Nije....predjednik upravnog odbora nema.nista sa statutom...on ga samo mora postovati....kao i svi ostali u klubu...
To je vec administrativni posao koji moze funkcionisati bez problema...Gagi tm 87 je napisao/la: ↑pet apr 03, 2026 7:26 amKako smo potpisivali igrače,trenere ako je uprava bila nelegalna?Dzezvar je napisao/la: ↑pet apr 03, 2026 5:39 amSve dok se statut ne usvoji ona je nelegalna...
Isto kao sto je bila i nelegalna ona sa Nijazom na celu....
Predsjednik skupstine isto tako donosi nelegalne odluke...
Znaci bez statuta nista.....
A zasto to nije uradjeno to valjda znaju oni koji su bili obavezni da statut urade kako treba....
Mi imamo ovakvo suđenje jer smo postali nebitan faktor u našem fudbalu a ne zato što nekom smetamo. A nebitan faktor smo postali jer smo već godinama nesposobni i ne možemo zaštiti svoje interese (ako uopšte znamo šta su nam interesi bili ovih godina). Ali sve dok se zavaravamo da nas sudije kolju jer smo nekon trn u oku a ne zato što smo nebitni zbog naše nesposobnosti, nećemo napredovati. Kad shvatimo da je problem naša nesposobnost i kad krenemo čistiti našu avliju, imamo šansu za oporavak.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑čet apr 02, 2026 4:22 pm"Da smo mi pobijedili sta bi znacio taj penal?"santakuruz je napisao/la: ↑čet apr 02, 2026 2:11 pmDa smo mi pobijedili sta bi znacio taj penal? Al nebitno...idemo pravcem pitara koji su od saveza napravili alibi svom katastrofalnom vodjenju kluba. Pa oni su zadnjih sezona bili toliko neorganizovani i losi da ne bi bili prvaci da im je Mirvic licno sudio svaku utakmicu. A i mi polahko kreiramo taj narativ. Kad si slab, normalno da ce te kar.ati ko stigne, to je vazda bilo. Hajmo se mi posloziti na najbolji moguci nacin, rijesiti se svojih unutrasnjih naprijatelja pa cemo onda vidjeti ko ce te rusiti iz vana.plavi kanarinac je napisao/la:
Kako od nas samih, ukrade ti ujo titulu penalom nepostojecim? Da nije bilo nepostojeceg penala mi bi bili prvaci, a ovo latentno karanje traje i duze od toga.
Al znam ja nas Bošnjake, dabogda nas nestalo kad smo snishodljiva govna, zato nas i karaju svakih 40-50 godina.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Cujes li ti sebe? Da je Zrinjski regularno pobijedio ne bih A rekao jer bi mi bili 100% krivi.
Sta, mi nismo pobijedili i zbog toga oni mogu dobijati nepostojeće penale u 93oj minuti jel to hoces da kazes? Kad smo mi dobili takav penal?
Lakrdija je lakrdija bez obzira pobijedili mi ili ne. Oduzeta nam je titula.
Pa sarajevo je imalo katastrofa sudjenje pod Zekicem i imali su pravo da se žale i žalili su se.
Isto kao sto i mi imamo pravo da se žalimo za ovu sezonu, gdje nam je direktno skinuto bar 9 bodova. ALI ALI ALI ALI ZABIJ 5 SUDIJA TI NISTA NE MOZE..... Glupa ti je logika. Zna se zbog čega imamo ovakvo sudjenje, a to je zadnje kolo prosle sez i izbijanje titule Borcu.
Eto Nijaz nije bio nikako uključen u tu priču....vjerovatno nije ni znao da će biti izabran za predsjednika UO...Dzezvar je napisao/la: ↑pet apr 03, 2026 11:29 amNije....predjednik upravnog odbora nema.nista sa statutom...on ga samo mora postovati....kao i svi ostali u klubu...
Oni koji su sve dogovarali i koji radili na prvom statutu su bili duzni da usklade novi statut.
Ako me sjećanje ne vara, ti si pričao da se trebamo ujediniti sa Pitarima i ostalim proiv Vice i saveza, ali isto tako ne trebamo napraviti sporazum za karte i trebamo tjerati inat?nekonvencionalan je napisao/la: ↑pet apr 03, 2026 8:37 amKarte su prvi veliki poraz Mirvića, a pišaće se po nama s istim stilom i u istom omjeru kao brat mu Homer po pitarima. Daj Bože da mu je ovo zadnje proklizavanje.