Kako reče ciko, još malo pa se ništa nećemo pitati...hhh

🤍
🤍
🤍
Po meni dva igrača ozbiljna na pozicijama veznog i napadača su potrebna da možemo zaprijetiti ovim ekipama . Dodatno nas je unazadila povreda Šošića al na to se ne može uticati. Sa ovim trenutno je realno neko 4. mjesto uz napad na 3.kvalitet je napisao/la: ↑pon nov 03, 2025 3:03 pmProblem je igrački kadar koji je puno lošiji od npr. Zrinjskog ili Borca, a i kone imaju individualno puno kvalitetnije igrače. To sam tvrdio prije sezone, onda kad smo dobijali sve redom, pa i tri spomenute ekipe, a i sada to tvrdim. Možemo mi biti još malo bolji - objektivno i jesmo tu 4. ekipa što znači da se možemo boriti i za 3. mjesto, - ali bez više para ovo će nam biti maksimum. Kako do više para? Pa, zna se...
Neka te ba...pusti insajdere na miru....ZeljinManijak je napisao/la: ↑pon nov 03, 2025 9:44 amTo je to prijatelju sve si napisaocipiripi je napisao/la: ↑pon nov 03, 2025 6:20 amHajmo priznat nesto sebi
Losi smo bili u Bjeljinj, losi bili protiv Posusja, losi smo bili u Prijedoru a sinoc sinoc smo bili KATASTROFALNI.
Dakle nije u pitanju jedna utakmica vec cetri utakmice u nizu, ovo je do igraca i Adzema.
Sinoc ga je Rahimic takticki nadmudrio mi jednostavno nema automatizma i nema sredine terena Eric i Deni ne mogu sami.![]()
A za ove ostale i šatro insajdere, prestanite priču o investitoru dok zvanična ne objavi. Nema još investitora u skorije vrijeme .
Hajde nam ti reci koje je rješenje? Mene baš zanima, kako izaći iz toga.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pon nov 03, 2025 7:05 pmGodine i godine, sezone i sezone prolaze u rečenicama "da je biti četvrti i izaći u Evropu", odeš u nju, ispadneš prvo ili drugo kolo pa opet 50 utakmica sa Posupjem, Slogom, Radnikom, Rudarom itd....
Generacije odrastaju a u Želje nikad nije cilj neki trofej, godine prolaze već, a u sezonu se ulazi tako što ne znamo šta su nam ambicije i ciljevi, onako čisto turistički, samo se pitam do kad će to tako trajati?
Za sinoćnju partiju, kapu skidam Deniju, veći nivo definitivno, jedan od rijetkih igrača koji je sinoć kad mu dođe lopta istu smirio i mijenjao stranu i tražio rješenja a ne kao ostali pošalji dugu jako i nikome