A nisu svjesni da smo postali politicki problem u hercegovini pa tako da su morali svog ministra angazovati....
Ja sam samo očekivao da ćemo na terenu izgledati barem mrvu bolje, to bih očekivao i da nismo dobili investitora jer gore od onog teško da je moglo. Evo za vikend smo vidjeli da uvijek može gore.
Jasno se vidi razlika između pisanja navijača koje sve ovo boli, i ovih koji se trenutno naslađuju. A da se ne lažemo zna se koji su i čiji su. Šatro Željovci.svabo je napisao/la: ↑pon feb 09, 2026 8:08 pmJa sam samo očekivao da ćemo na terenu izgledati barem mrvu bolje, to bih očekivao i da nismo dobili investitora jer gore od onog teško da je moglo. Evo za vikend smo vidjeli da uvijek može gore.
A raja je nervozna zbog rezultata i logično da se hvata za slamku i traži ono što je rečeno na press konferenciji da ćemo imati vrlo brzo, a to nemamo još uvijek.
Nije ovo ništa neobično i neočekivano.
.Pa ljudino ti si jedan od onih što su slavili Dan pobjede i podržavali "spasioce" ljude koji su kreirali najcrnje dane u historiji našeg kluba. Ne znam kako daješ sebi za pravo i etiktiraš ljude po forumu, a treba da te sramota. Ako si u medjuvremenu došao tobe, onda sve OK.Veteran1965 je napisao/la: ↑pon feb 09, 2026 8:19 pmJasno se vidi razlika između pisanja navijača koje sve ovo boli, i ovih koji se trenutno naslađuju. A da se ne lažemo zna se koji su i čiji su. Šatro Željovci.svabo je napisao/la: ↑pon feb 09, 2026 8:08 pmJa sam samo očekivao da ćemo na terenu izgledati barem mrvu bolje, to bih očekivao i da nismo dobili investitora jer gore od onog teško da je moglo. Evo za vikend smo vidjeli da uvijek može gore.
A raja je nervozna zbog rezultata i logično da se hvata za slamku i traži ono što je rečeno na press konferenciji da ćemo imati vrlo brzo, a to nemamo još uvijek.
Ali polako, nestaće oni brzo.
Vidi legendo....malo si polupo lončiće. Protiv amatera sam bio, da, ali tek onda kada se nađe bolje rješenje. A tada, a i sada mislim da Selimović, Šiljak i Amar to nisu. Da je Amar bio pametan i uradio reviziju poslovanja tada, sve bi se pokazalo. Na žalost finansijski patuljak, i zato ga je popušio.Sky1 je napisao/la: ↑pon feb 09, 2026 8:42 pmPa ljudino ti si jedan od onih što su slavili Dan pobjede i podržavali "spasioce" ljude koji su kreirali najcrnje dane u historiji našeg kluba. Ne znam kako daješ sebi za pravo i etiktiraš ljude po forumu, a treba da te sramota. Ako si u medjuvremenu došao tobe, onda sve OK.Veteran1965 je napisao/la: ↑pon feb 09, 2026 8:19 pmJasno se vidi razlika između pisanja navijača koje sve ovo boli, i ovih koji se trenutno naslađuju. A da se ne lažemo zna se koji su i čiji su. Šatro Željovci.svabo je napisao/la: ↑pon feb 09, 2026 8:08 pm
Ja sam samo očekivao da ćemo na terenu izgledati barem mrvu bolje, to bih očekivao i da nismo dobili investitora jer gore od onog teško da je moglo. Evo za vikend smo vidjeli da uvijek može gore.
Zato sto smo najveci pehovi i baksuzi na kugli zemaljskoj.
Ni zbog cega drugog nego zbog brige.
Evo sve fino objašnjeno. Slažem se za Krupu da se tada uzela titula, poslije bi bilo sve lakše, a ni do Dana pobjede ne bi došlo. Bilo prošlo, krenuli smo u novu eru i puna podrška trenutnom rukovodstvu.Veteran1965 je napisao/la: ↑pon feb 09, 2026 9:12 pmVidi legendo....malo si polupo lončiće. Protiv amatera sam bio, da, ali tek onda kada se nađe bolje rješenje. A tada, a i sada mislim da Selimović, Šiljak i Amar to nisu. Da je Amar bio pametan i uradio reviziju poslovanja tada, sve bi se pokazalo. Na žalost finansijski patuljak, i zato ga je popušio.Sky1 je napisao/la: ↑pon feb 09, 2026 8:42 pmPa ljudino ti si jedan od onih što su slavili Dan pobjede i podržavali "spasioce" ljude koji su kreirali najcrnje dane u historiji našeg kluba. Ne znam kako daješ sebi za pravo i etiktiraš ljude po forumu, a treba da te sramota. Ako si u medjuvremenu došao tobe, onda sve OK.Veteran1965 je napisao/la: ↑pon feb 09, 2026 8:19 pm
Jasno se vidi razlika između pisanja navijača koje sve ovo boli, i ovih koji se trenutno naslađuju. A da se ne lažemo zna se koji su i čiji su. Šatro Željovci.
I reći ću ti nešto. Idem na Željine utakmice kada se velika većina vas nije ni rodila. I najcrnji dan Željine istorije je gubitak bodova u Krupi. I zato bi se rokno i dan danas kakve ublehe i amatere smo imali u klubu.
I za kraj, trenutne promjene, i trenutni ljudi imaju moju maksimalnu podršku, ako im to išta znači. I biće rezultata, uspjeha, titula. Vratiće se Željo na vrh. A vi pjenite i dalje i plačite za ublehama.