Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Ludvig Leple
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet dec 26, 2025 12:34 am

Vazduh trepti kao da nebo gori...

Nikad napetije na forumu, a realno bez potrebe.

Jedni se ljute zbog pojavljivanja Misimovića, a drugi brane. Iskreno, ja sam ona ista pitanja postavio ovdje prije par mjeseci i nisam dobio konkretan odgovor. To je zato što niko nema pojma šta je u ugovoru i šta će se desiti na kraju.

Moje mišljenje je da mi moramo ponuditi "nešto" Investitoru i mislim da je ispred svega pomoćni teren uključe u deal. Što se mene lično tiče ako će Sanin da vrati odmah na startu sve dugove i odmah da završi kamp za OP (a ima se u planu kupovina par lokacija) onda nam je pomoćni totalno bespotreban. Stadion će ostati pod našom kontrolom vjerovatno, tako da se ne sekiramo previše šta će biti, jer ovako dalje ne može i to treba svima da je jasno kao dan. Al Jaber nam je pomogao da se održimo iznad vode i hvala mu do neba, ali kad se spraši i posljednja rata od njega, šta onda? Volio bih da čujem ove što su protiv, čisto da vidimo od čega da preživimo još jednu godinu, jer nemamo u izlogu novog Al Jabera?

Ne sekirajte se, ovaj deal će da bude odličan za klub...

amar92
Kontakt:

pet dec 26, 2025 1:23 am

super1 je napisao/la:
amar92 je napisao/la:
čet dec 25, 2025 11:15 pm
Ovakav vid “partnerstva” nema nigdje. U kojem mi na stol stavljamo veci dio budzeta, a druga strana upravlja sa cijelim budzetom i onda u slucaju napustanja, mi toj drugoj strani duzni cijelu investiciju + kamatu.

Znaci taj investitor nema 1% rizika, a mi riskiramo doslovno sve. Trenutno stabilno poslovanje, sportski rezultat, potencijalna dugovanja igracima koje on dovode, i plus na kraju veliki dug njemu za tu investiciju. Dug koji nikad necemo moci otplatiti logicno pa ide iz imovine.
Samo me interesuje kako ces ti glasati sutra? Moguce da ti clan uo kaze pred skupstinu sta da uradis
Ni za, ni protiv, suzdrzan. Prevelik rizik je ovo za klub.

dzulijano_pike
Kontakt:

pet dec 26, 2025 1:28 am

amar92 je napisao/la:
pet dec 26, 2025 1:23 am
super1 je napisao/la:
amar92 je napisao/la:
čet dec 25, 2025 11:15 pm
Ovakav vid “partnerstva” nema nigdje. U kojem mi na stol stavljamo veci dio budzeta, a druga strana upravlja sa cijelim budzetom i onda u slucaju napustanja, mi toj drugoj strani duzni cijelu investiciju + kamatu.

Znaci taj investitor nema 1% rizika, a mi riskiramo doslovno sve. Trenutno stabilno poslovanje, sportski rezultat, potencijalna dugovanja igracima koje on dovode, i plus na kraju veliki dug njemu za tu investiciju. Dug koji nikad necemo moci otplatiti logicno pa ide iz imovine.
Samo me interesuje kako ces ti glasati sutra? Moguce da ti clan uo kaze pred skupstinu sta da uradis
Ni za, ni protiv, suzdrzan. Prevelik rizik je ovo za klub.
Pa nama od rata visi rizik da ostanemo bez svega. Ovaj klub su uvijek spasavali navijaci. Zapne li opet cemo. Nama drzava kojoj smo bili dužni milione nije uzela imovinu. Neka dodje Mirvić pa nek se proba naplatiti iz imovine. Volio bih to vidjeti. Nije Zeljo Hidrogradnja ili Zrak. Ljudi ce ga zivotima braniti
"Željo je jednostavno dio našeg karaktera" - Mladen Vojičić Tifa

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 52 gosta.

Prijava