cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet feb 26, 2026 1:03 pm

Ima li kakvih naznaka za novog Sefa hoce li nas iko preuzeti prije ljeta ili cemo gledati Dinu, Gusu i Cicu, ovo pitam zbog svog opsteg zdravlja da znam cemu da se nadam u nastavku prvenstva..

P.S. pokazimo inat i pokazimo koliko smo veliki kao navijaci i grupa napunimo Grbavicu u ponedjeljak
Alea iacta est!

SamoNapad
Kontakt:

čet feb 26, 2026 1:12 pm

Nama sad ne moze pomoci trener koji zeli da gradi ekipu i neku igru, takav ako dodje zavrsit ce ko Stojanovic. Sad se igra za bodove kako se umije i zna, ovo idemo ili bos ili hadzija. O treneru se trebalo nazalost ranije razmisljati i to vec onog trenutka kad smo kiksali u prvih par kola poslije Kopera. Svi ti ljudi su bili u pravu , vodio nas je pogubljen covjek koji nas je toliko ukanalio da trenutno nemamo nijednog igraca da se pouzdamo u njega da nam bodove donese nekim potezom.
Da smo tada odradili rez i doveli nekog normalnog trenera sad bi progledali. Ovako ko moze nek dodje na utakmicu (necemo se nagledati fudbala ali boze moj) svi su nam potrebni nece ovo samo se sve rijesiti. Budimo svjesni situacije a na kraju sezone nek se linije podvuku.

svabo
Kontakt:

čet feb 26, 2026 1:35 pm

SamoNapad je napisao/la:
čet feb 26, 2026 8:54 am
Ne znam je li Dino misli na nove igrace ds nemaju kvalitet ako misli onda je on prolupao. Pa nama su ovi novi jedini zivi na utakmici ,nas ne zezaju oni nego ovi mrtvaci iz prve polusezone. Pejic je jedini drzao sredinu kupio lopte, Galcev je odigrao solidnu utakmicu pogotovo u drugom, Prokop kad udje ritam se promijeni. Nas je zeza Osmanovic, Krpic, Milosevic, Erik, oni holandjani a bgm ni Cvetanoski i Vini nisu ni blizu u formi (puno zuje malo meda daju).
Ova igra iz drugog poluvremena mozda moze i rezultirati nekim bodom jer ima krvi. Nama je sad ozbiljan problem te krilne pozicije jer ni ova dva nisu bila na nivou a sad pogotovo kad nemas dva krila ni za prvih 11.
Pejic, Hodzic, Galcev , Bicakcic , Prokop su igraci koji ce nam valjati sad treba pronaci jos 5 koji mogu da ne uniste sve sto bi ovi energijom donijeli ekipi.
Bičakčić je igrač koji nikad nije imao velikog fudbalskog znanja, srčanost mu je bila glavna odlika. Kad ga u 36. godini ostaviš na vjetrometini i kad igra sa parmacima onda i on izgleda smiješan. On može biti dobar kad nam ekipa bude top. U Zrinjskom bi bio vrhunski jer im je ekipa posložena.
Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje.

plavi kanarinac
Kontakt:

čet feb 26, 2026 1:46 pm

Evo prijedlog za stručnjake sto nam dovode igrače - u chatgpt ukucati igrac trzisne vrijednosti 700k-1mil€ sa stilom igre i vjestinom kao madzidcsosic i zdrao
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Dzezvar
Kontakt:

čet feb 26, 2026 1:46 pm

cipiripi je napisao/la:
čet feb 26, 2026 1:03 pm
Ima li kakvih naznaka za novog Sefa hoce li nas iko preuzeti prije ljeta ili cemo gledati Dinu, Gusu i Cicu, ovo pitam zbog svog opsteg zdravlja da znam cemu da se nadam u nastavku prvenstva..

P.S. pokazimo inat i pokazimo koliko smo veliki kao navijaci i grupa napunimo Grbavicu u ponedjeljak
Ima...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

avlami97
Kontakt:

čet feb 26, 2026 1:59 pm

Ludvig Leple je napisao/la:
čet feb 26, 2026 9:23 am
Valjda je svima sada jasno ko je Slaviši savjetovao da Prokop bude na klupi, taj isti ga je ostavio jučer na klupi, a svi vidimo da momak ima znanje i na kraju krajeva m.u.d.a da povuče tu loptu i odigra dobar pas i da postigne gol. Dino je jedno obično povodljivo govno kakav je uvijek i bio, dodaš mu ova dva jazavca i vidiš svu jad i bijedu naših legendi. Nakon ove izjave jučer "Ova pojačanja su nam ostavljena u miraz" je izjava zbog koje bih ga ja kaznio novčano i otjerao odmah iz kluba. Zamisli sad kad vidi igrač koji je tek došao ovu izjavu, pa da li neko stvarno misli da će taj igrač dati 100% svojih mogućnosti, ma dajte molim vas.

Dalje, da bi mogli bilo šta i odigrati moramo imati teren. Ono jučer je bilo strahota, horor, ne znam kako da nazovem, na kraju krajeva jedan od razloga loma noge Cvete uz start onog idiota Mandića. Sudija snosi dobar dio krivice za lom noge jer da je dao na vrijeme onom Mandiću žuti ne bi on išao onako u duel. Kaže Jusuf na kraju pa mi nismo igrali grubo, e pa moj svileni Jusufe nadam se da će ti se vratiti u životu to laganje i seljakluk. Isto tako gol primamo zbog odskakanja lopte od grbu, ne opravdavam loš pas Osmanovića, ali kad ne ide onda ne ide.

Drugo poluvrijeme smo se bili malo trznuli uz ulazak Prokopa, Pejić nije loš, Galchev dobar na krilu, Odinaka uz Galcheva dobro izgledao, ali i dalje ograničen. Koliko samo škarta imamo u ekipi to je poezija. Nadam se da više niko nikad neće staviti Jaganjca da igra, jer stvarno ne razumijem poentu njegovog uvođenja u igru.

Bilo kako bilo, neka nam je sretno protiv HŠK-a, jer ne vidim način na koji možemo doći do njihovog gola, da ne spominjem zabijanje istog...
I ja sam na ovaj nacin vidio jucerasnju utakmicu i sva desavanja.
Jos bih dodao da je Krpic jedini pokazivao m00da prema suparnicima i prema kardinalno losem sudiji. Nad njim su zaradili dva zuta, iskljucivo zahvaljujuci njegovoj reakciji.
Sydija je od pocetka dopustao prljavu,.oa i grubu igru. Cim je neko id nasih dobio loptu, automatski slijedi guranje, cupanje i na kraju udaranje, ako je potrebno. Prednjacio Dino Hasanovic.
Jos bih dodao da nas je Sloga prokuzila i uglavnom su napadali na Alica. A kada bi Slic kretao naprijed samo ga usmjeravali na desnu nogu i on pogubljen.
Drugo je za klasu bilo bolje. Galcev mi se narocitoo svidio. Pejic isto dobar, a Prokop je podigao nivo igre cijeloj ekipi. Moguce i da se Sloga svhesno povukla, cekajuci gresku.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

SamoIstina
Kontakt:

čet feb 26, 2026 2:31 pm

avlami97 je napisao/la:
Drugo je za klasu bilo bolje. Galcev mi se narocitoo svidio. Pejic isto dobar, a Prokop je podigao nivo igre cijeloj ekipi. Moguce i da se Sloga svhesno povukla, cekajuci gresku.
Slazem se. To je ovdje jedino pozitivno. Ova pojacanja su dobra. Nas problem su igraci koji su tu od ranije. Bojim se da ce se sa njima i pojacanja utopiti u sivilo.
Sky1: Priču o investitoru je pustio neko iz Skupštine namjerno, mislim da gops Mirvić nije uopšte želio investirati, pitanje je da li je iznao uopšte da se spominje kao potencijalni incestitor. Cilj je Skupština i Uprava, zato pamet u glavu.

avlami97
Kontakt:

čet feb 26, 2026 2:53 pm

SamoIstina je napisao/la:
čet feb 26, 2026 2:31 pm
avlami97 je napisao/la:
Slazem se. To je ovdje jedino pozitivno. Ova pojacanja su dobra. Nas problem su igraci koji su tu od ranije. Bojim se da ce se sa njima i pojacanja utopiti u sivilo.
Po meni samopouzdanje je ne na nuli, nego ispod.
Ulaze u utakmicu sa svijescu da ne mogu pobijediti. Ne mogu prihvatiti da je Osmanovic onoliko grijesio, kao da je prvi put istrcao na teren. Odmah u prvom minutu nespretna reakcija i korner za Slogu. Potom dodaje igracu Sloge loptu u noge na 16. Pogresni pasovi, odluke i da ne nabrajam, previse je bilo toga. Sve krenulo od prve greske. Problem je u glavi sigurno. Gledam po pozicioniranju i vidim da zna igrati lijevog stopera. Uvjeren sam da ukoliko u glavi poslozi stvari da moze postati dobar stoper. Njega sam yzeo za primjer, jer i ostali igraju kao da ne mogu dibiti, s tim sto su istali manje grijesili. Uvjeren sam kada jednu dobiju ili neko ko ce ih psihicki dici, da ce proigrati kao preporodjeni.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

milanribar
Kontakt:

čet feb 26, 2026 3:05 pm

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet feb 26, 2026 3:15 pm

Nadam se samo da ovi iz Avaza lupaju gluposti, kakav Maksimovic, uspjeh mu je kupljena titula Borca i koprcanje po Doboju i Posusju
Alea iacta est!

milanribar
Kontakt:

čet feb 26, 2026 3:17 pm

cipiripi je napisao/la:
čet feb 26, 2026 3:15 pm
Nadam se samo da ovi iz Avaza lupaju gluposti, kakav Maksimovic, uspjeh mu je kupljena titula Borca i koprcanje po Doboju i Posusju
Mlad, ambiciozan, nema Željin dnk, takav nam treba...

Dzezvar
Kontakt:

čet feb 26, 2026 3:31 pm

milanribar je napisao/la:
čet feb 26, 2026 3:05 pm
Evo avaz zna izgleda

https://avaz.ba/sport/nogomet/1025531/d ... -i-titulom
Ja koliko znam nije on
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Meha87
Kontakt:

čet feb 26, 2026 3:44 pm

Maksimovic moze samo ako cemo igrati prvu ligu federacije.

ISB87
Kontakt:

čet feb 26, 2026 3:47 pm

Ima li makar jedno ime da odgovara nasim strucnjacima? Jbt pa koga god su ljudi napisali, predlozili ne valja, a mi u borbi za opstanak u PLBiH.
MIRZA RASCIC

dobar tri
Kontakt:

čet feb 26, 2026 3:55 pm

ISB87 je napisao/la:
čet feb 26, 2026 3:47 pm
Ima li makar jedno ime da odgovara nasim strucnjacima? Jbt pa koga god su ljudi napisali, predlozili ne valja, a mi u borbi za opstanak u PLBiH.
Pa ne pitaju se ljudi s foruma brt, mogu ljudi pisat sta hoce

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

čet feb 26, 2026 4:13 pm

slika

DizelForce
Kontakt:

čet feb 26, 2026 4:16 pm

LARSSON je napisao/la:
čet feb 26, 2026 4:13 pm
slika
e dobar

Grbavica1
Kontakt:

čet feb 26, 2026 4:20 pm

Volili ga ili ne jedino ko nas trenutno moze vaditi je sef A.O.

KrajPrice
Kontakt:

čet feb 26, 2026 4:30 pm

Ako bude Maksimovic kao sto Avaz prenosi, definitivno ekser u tabut🤮
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

south side
Kontakt:

čet feb 26, 2026 4:53 pm

Kakav crni Maksimović, znamo kako je te sezone Borac osvojio titulu. Onda radije vratiti Denisa. Mada, ovo za Maksimovića mislim da je šuplja.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Majkel, SupremeGucci i 92 gosta.

Prijava  •  Registracija