Neka te ba .....gdje ces...samo nemoj likovati kako si ti bio u pravu za Adzema.....kada se kritikovao ovdje....
Jer ni mi nismo likovali kada smo bili u pravu za puno zayebanije stvari po klub od Adzema...
Neka te ba .....gdje ces...samo nemoj likovati kako si ti bio u pravu za Adzema.....kada se kritikovao ovdje....
santakuruz je napisao/la: ↑ned sep 28, 2025 8:45 amNije se Adzem nista promijenio, niti se promijenio nacin na koji igra, nego je vecini sad doslo iz guz.ce u glavu da nemaju pojma o fudbalu a i rezultati su ih poklopili. Opet na prvi kiks (a bice ih, pogotovo protiv bunkeraskih ekipa) opet ce pricati o Adzemovim izjavama, tik-toku, kako treba vratiti Krpica, kako je u talu sa menadzerima.Jacksparrow je napisao/la:Adzem se poslije Veleža promjenio na bolje. Od izjava do igre i ponasanja.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Pa nije bas da se samo kritikujemo kad treba da se kritikuje.SamoNapad je napisao/la: ↑ned sep 28, 2025 12:13 pmJa sam ponosan jer se kritikuje kad treba da se kritikuje. Ponosan sam i na trenera koji je prihvatio u nekojj mjeri da nisu navijaci protiv nekoga zato sto je Adzem ili Coric ili treci neko . Nego cisto sto smo zeljni rezultata i jos jednom kazem Adzem je realan trener bar do sad, igraju mu oni koji zasluze da igraju nikakve filozofije i zasluge po imenima ili proslosti. Svi disemk ko jedan i to donosi rezultat.
Svaka cast svima!
Sta ti je Ermin Zec kriv?Haklapuc je napisao/la: ↑ned sep 28, 2025 3:21 pmSavršeno odigrana utakmica, baš onako kako je trebalo igrati. Nadigravati se s njima, otvoriti se u potpunosti, nije dolazilo u obzir, jer ekipa Sarajeva (ako se onaj raštimani orkestar može nazvati ekipom) je u stanju, ako im se da prostor, svakome u ovoj ligi zabiti 2-3 komada.
Plaćenici i izmišljanje pozicija ih košta i još će ih više koštati, jer njih Guardiola ne bi uspio uštimati u ovom trenutku. U jednom trenutku gledam njihovu postavku i apsolutno ne razumijem šta ko igra, čak štaviše, mislim da ni njihovim igračima nisu baš najjasnije uloge koje su im dodijeljene. Previše slobode za previše igrača, možeš ti imati jednog igrača koji ima slobodu da luta kroz prostor, ali čak ni ova naša, kako jedna njihova zvijezda reče, amaterska liga, ne trpi nekoliko takvih igrača na terenu. Čak je i ta zvijezda kao desni štoper iznosila loptu po strani, što je sumanuto kad se zna da s te strane napada naš najbrži i najopasniji igrač.
Ali dosta o njima, o nama se treba i mora pričati. Kakav tim, kakvo zajedništvo. Iskoristio bih ovu priliku da se pospem pepelom i izvinim se šefu što sam u jednom trenutku pomislio da je pogubio konce, a on je uspio napraviti nešto što nijedan naš trener u zadnjih 13 godina nije uspio. Ovo je tim i zajedništvo kakvo čak ni on sam nije imao ni u prethodna dva mandata. I sad još više imaju logike njegove riječi da prvi put ima slobodu i uspio je stvoriti jako funkcionalnu ekipu koja grize u svakom momentu i sve to sa ne tako velikim budžetom, usudio bih se reći, kada uzmemo u obzir i dugovanja koja imamo, tek petim budžetom lige.
Što se same utakmice tiče, kad sam vidio sastav, bio sam skeptičan kako će Troupee zaustaviti Guliashvilia, a njemu je trebalo samo pet minuta da ga 'provali' i poslije toga nijednom nije bio ni blizu da ga prođe i od toga potiče i ona nervoza i udaranje Alića, iz nemoći.
Ono što me posebno raduje je što svi prihvataju svoje uloge i kad se nađu na terenu, ispune ono što se od njih očekuje. Taj isti Troupee nije igrao posljednje tri utakmice, sad odigra savršenu utakmicu, Vini odradi tačno ono što treba na umornu, nespremnu odbranu, čak i Boljević prihvati svoju ulogu, a ne sumnjam da će ga Adžem znati iskoristiti i za nešto više, duga je sezona.
Raduje i povratak Šošića u formu, Jaganjac i Rakić rade ono što moderni napadači trebaju da rade, a i golovi će doći.
Nema sujete, nema ega, tim je na prvom mjestu i rezultat se odmah vidi. Čak je ekipa toliko dobro psihološki pripremljena, da ni razne krađe ne utječu na njih.
Erick i Vini su se tako dobro uklopili, imaju tu strast prema fudbalu i prema klubu, da nekad pomislim da su nam uvalili neke momke iz Švrakinog![]()
Jedina mrlja na savršenu večer je ušljo Ermin Zec na stadionu.
Možda to što 'voli Želju', a tuži klub za ugovor u kojem je više bio na KUM-u nego na terenu? Možda zato što smo zamalo ispušili licencu zbog njega? Zato što šuruje s pitarima, a voli klub? Zato što nas je ispalio kada je prvi put trebao kod nas? Zato što je pustio priču da ga neko traži da bi navukao klub na npžovi ugovor?flux je napisao/la: ↑ned sep 28, 2025 3:24 pmSta ti je Ermin Zec kriv?Haklapuc je napisao/la: ↑ned sep 28, 2025 3:21 pmSavršeno odigrana utakmica, baš onako kako je trebalo igrati. Nadigravati se s njima, otvoriti se u potpunosti, nije dolazilo u obzir, jer ekipa Sarajeva (ako se onaj raštimani orkestar može nazvati ekipom) je u stanju, ako im se da prostor, svakome u ovoj ligi zabiti 2-3 komada.
Plaćenici i izmišljanje pozicija ih košta i još će ih više koštati, jer njih Guardiola ne bi uspio uštimati u ovom trenutku. U jednom trenutku gledam njihovu postavku i apsolutno ne razumijem šta ko igra, čak štaviše, mislim da ni njihovim igračima nisu baš najjasnije uloge koje su im dodijeljene. Previše slobode za previše igrača, možeš ti imati jednog igrača koji ima slobodu da luta kroz prostor, ali čak ni ova naša, kako jedna njihova zvijezda reče, amaterska liga, ne trpi nekoliko takvih igrača na terenu. Čak je i ta zvijezda kao desni štoper iznosila loptu po strani, što je sumanuto kad se zna da s te strane napada naš najbrži i najopasniji igrač.
Ali dosta o njima, o nama se treba i mora pričati. Kakav tim, kakvo zajedništvo. Iskoristio bih ovu priliku da se pospem pepelom i izvinim se šefu što sam u jednom trenutku pomislio da je pogubio konce, a on je uspio napraviti nešto što nijedan naš trener u zadnjih 13 godina nije uspio. Ovo je tim i zajedništvo kakvo čak ni on sam nije imao ni u prethodna dva mandata. I sad još više imaju logike njegove riječi da prvi put ima slobodu i uspio je stvoriti jako funkcionalnu ekipu koja grize u svakom momentu i sve to sa ne tako velikim budžetom, usudio bih se reći, kada uzmemo u obzir i dugovanja koja imamo, tek petim budžetom lige.
Što se same utakmice tiče, kad sam vidio sastav, bio sam skeptičan kako će Troupee zaustaviti Guliashvilia, a njemu je trebalo samo pet minuta da ga 'provali' i poslije toga nijednom nije bio ni blizu da ga prođe i od toga potiče i ona nervoza i udaranje Alića, iz nemoći.
Ono što me posebno raduje je što svi prihvataju svoje uloge i kad se nađu na terenu, ispune ono što se od njih očekuje. Taj isti Troupee nije igrao posljednje tri utakmice, sad odigra savršenu utakmicu, Vini odradi tačno ono što treba na umornu, nespremnu odbranu, čak i Boljević prihvati svoju ulogu, a ne sumnjam da će ga Adžem znati iskoristiti i za nešto više, duga je sezona.
Raduje i povratak Šošića u formu, Jaganjac i Rakić rade ono što moderni napadači trebaju da rade, a i golovi će doći.
Nema sujete, nema ega, tim je na prvom mjestu i rezultat se odmah vidi. Čak je ekipa toliko dobro psihološki pripremljena, da ni razne krađe ne utječu na njih.
Erick i Vini su se tako dobro uklopili, imaju tu strast prema fudbalu i prema klubu, da nekad pomislim da su nam uvalili neke momke iz Švrakinog![]()
Zamisli trazio svoje pare koje je dobio ugovorom. Strasno, sram ga bilo.Haklapuc je napisao/la: ↑ned sep 28, 2025 3:41 pmMožda to što 'voli Želju', a tuži klub za ugovor u kojem je više bio na KUM-u nego na terenu? Možda zato što smo zamalo ispušili licencu zbog njega? Zato što šuruje s pitarima, a voli klub? Zato što nas je ispalio kada je prvi put trebao kod nas? Zato što je pustio priču da ga neko traži da bi navukao klub na npžovi ugovor?flux je napisao/la: ↑ned sep 28, 2025 3:24 pmSta ti je Ermin Zec kriv?Haklapuc je napisao/la: ↑ned sep 28, 2025 3:21 pmSavršeno odigrana utakmica, baš onako kako je trebalo igrati. Nadigravati se s njima, otvoriti se u potpunosti, nije dolazilo u obzir, jer ekipa Sarajeva (ako se onaj raštimani orkestar može nazvati ekipom) je u stanju, ako im se da prostor, svakome u ovoj ligi zabiti 2-3 komada.
Ali dobro, kad može na stadionu biti onaj koji mu je i dao takav ugovor, zašto ne bi mogao i on. Kad se može 'gospodski klub' motati po klubu, zašto ne bi mogao i Ermin. Ako već puštamo da nas pišaju bivši uposlenici i igrači, zašto imati dvostruke aršine.
Ja ti fino kažem Erick-Deni dobitna kombinacija, a ti zapeo za Lagumdžiju. Lagumdžija može biti igrač da ulazi s klupe i to je to.milanribar je napisao/la: ↑ned sep 28, 2025 3:21 pmUživajte ljudi nema potrebe za likovanjem, ja sam vjerovao Adžemu od početka al razumijem i ljude koji su sumnjali. Imamo solidnu ekipu konačno, možemo igrati sa svima i to nam je cilj bio. Treba se dobro sudija potrudit da nas pokrade to se vidjelo u Širokom. Sad samo polako i pametno.