dečko ali nije još uvijek kompetentan da vodi kompletni spektar kondicionih treninga potrebnih za fudbal, možda kao drugi ili treći kondicioni trener bude ok ali kao alfa i omega kondicije ne.storm_raider je napisao/la: ↑pon maj 14, 2018 11:12 pmKo god da dodje u strucni stab neka za pocetak ne komentarise prethodnika na svojoj poziciji, a pogotovo neka ne prica gluposti da ih je "bivsi trener spremao za neku drugi sport". Sve vise pocinjem misliti da to sto su igraci pucali od snage u prvom dijelu sezone uopste nije zbog Nedima Covica, vec zbog Slavkinih priprema preko ljeta. Evo sada u 25. minuti jedva disu, a u 65. nakon klizecih sa dizu se kao da imaju isijas u najmanju ruku. Za koji su sport sada spremni profesore?
A je li Graovac ostavio kakvu mogucnostLeon_Professional je napisao/la: ↑uto maj 15, 2018 12:03 amCestitke Goranu Zakaricu na nagradi. Ovaj drugi dio sezone kad je i ekipa stala, stao je i on.
Najradije bi volio da produzi ugovor i jos jednu sezonu ostane kod nas. Ali to bas tesko. Zato se nadam da cemo izvuci maksimalno sto mozemo.
Cestitke i Graovcu i Celi. Drago mi je da Celo ostavi mogucnost ostanka u Zelji.
@Za zivot cijeli, ma samo kazem da je preskup, a ne znam jel dokazat ovoliko kolko se hvali.
Toooo
Jest ako ne nadje ino angazmanBlueSide je napisao/la: ↑uto maj 15, 2018 12:29 amA je li Graovac ostavio kakvu mogucnostLeon_Professional je napisao/la: ↑uto maj 15, 2018 12:03 amCestitke Goranu Zakaricu na nagradi. Ovaj drugi dio sezone kad je i ekipa stala, stao je i on.
Najradije bi volio da produzi ugovor i jos jednu sezonu ostane kod nas. Ali to bas tesko. Zato se nadam da cemo izvuci maksimalno sto mozemo.
Cestitke i Graovcu i Celi. Drago mi je da Celo ostavi mogucnost ostanka u Zelji.
@Za zivot cijeli, ma samo kazem da je preskup, a ne znam jel dokazat ovoliko kolko se hvali.![]()
A sigurno Lendric jedva ceka da se vrati ovamo.bianco blu je napisao/la: ↑uto maj 15, 2018 1:07 amLendrića vratiti. Dobar je Vojo, ali nama treba napadač sa 15+ golova po sezoni