Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Vortex
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 27, 2018 9:39 pm

Adzem je plakao ko godina na povratku iz Krupe. Pizdio ko malo dijete. Danima hoda gradom ko zombi. Znam da je jedan od nas ali nije za trenera i tačka.

fanaticZeljin
Kontakt:

pet apr 27, 2018 9:40 pm

Braco, tesko nam je svima . Podrzimo ekipu i u kupu a onda cistka lagano sa Adzemom prvim. Od ovih igraca ostavio bi Sinisu,Graovca, Blagojevica,Hajdara, Sabana i Zaima. Ostale sve do jednog caoooo
Srcu draga, boja PLAVA !

kremenko

Ne zamjeram nikome ništa.
Ali moram spomenuti kradju u režiji Mujica.
Da Bog da umirao, a ne mog'o umrijeti.
Da Bog da te djeca gledala u krevetu kako venes 10 god jbm ti majku seljačku.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

TheSvenderMan
Kontakt:

Brkoo je napisao/la:Cuj ako zelimo biti prava ekipa trebamo istrpiti Adzema, oj ***** ti i forum i sve. Lik je upropastio apsolutno sve, cak i dobre stvari iz prve polusezone, maksimalno limitirao ekipu i da sam da otkaz bi bilo najbolje, pokazao bi da ipak ima obraz. Ne treba ga vracati u op, nek pravi trenersku karijeru na seniorskom nivou..

Svidjelo se to nama ili ne, sad je kasno za takve promjene. Moramo prestati sa seljackom politikom i rastaviti se kako treba. A sezona je i onako propala. Moze ili otkaz sada ili poslije sarajeva... isto ti dodje ali si u jednoj situaciji gospodin a u drugoj supak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Leon_Professional
Kontakt:

Ado ce sljedece sezone donijet titulu. Naucit ce nesto iz ovog sigurno.
Daj ostavite ga, **** smjene vise :D

( A jesam i ja puko )

Refa1921
Kontakt:

Meni je samo žao Graovca, kako momak lalovski igra i kako se samo borio. Na kraju utakmice se vidi koliko je čovjeku stalo i koliko mu je krivo. Nažalost izgubili smo bitku sa Mahremićem koji je zna procjeniti pad lopte a kamoli sta više, a loptu prika ko da je bomba, zatim Vranješom čovjek jednostavno nije centralni vezni nego zadnji i tjt, nažalost sa Hajdarevićem( dijete je izgorilo vise, nije mogo izdrzati ovaj tempo i to od prve sezone u seniorima), a za drugi go je Kemica kriv nije smio pustiti Handžica da onako komotno skače na 16, al gotovo sad jebaji ga. Probat kup osvojiti i zahvaliti se najvećem antitalentu od trenera. Moj Adžeme i ja sam željovac od glave do pete al ne guram nos u nešto što ne umijem raditi.

sajo10
Kontakt:

Vortex je napisao/la:
pet apr 27, 2018 9:39 pm
Adzem je plakao ko godina na povratku iz Krupe. Pizdio ko malo dijete. Danima hoda gradom ko zombi. Znam da je jedan od nas ali nije za trenera i tačka.
Onda nije za klupe. Das otkaz i vozdra. Sve je to udure, ali Ado nije "navijac", on je sef strucnog staba. Tako se ponasanja bas meni i ne svidja. Jer kakvu poruku saljes igracima.. Znaci ne krivim njega kao osobu, ali jednostavno nije za ove pozicije.

Vortex
Kontakt:

pet apr 27, 2018 9:42 pm

Pa isto tako mislim

Plava Porodica
Kontakt:

pet apr 27, 2018 9:45 pm

Sve, ali sve, resurse, pa čak i nehumane ako treba, ponuditi Graovcu..
Na njemu je sad da li će ostati sa ovim pi.čkama, prvi ja ne bih, ali klub mora poduzet sve.
20 000/ 30 000 ne interesuje me.
Još dva onakva igrača donose titule.
A ne Vranješi i Zakarići koji se vješto kriju iz utakmice u utakmicu.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Amidza
Kontakt:

pet apr 27, 2018 9:46 pm

Ranije ga je trebalo nabit nogom. Koji sad ***** da ga mijenjas? Koga da dovedes u ovom momentu? Musu? Koga? Ako ce se tjerati, onda se nista ne zajebavati s trazenjem nekih lokalnih trenera i slicno, dati Joldicu/Odi/Bolimekurcu da zavrsi sezonu i u medjuvremenu traziti pravog t-r-e-n-e-r-a, a ne ove magarcine ovdasnje, nabijem sve i jednom trenera ovdje na *****, kad jedan Baka ispada Ferguson pored svakog od njih.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

alombardo
Kontakt:

pet apr 27, 2018 9:47 pm

Kako su nad sudije izmasakrirale, molim sve da proradi inat za finale kupa i punu grbavicu. Hocemo KUP

alombardo
Kontakt:

pet apr 27, 2018 9:47 pm

Kako su nad sudije izmasakrirale, molim sve da proradi inat za finale kupa i punu grbavicu. Hocemo KUP

blueheart
Kontakt:

pet apr 27, 2018 9:49 pm

Vakumiran sam, zaleđen....
I na žalost ništa nije ostalo od onog trenera sa jeseni.... Sta se dogodilo, zašto takav pad i gubitak samopouzdanja... Treba ga zamjeniti, ali koga staviti na čelo, a da se ne ponovi Slavko, Kostić...
DRZAVA ZELJO

Brkoo
Kontakt:

pet apr 27, 2018 9:49 pm

TheSvenderMan je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Cuj ako zelimo biti prava ekipa trebamo istrpiti Adzema, oj ***** ti i forum i sve. Lik je upropastio apsolutno sve, cak i dobre stvari iz prve polusezone, maksimalno limitirao ekipu i da sam da otkaz bi bilo najbolje, pokazao bi da ipak ima obraz. Ne treba ga vracati u op, nek pravi trenersku karijeru na seniorskom nivou..

Svidjelo se to nama ili ne, sad je kasno za takve promjene. Moramo prestati sa seljackom politikom i rastaviti se kako treba. A sezona je i onako propala. Moze ili otkaz sada ili poslije sarajeva... isto ti dodje ali si u jednoj situaciji gospodin a u drugoj supak.

Kako je bolan kasno za smjenu Adzema, to se mora sad sto prije uraditi da se proba ako nista kup osvojiti i koliko-toliko spasiti sezona. Uz Adzema treba da leti citav strucni stab. Obicne neznalice. Adzem da ima obraz sam bi podnio ostavku.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Amidza
Kontakt:

pet apr 27, 2018 9:53 pm

Da je imao obraza davno bi on ostavku dao, ali nema.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

TheSvenderMan
Kontakt:

pet apr 27, 2018 9:53 pm

Brkoo je napisao/la:
TheSvenderMan je napisao/la:

Kako je bolan kasno za smjenu Adzema, to se mora sad sto prije uraditi da se proba ako nista kup osvojiti i koliko-toliko spasiti sezona. Uz Adzema treba da leti citav strucni stab. Obicne neznalice. Adzem da ima obraz sam bi podnio ostavku.
Opet ce biti neko krpljenje... pa ce dobiti 2 u evropi i biti proglasen dugorocnim rjesenjem i naravno slijedece godine gledamo istu ovu situaciju. Spustit loptu i biti pametan, to je jedini izlaz iz ove mentalne dubioze

Leon_Professional
Kontakt:

pet apr 27, 2018 9:54 pm

Od veceras pratim sinhronizovano plivanje.

mirzza
Kontakt:

pet apr 27, 2018 9:56 pm

Čuj plako, ja plačem cijelo proljeće od njegovih 11, od istih izmjena od mrtvog Kajkuta. Kad vidim Mehremica ubio bih se odmah a lik i dalje tvrdoglavo gura Vranjesa, Ubikarinu, Kajkuta i ovog zalizanka. A kitu je ostrio nakon Mostara na Ramovicu i Zecu, kukavica, dvolicnjak i nehljeb. Sam je sjebo sebi sve što je dobro napravio na jesen.

Simply Blue
Kontakt:

pet apr 27, 2018 9:57 pm

Jbg..
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

shzna
Kontakt:

pet apr 27, 2018 9:58 pm

Sta ucinio si ti od zivota mog..
1987

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.

Prijava