Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Riki1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 27, 2025 10:49 am

Samo da ne sudi onaj uhljup celavi Josip Martinovic i mozemo se nadati bodovima

kvalitet
Kontakt:

sri avg 27, 2025 10:57 am

Pošto se kod nas puno se*re da u Evropi ne možeš ništa ako nisi prvak, pogledati primjer Kairata koji je kao nenositelj, mislim čak i od prvog pretkola, ušao u Ligu prvaka. I onda neko kaže da se to isto ne može i u Konferencijskoj ligi gdje su protivnici slabiji nekoliko puta.

Ali eto, ovdje neki tvrde da ekipa koju natrpa je*beni Koper može i do titule uz dva ili tri pojačanja…
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

exbabilon
Kontakt:

sri avg 27, 2025 10:58 am

Sedorf, Trupe i Boljevic treniraju.

Cekamo da savez delegira privatnog sudca Sloge Doboj za njihove domace utakmice.

salle86
Kontakt:

sri avg 27, 2025 11:07 am

Gagi tm 87 je napisao/la:
sri avg 27, 2025 6:31 am
Ovdje su vecina navijači senada misimovica a ne Zelje,samo Zeljo je bitan ostalima kanta abdd,eto vam ga tamo ližite mu dupe i dalje,ni jedan pojedinac nije iznad kluba,naprijed Željo !!!!
A kako je to tvoja lijepa glavica skontala ?
Jesi sam ili ti je neko pomogao ?
Ako "je" ovde tako, a i ti si ovde, šta si onda ti ?

Joj što me mogu debilne priče
Ospem se
Sad odjednom svi stali u "zaštitu žena" a kod nas nikad više prijava za nasilje.
Zamisli da im je njihov dragi morž na mjestu ovog kojeg napadaju, dal bi isto branili te žene ili bi bila druga mantra
Yebem vas usta pogana
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

milanribar
Kontakt:

sri avg 27, 2025 11:17 am

blueheart je napisao/la:
sri avg 27, 2025 10:47 am
cini se da dobijamo ozbiljniju sirinu pa ne zavisimo od jako malog broja igraca, a to bi ih trebalo natjerati da budu jos bolji.... pokazalo se da smo iz kontri i polukontri najoposniji pa to treba max forsirati
Kad vidiš da nismo imali Trupea, Sedorfa, Karamarka, Boljevića, da je Šošić bio na klupi to je pola ekipe, znači da tu ima nekog materijala, ipak se igralo sa Zrinjskim.

Sky1
Kontakt:

sri avg 27, 2025 11:35 am

Norsborg je napisao/la:
sri avg 27, 2025 10:29 am
Dzezvar je napisao/la:
sri avg 27, 2025 8:03 am
Boga mi vam nece proci ova prica.
Senada niko ne spominje sve dok se ne pojavite vi padobranci koji u svakom postu pokusavate da olajavate....bez razloga i potrebe jer covjek nije u klubu od 2018 godine,u stvari bio je jednom kada je posudio pare da se isplati vas ljubimac koji je blokirao klub pred izdavanje licence.
Sami pravite ove podjele na ove i one,niko drugi.Ne znam sta vam je cilj.
Od prvog dana kada se procula prica o investitoru pojavili su se padobranci sa pricom o nekakvim strujama i kako Senad radi sve da opstruira ovo oko Mirvica.
Ne.znam koje su vam pobude ali nemojte to raditi jer nema potrebe za tim.
Aktivirali ste se pojavom ovog klipa.....meni simptomaticno....gore forumi o senadu i influencerici....poceli ste sa etiketiranjem nas koji bilo sta pozitivno kazemo o Senadu.
Opet kazem ne znam zbog cega ali saznat ce se i to....
Polako,tiha vida brijegove valja
Nema apsolutno nikakve potrebe da branis Senada, izjasni se samo da li si ili nisi za investitora. Vjerujem da si jako dobro upucen u igrokaz, zato budi Zeljo.
Opet ponavljam da ne treba braniti nikoga, pa cak ni u slucaju traceva.
Ti onda ne čitaš forum kad njega pitaš je li za investitora. Od prvog dana kada se pojavila informacija je rekao da je ZA. A ti nama reci ko je vama dao instrukcije da širite lažnu priču o opstrukcijama? I je li tebi uredu da se poziva na likvidaciju Senada na anamoonom forumu, pretpostavljam da si jedan od tih orangutana? Zašto biste likvidirali nekoga, ko nije u klubu i ko nikada ni na jedan način nije oštetio klub, pa i da jeste zašto pozivati na likvidaciju. Strašno šta sam pročitao.

Sky1
Kontakt:

sri avg 27, 2025 11:41 am

@Norsborg

slika
Ovo je prijetnja po život i poziv na likvidaciju, kasnije ste krenuli sa iživljavankem i najgnusnijim uvredama. Tebi ovo normalno?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri avg 27, 2025 11:45 am

Brisem vam od sad svaki naredni post vezan za tu raspravu
Željezničar ante portas !

SkenderijaTM87
Kontakt:

sri avg 27, 2025 11:54 am

Vraca li se Boljevic protiv Sloge?

milanribar
Kontakt:

sri avg 27, 2025 11:55 am

Dajte ljudi ne bavite se budalaštinama i nekim izmišljenim sukobima.

Subota Doboj ako bi dobili tu utakmicu to je već ozbiljna priča. Po meni iz Doboja je i bod dobar s obzirom kakav je teren i kako teško iko osim Borca tamo uzima bodove.
Ekipa puna iskusnih ozbiljnih premjerligaških igrača koji znaju napamet i ligu i sudije. Tatar, Jović, Pršeš, Predragović, Mekić, Kunić sve ozbiljna ima i nimalo naivna ekipa.

super1
Kontakt:

sri avg 27, 2025 11:56 am

Mislim da bi Ado trebao izvesti isti sastav kao protiv Zrinje,ako uradi drugačije po meni bi uradio glupost. Sto bi rekao pokojni Ivica Osim pobjednička ekipa se ne mijenja nikada!!

ANamelessGhoul
Kontakt:

sri avg 27, 2025 11:59 am

Šta je s Boljevicem ?

kb80
Kontakt:

sri avg 27, 2025 12:14 pm

AsharaK je napisao/la:
uto avg 26, 2025 11:23 pm
Igramo u subotu vrlo vaznu utakmicu meni se cini
kao da se igra neka utakmica :palacgore:

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

kb80
Kontakt:

sri avg 27, 2025 12:21 pm

milanribar je napisao/la:
sri avg 27, 2025 11:17 am
blueheart je napisao/la:
sri avg 27, 2025 10:47 am
cini se da dobijamo ozbiljniju sirinu pa ne zavisimo od jako malog broja igraca, a to bi ih trebalo natjerati da budu jos bolji.... pokazalo se da smo iz kontri i polukontri najoposniji pa to treba max forsirati
Kad vidiš da nismo imali Trupea, Sedorfa, Karamarka, Boljevića, da je Šošić bio na klupi to je pola ekipe, znači da tu ima nekog materijala, ipak se igralo sa Zrinjskim.
Mene je uvijek "strah" tih utakmica gdje nam se vraćaju "bitni" igrači. Uzmemo borac sa klupom i onda ga popušimo od delegata sa "prvim" timom.
Nadam se Gojaku kao nekom od bitnijih šarafa koji će sve da povežu i imam takav osjećaj. Mislim da će nas taj mali smiriti u igri, a dati i agresivnost. Nadam se :baklja:

blueheart
Kontakt:

sri avg 27, 2025 12:55 pm

Netreba mijenjati ekupu jer su svi do jednog zaslužili start u narednoj utakmici, makar prvo pol.
Nakon toga neka vraca ko bude spreman...
DRZAVA ZELJO

Jacksparrow
Kontakt:

sri avg 27, 2025 1:29 pm

Koju poziciju igra Gojak mali nisam upućen nikako u njegove kvalitete ali sam dosta puta procitao da ga hvalite i jedva cekate da zaigra
FCŽ

kb80
Kontakt:

sri avg 27, 2025 1:30 pm

blueheart je napisao/la:
Netreba mijenjati ekupu jer su svi do jednog zaslužili start u narednoj utakmici, makar prvo pol.
Slažem se apsolutno, maximalno jednu izmjenu napraviti, ako se mora...

kb80
Kontakt:

sri avg 27, 2025 1:35 pm

Jacksparrow je napisao/la:
sri avg 27, 2025 1:29 pm
Koju poziciju igra Gojak mali nisam upućen nikako u njegove kvalitete ali sam dosta puta procitao da ga hvalite i jedva cekate da zaigra
Koliko sam skontao prema pripremnim igra poziciju zadnjeg veznog, gdje je birvaktile Zolotić igrao ili ti ga Niema.
Ako sam pogriješio halali i neka me ispravi neko...
Mali je bezobrazan i nogat i uporan i da prostiš boli ga neka stvar protiv koga igra, nema respekta što je po mom mišljenju izuzetno bitno da bi uspio kao mlad igrač.

svabo
Kontakt:

sri avg 27, 2025 1:46 pm

Yebo vas više i Senad i Amar i Adžem i Mirvić. Ekipa uvezala dvije pobjede bez primljenog gola protiv prvaka i drugog manjeg mostarskog kluba, a ovdje cijelu sedmicu rasprava oko Senada i influenserice. Serem se na oboje, nek rješavaju svoje probleme mimo Želje. Investitor isto tako, znat će svi koji trrbaju znati kad se desi nešto što je bitno, sad smo u fazi da vam se trebaju mailovi iz kluba proslijeđivati kako bi svi bili upućeni na dnevnoj bazi.

Sloga u subotu je jedino što je za nas navijače bitno, da se pristupi toj utakmici maksimalno ozbiljno kako ne bi fasovali opet tamo 4 komada i narušili atmosferu bez potrebe, a već se narušava glupostima.

Ludvig Leple
Kontakt:

sri avg 27, 2025 1:53 pm

kb80 je napisao/la:
sri avg 27, 2025 1:30 pm
blueheart je napisao/la:
Slažem se apsolutno, maximalno jednu izmjenu napraviti, ako se mora...
Pravi trener prilagođava ekipu svakom narednom protivniku i besmisleno je ponoviti isti sastav.

Ovo si mogao igrati protiv plemića jer su se otvorili i držali loptu, a Sloga to neće raditi već će igrati mnogooooo obazrivije od plemića.

Za nas je npr. odlično što ne igraju Grabež i Omić za Slogu, gdje im je odmah vezna linija oslabljena znatno.

Trenutno korisnika/ca: billybih i 85 gostiju.

Prijava