Zdule
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon feb 09, 2026 7:29 pm

Od Rustemovića mali kreće u školu, pa možda ne bi bio loš Edin za rotacije ili eventualno Biber, ali je on produžio ugovor s Travnikom.

AdmirA
Kontakt:

pon feb 09, 2026 7:40 pm

Kako će na kraju nestati interneta kod ovih pojedinaca kada klub uspije u svemu što su predstavili na konferenciji.

Još malo...

Dzezvar
Kontakt:

pon feb 09, 2026 7:42 pm

Kada prestanete mahalati na onom tamo forumu o meni mozda vam nesto i napisem....
O ljubavi prema klubu ne bih.....
Tacno se vidi ko je docekao svojih 5 minuta....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Dzezvar
Kontakt:

pon feb 09, 2026 8:04 pm

AdmirA je napisao/la:
Kako će na kraju nestati interneta kod ovih pojedinaca kada klub uspije u svemu što su predstavili na konferenciji.

Još malo...
A nisu svjesni da smo postali politicki problem u hercegovini pa tako da su morali svog ministra angazovati....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

svabo
Kontakt:

pon feb 09, 2026 8:08 pm

AdmirA je napisao/la:

Još malo...
Ja sam samo očekivao da ćemo na terenu izgledati barem mrvu bolje, to bih očekivao i da nismo dobili investitora jer gore od onog teško da je moglo. Evo za vikend smo vidjeli da uvijek može gore.

A raja je nervozna zbog rezultata i logično da se hvata za slamku i traži ono što je rečeno na press konferenciji da ćemo imati vrlo brzo, a to nemamo još uvijek.

Nije ovo ništa neobično i neočekivano.
Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje.

Veteran1965
Kontakt:

pon feb 09, 2026 8:19 pm

svabo je napisao/la:
AdmirA je napisao/la:

Još malo...
Ja sam samo očekivao da ćemo na terenu izgledati barem mrvu bolje, to bih očekivao i da nismo dobili investitora jer gore od onog teško da je moglo. Evo za vikend smo vidjeli da uvijek može gore.

A raja je nervozna zbog rezultata i logično da se hvata za slamku i traži ono što je rečeno na press konferenciji da ćemo imati vrlo brzo, a to nemamo još uvijek.

Jasno se vidi razlika između pisanja navijača koje sve ovo boli, i ovih koji se trenutno naslađuju. A da se ne lažemo zna se koji su i čiji su. Šatro Željovci.
Ali polako, nestaće oni brzo.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

dr S
Kontakt:

pon feb 09, 2026 8:37 pm

Skoro mi je petoba pamtim.prvi poslijeratni derbi, Newcatle, Zubandan....želja mi je da mi i sin koji je lud za Željom osjeti istu radost koju sam ja osjetio. Bezze se jedete na forumu mislim da nema mjesta za neke ozbiljnije kritike nakon samo jedne tekme ipak je ovu ekipu neko drugi sastavljao i selektirao. Neko je ranije rekao naše je da punimo Grbavicu i da se nadamo. Slažem se, nas dvojica smo na Grbavici u četvrtak. Ko ne dodje otpo mu😀.

Sky1
Kontakt:
Status: Online

pon feb 09, 2026 8:42 pm

Veteran1965 je napisao/la:
svabo je napisao/la:
AdmirA je napisao/la:

Još malo...

Jasno se vidi razlika između pisanja navijača koje sve ovo boli, i ovih koji se trenutno naslađuju. A da se ne lažemo zna se koji su i čiji su. Šatro Željovci.
Pa ljudino ti si jedan od onih što su slavili Dan pobjede i podržavali "spasioce" ljude koji su kreirali najcrnje dane u historiji našeg kluba. Ne znam kako daješ sebi za pravo i etiktiraš ljude po forumu, a treba da te sramota. Ako si u medjuvremenu došao tobe, onda sve OK.

Veteran1965
Kontakt:

pon feb 09, 2026 9:12 pm

Sky1 je napisao/la:
svabo je napisao/la:

Pa ljudino ti si jedan od onih što su slavili Dan pobjede i podržavali "spasioce" ljude koji su kreirali najcrnje dane u historiji našeg kluba. Ne znam kako daješ sebi za pravo i etiktiraš ljude po forumu, a treba da te sramota. Ako si u medjuvremenu došao tobe, onda sve OK.
Vidi legendo....malo si polupo lončiće. Protiv amatera sam bio, da, ali tek onda kada se nađe bolje rješenje. A tada, a i sada mislim da Selimović, Šiljak i Amar to nisu. Da je Amar bio pametan i uradio reviziju poslovanja tada, sve bi se pokazalo. Na žalost finansijski patuljak, i zato ga je popušio.
I reći ću ti nešto. Idem na Željine utakmice kada se velika većina vas nije ni rodila. I najcrnji dan Željine istorije je gubitak bodova u Krupi. I zato bi se rokno i dan danas kakve ublehe i amatere smo imali u klubu.
I za kraj, trenutne promjene, i trenutni ljudi imaju moju maksimalnu podršku, ako im to išta znači. I biće rezultata, uspjeha, titula. Vratiće se Željo na vrh. A vi pjenite i dalje i plačite za ublehama.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

ANamelessGhoul
Kontakt:

pon feb 09, 2026 9:17 pm

Mozda i Turanjanina da vratimo jebiga ocito imamo plateznu moc ko sto rece Nijaz.. Proslo vise od mjesec dana ni rijeci naseg novog investitora, a bilo je kao rijeci ide intervju veliki iza nove. Bila nova davno mi habera ne docekasmo

jug21
Kontakt:

pon feb 09, 2026 9:48 pm

Sve je u procesu,jer je država nakaradna,shvatite da nikom nije u interesu JAK Željo,pa pokušavaju da nam uspore put što god je više moguće.I zato su se neke stvari malo odužile.
Šta odmah bune dižete,i nepotrebnu nervozu unosite.
KRAJ PRIČE

ANamelessGhoul
Kontakt:

pon feb 09, 2026 9:54 pm

jug21 je napisao/la:
Sve je u procesu,jer je država nakaradna,shvatite da nikom nije u interesu JAK Željo,pa pokušavaju da nam uspore put što god je više moguće.I zato su se neke stvari malo odužile.
Zato sto smo najveci pehovi i baksuzi na kugli zemaljskoj.

GodinamaTu
Kontakt:

pon feb 09, 2026 10:12 pm

jug21 je napisao/la:
Ni zbog cega drugog nego zbog brige.
Ko god izrazi neku vrstu brige bude proglasen da dize bunu i unosi nervozu.
Evo ima hefta kako su rekli da se nastavljaju radovi 5 ljudi se vrti na gradilistu od 5 miliona.
Rekli imamo plateznu moc pustis Katamarka a nemas nikog da ga zamjeni Osmanovic nije za kantonalne i to dva dana pred prvenstvo.
Rekli prije nove godine bice uskoro izneseni dogovoreni ugovori i statut niko to vise i ne spominje.
Pa Guso ti osto kao trener golmana a golamani nikad losiji

SanMan
Kontakt:

pon feb 09, 2026 10:59 pm

Većini raje/pravih navijača nije problem investitor, uprava, pojačanja ......
al teren je problem - ko odluči da nam dva daleko najbolja igrača Prokop i Milošević ostanu na klupi
pogotovo Prokop koji je tri nivoa iznad svih a igraju nam Radovac i Krpić
Pa nije fudbal kvantna fizika pa da ne kontamo - makar da su slagali da su povrjeđeni (ono šuplja istego zadnju ložu)
Odigralo se ko namjerno da se zijani - SVI - SŠ izborom igrača, a igrači na terenu gori od goreg koda nikad loptu nisu vidjeli

Sky1
Kontakt:
Status: Online

pon feb 09, 2026 11:20 pm

pon feb 09, 2026 9:12 pm
Sky1 je napisao/la:

Vidi legendo....malo si polupo lončiće. Protiv amatera sam bio, da, ali tek onda kada se nađe bolje rješenje. A tada, a i sada mislim da Selimović, Šiljak i Amar to nisu. Da je Amar bio pametan i uradio reviziju poslovanja tada, sve bi se pokazalo. Na žalost finansijski patuljak, i zato ga je popušio.
I reći ću ti nešto. Idem na Željine utakmice kada se velika većina vas nije ni rodila. I najcrnji dan Željine istorije je gubitak bodova u Krupi. I zato bi se rokno i dan danas kakve ublehe i amatere smo imali u klubu.
I za kraj, trenutne promjene, i trenutni ljudi imaju moju maksimalnu podršku, ako im to išta znači. I biće rezultata, uspjeha, titula. Vratiće se Željo na vrh. A vi pjenite i dalje i plačite za ublehama.
Evo sve fino objašnjeno. Slažem se za Krupu da se tada uzela titula, poslije bi bilo sve lakše, a ni do Dana pobjede ne bi došlo. Bilo prošlo, krenuli smo u novu eru i puna podrška trenutnom rukovodstvu.

slika

Z_1921
Kontakt:

pon feb 09, 2026 11:56 pm

ANamelessGhoul je napisao/la:
pon feb 09, 2026 9:17 pm
Mozda i Turanjanina da vratimo jebiga ocito imamo plateznu moc ko sto rece Nijaz.. Proslo vise od mjesec dana ni rijeci naseg novog investitora, a bilo je kao rijeci ide intervju veliki iza nove. Bila nova davno mi habera ne docekasmo
Ja da sam Sanin Mirvic ili Nijaz Brkovic ne bih pristao na bilo kakav intervju. Pogotovo neki veliki gdje ce ga polunovinar nepismeni zapitkivati glupa pitanja, a "veliki" navijaci brojati krvna zrnca, pratiti govor tijela, pamtiti izjave i za 15 dana ga prozivati na osnovu tog intervjua.
Bitno je da za planove zna onaj ko treba znati, a njima puna podrska da sav javasluk iz kluba u potpunosti iskorijene. Nama u ovoj polusezoni teren ne treba biti u fokusu uopste, sad bih potpisao da osmi zavrsimo a da se rijese stvari koje su puno bitnije.

cikoradovic
Kontakt:

uto feb 10, 2026 12:03 am

Osaburajte.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Sky1 i 53 gosta.

Prijava  •  Registracija