Ludvig Leple je napisao/la: ↑čet feb 26, 2026 9:23 am
Valjda je svima sada jasno ko je Slaviši savjetovao da Prokop bude na klupi, taj isti ga je ostavio jučer na klupi, a svi vidimo da momak ima znanje i na kraju krajeva m.u.d.a da povuče tu loptu i odigra dobar pas i da postigne gol. Dino je jedno obično povodljivo govno kakav je uvijek i bio, dodaš mu ova dva jazavca i vidiš svu jad i bijedu naših legendi. Nakon ove izjave jučer "Ova pojačanja su nam ostavljena u miraz" je izjava zbog koje bih ga ja kaznio novčano i otjerao odmah iz kluba. Zamisli sad kad vidi igrač koji je tek došao ovu izjavu, pa da li neko stvarno misli da će taj igrač dati 100% svojih mogućnosti, ma dajte molim vas.
Dalje, da bi mogli bilo šta i odigrati moramo imati teren. Ono jučer je bilo strahota, horor, ne znam kako da nazovem, na kraju krajeva jedan od razloga loma noge Cvete uz start onog idiota Mandića. Sudija snosi dobar dio krivice za lom noge jer da je dao na vrijeme onom Mandiću žuti ne bi on išao onako u duel. Kaže Jusuf na kraju pa mi nismo igrali grubo, e pa moj svileni Jusufe nadam se da će ti se vratiti u životu to laganje i seljakluk. Isto tako gol primamo zbog odskakanja lopte od grbu, ne opravdavam loš pas Osmanovića, ali kad ne ide onda ne ide.
Drugo poluvrijeme smo se bili malo trznuli uz ulazak Prokopa, Pejić nije loš, Galchev dobar na krilu, Odinaka uz Galcheva dobro izgledao, ali i dalje ograničen. Koliko samo škarta imamo u ekipi to je poezija. Nadam se da više niko nikad neće staviti Jaganjca da igra, jer stvarno ne razumijem poentu njegovog uvođenja u igru.
Bilo kako bilo, neka nam je sretno protiv HŠK-a, jer ne vidim način na koji možemo doći do njihovog gola, da ne spominjem zabijanje istog...
I ja sam na ovaj nacin vidio jucerasnju utakmicu i sva desavanja.
Jos bih dodao da je Krpic jedini pokazivao m00da prema suparnicima i prema kardinalno losem sudiji. Nad njim su zaradili dva zuta, iskljucivo zahvaljujuci njegovoj reakciji.
Sydija je od pocetka dopustao prljavu,.oa i grubu igru. Cim je neko id nasih dobio loptu, automatski slijedi guranje, cupanje i na kraju udaranje, ako je potrebno. Prednjacio Dino Hasanovic.
Jos bih dodao da nas je Sloga prokuzila i uglavnom su napadali na Alica. A kada bi Slic kretao naprijed samo ga usmjeravali na desnu nogu i on pogubljen.
Drugo je za klasu bilo bolje. Galcev mi se narocitoo svidio. Pejic isto dobar, a Prokop je podigao nivo igre cijeloj ekipi. Moguce i da se Sloga svhesno povukla, cekajuci gresku.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.