Brkoo je napisao/la:Cuj ako zelimo biti prava ekipa trebamo istrpiti Adzema, oj ***** ti i forum i sve. Lik je upropastio apsolutno sve, cak i dobre stvari iz prve polusezone, maksimalno limitirao ekipu i da sam da otkaz bi bilo najbolje, pokazao bi da ipak ima obraz. Ne treba ga vracati u op, nek pravi trenersku karijeru na seniorskom nivou..
Onda nije za klupe. Das otkaz i vozdra. Sve je to udure, ali Ado nije "navijac", on je sef strucnog staba. Tako se ponasanja bas meni i ne svidja. Jer kakvu poruku saljes igracima.. Znaci ne krivim njega kao osobu, ali jednostavno nije za ove pozicije.
Kako je bolan kasno za smjenu Adzema, to se mora sad sto prije uraditi da se proba ako nista kup osvojiti i koliko-toliko spasiti sezona. Uz Adzema treba da leti citav strucni stab. Obicne neznalice. Adzem da ima obraz sam bi podnio ostavku.TheSvenderMan je napisao/la: ↑pet apr 27, 2018 9:40 pmBrkoo je napisao/la:Cuj ako zelimo biti prava ekipa trebamo istrpiti Adzema, oj ***** ti i forum i sve. Lik je upropastio apsolutno sve, cak i dobre stvari iz prve polusezone, maksimalno limitirao ekipu i da sam da otkaz bi bilo najbolje, pokazao bi da ipak ima obraz. Ne treba ga vracati u op, nek pravi trenersku karijeru na seniorskom nivou..
Svidjelo se to nama ili ne, sad je kasno za takve promjene. Moramo prestati sa seljackom politikom i rastaviti se kako treba. A sezona je i onako propala. Moze ili otkaz sada ili poslije sarajeva... isto ti dodje ali si u jednoj situaciji gospodin a u drugoj supak.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Opet ce biti neko krpljenje... pa ce dobiti 2 u evropi i biti proglasen dugorocnim rjesenjem i naravno slijedece godine gledamo istu ovu situaciju. Spustit loptu i biti pametan, to je jedini izlaz iz ove mentalne dubiozeBrkoo je napisao/la:Kako je bolan kasno za smjenu Adzema, to se mora sad sto prije uraditi da se proba ako nista kup osvojiti i koliko-toliko spasiti sezona. Uz Adzema treba da leti citav strucni stab. Obicne neznalice. Adzem da ima obraz sam bi podnio ostavku.TheSvenderMan je napisao/la: ↑pet apr 27, 2018 9:40 pmBrkoo je napisao/la:Cuj ako zelimo biti prava ekipa trebamo istrpiti Adzema, oj ***** ti i forum i sve. Lik je upropastio apsolutno sve, cak i dobre stvari iz prve polusezone, maksimalno limitirao ekipu i da sam da otkaz bi bilo najbolje, pokazao bi da ipak ima obraz. Ne treba ga vracati u op, nek pravi trenersku karijeru na seniorskom nivou..
Svidjelo se to nama ili ne, sad je kasno za takve promjene. Moramo prestati sa seljackom politikom i rastaviti se kako treba. A sezona je i onako propala. Moze ili otkaz sada ili poslije sarajeva... isto ti dodje ali si u jednoj situaciji gospodin a u drugoj supak.
Sent from my iPhone using Tapatalk