uto avg 26, 2025 12:59 pm
Sky1 je napisao/la: ↑uto avg 26, 2025 12:55 pm
SamoIstina je napisao/la: ↑uto avg 26, 2025 12:47 pm
Sky1 je napisao/la: ↑uto avg 26, 2025 12:39 pm
Tebe je uživanje čitati, zaista. Neka te, ohani malo. Većina na ovom forumu su ozbiljni ljudi sposobni da donesu vlastiti sud i nimalo nisu navijački orjentisani, Željo im je jedini interes. Imaš jedan drugi forum i tu se uklapaš savršeno.
Sta cu na forumu botova Sampanjca i Badzaka? Nemam ja sta tamo traziti, niti me to zanima. Ja imam svoje stavove i nemam potrebu nigdje da se uklapam. Covjek me proziva, pa da mu odgovorim.
Ti ovdje pises nebuloze poput:
Sky1 je napisao/la: ↑pon avg 25, 2025 9:11 pm
Priču o investitoru je pustio neko iz Skupštine namjerno, mislim da gops Mirvić nije uopšte želio investirati, pitanje je da li je iznao uopšte da se spominje kao potencijalni incestitor. Cilj je Skupština i Uprava, zato pamet u glavu.
Ali eto ja sam problem i ja izmisljam.
Ja mislim da si ti jako mlad, pa se zaletiš onako na prvu. Uvijek pokušaj da doneseš razumne, argumentovane stavove. Svaku informaciju provjeri nekoliko puta.
Moze. Hajde ti provjeri koji je to skupstinar slagao da Mirvic hoce da ulaze. Provjeri ko je poslao pismo namjere i s kim radna grupa vodi pregovore vec nekoliko mjeseci. Kad Mirvic ne zna ni sam da je investitor, onda ne znam s kim pricaju. Ne znam ni s kim su se sastali u Grckoj. Odgonetni nam to. Nisi valjda izmislio, ili pak jesi?
Sky1: "Priču o investitoru je pustio neko iz Skupštine namjerno, mislim da gop Mirvić nije uopšte želio investirati, pitanje je da li je iznao uopšte da se spominje kao potencijalni incestitor. Cilj je Skupština i Uprava, zato pamet u glavu."