Kakva patetika i suplja...Norsborg je napisao/la: ↑uto avg 26, 2025 7:03 pmOvdje spominjes, influesericu, Senada i jos kazes ispasce da ga branis.Dzezvar je napisao/la: ↑uto avg 26, 2025 6:13 pmKako samo izranjate....ja sam vise nego afirmativan sto se tice ulaska imvestitora.....tako da....Norsborg je napisao/la: ↑uto avg 26, 2025 5:40 pm
Nemoj molim te braniti nikoga, to je potpuno nevazno, pisi samo i budi afirmativan za ulazak investitora. Svaku sumnju pa i na Senada Misimovica treba objaviti cak i ako nije provjerena. Mislim stagod hoces, provjerirono sto mozes, pogotovo za Senada koji je vjerovao ti ili ne najveci kocnicar
Nazalost nije jedini.
Nama je vazan samo Zeljo. Za sve, pa cak i traceve nebi trebalo da nas je briga samo da dobijemo investitora. Kako inace servisirati dug prema poreskoj, kako obezbjediti plate. A po mojoj slobodnoj procjeni samo da opstanemo ove godine treba nam 7- 8 miliona. Dug ce nas uvesti u dubiozu zbog kojeg cemo ostati bez imovine.
Zato, INVESTITOR I SAMO I N V E S T I T O R.
Ovdje su bitni ovi koji zele ovo prvo, a ovi drugi su provaljeni pa su krenuli u drugom pravcu djelovanja. Opet, na Skupštini je najveći pritisak i nadam se da će biti pametni.400000razloga je napisao/la: Oni bi kao da investiraju,
Ovi im kao ne daju.
Napuše se i jedni i drugi svim aktuelnim članovima kluba.
Simptomatično je kako se takvi pojave uvijek kada se nešto ovako priča oko investitora, i ide priča o protivnicima, o dionicama, o ljudima koji blokiraju, a ustvari sve kontra. Takva vrsta ljudi namjerno pušta informacije i radi sve kontra.Dzezvar je napisao/la: ↑sri avg 27, 2025 8:03 amBoga mi vam nece proci ova prica.
Senada niko ne spominje sve dok se ne pojavite vi padobranci koji u svakom postu pokusavate da olajavate....bez razloga i potrebe jer covjek nije u klubu od 2018 godine,u stvari bio je jednom kada je posudio pare da se isplati vas ljubimac koji je blokirao klub pred izdavanje licence.
Sami pravite ove podjele na ove i one,niko drugi.Ne znam sta vam je cilj.
Od prvog dana kada se procula prica o investitoru pojavili su se padobranci sa pricom o nekakvim strujama i kako Senad radi sve da opstruira ovo oko Mirvica.
Ne.znam koje su vam pobude ali nemojte to raditi jer nema potrebe za tim.
Aktivirali ste se pojavom ovog klipa.....meni simptomaticno....gore forumi o senadu i influencerici....poceli ste sa etiketiranjem nas koji bilo sta pozitivno kazemo o Senadu.
Opet kazem ne znam zbog cega ali saznat ce se i to....
Polako,tiha vida brijegove valja
Nemojte ga spominjat i to je rješenje. Lako se može naći ko je počeo da ga bez potrebe spominje ovdje i objavljuje neke članke.
Forumi su idealno mjesto za plasiranje kako informacija tako i dezinformacija.Konkretno u ovom slucaju i jedni i drugi plasiraju informacije onako kako njima odgovara.LARSSON je napisao/la: ↑sri avg 27, 2025 8:19 amSimptomatično je kako se takvi pojave uvijek kada se nešto ovako priča oko investitora, i ide priča o protivnicima, o dionicama, o ljudima koji blokiraju, a ustvari sve kontra. Takva vrsta ljudi namjerno pušta informacije i radi sve kontra.Dzezvar je napisao/la: ↑sri avg 27, 2025 8:03 amBoga mi vam nece proci ova prica.
Senada niko ne spominje sve dok se ne pojavite vi padobranci koji u svakom postu pokusavate da olajavate....bez razloga i potrebe jer covjek nije u klubu od 2018 godine,u stvari bio je jednom kada je posudio pare da se isplati vas ljubimac koji je blokirao klub pred izdavanje licence.
Od prvog dana kada se procula prica o investitoru pojavili su se padobranci sa pricom o nekakvim strujama i kako Senad radi sve da opstruira ovo oko Mirvica.
Aktivirali ste se pojavom ovog klipa.....meni simptomaticno....gore forumi o senadu i influencerici....poceli ste sa etiketiranjem nas koji bilo sta pozitivno kazemo o Senadu.
Evo i post iznad, padobranci spominju dionice, a niko normalan to nije napisao.
Ne znam stvarno koji je razlog da se njegov privatni problem prilikom kupovine nekretnine razvlači ovdje danima i povezuje s klubom i potencijalnim ulaskom investitora. Čovjek zvanično nema veze s klubom od kraja 2018. i nema potrebe da ljudi ovdje pišu o njemu, pogotovo za stvari koje nemaju veze sa Željom.Dzezvar je napisao/la: ↑sri avg 27, 2025 8:03 amBoga mi vam nece proci ova prica.
Nema apsolutno nikakve potrebe da branis Senada, izjasni se samo da li si ili nisi za investitora. Vjerujem da si jako dobro upucen u igrokaz, zato budi Zeljo.Dzezvar je napisao/la: ↑sri avg 27, 2025 8:03 amBoga mi vam nece proci ova prica.