Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

SamoIstina
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 26, 2025 12:59 pm

Sky1 je napisao/la:
uto avg 26, 2025 12:55 pm
SamoIstina je napisao/la:
uto avg 26, 2025 12:47 pm
Sky1 je napisao/la:
uto avg 26, 2025 12:39 pm

Tebe je uživanje čitati, zaista. Neka te, ohani malo. Većina na ovom forumu su ozbiljni ljudi sposobni da donesu vlastiti sud i nimalo nisu navijački orjentisani, Željo im je jedini interes. Imaš jedan drugi forum i tu se uklapaš savršeno.
Sta cu na forumu botova Sampanjca i Badzaka? Nemam ja sta tamo traziti, niti me to zanima. Ja imam svoje stavove i nemam potrebu nigdje da se uklapam. Covjek me proziva, pa da mu odgovorim.

Ti ovdje pises nebuloze poput:
Sky1 je napisao/la:
pon avg 25, 2025 9:11 pm
Priču o investitoru je pustio neko iz Skupštine namjerno, mislim da gops Mirvić nije uopšte želio investirati, pitanje je da li je iznao uopšte da se spominje kao potencijalni incestitor. Cilj je Skupština i Uprava, zato pamet u glavu.
Ali eto ja sam problem i ja izmisljam.
Ja mislim da si ti jako mlad, pa se zaletiš onako na prvu. Uvijek pokušaj da doneseš razumne, argumentovane stavove. Svaku informaciju provjeri nekoliko puta.
Moze. Hajde ti provjeri koji je to skupstinar slagao da Mirvic hoce da ulaze. Provjeri ko je poslao pismo namjere i s kim radna grupa vodi pregovore vec nekoliko mjeseci. Kad Mirvic ne zna ni sam da je investitor, onda ne znam s kim pricaju. Ne znam ni s kim su se sastali u Grckoj. Odgonetni nam to. Nisi valjda izmislio, ili pak jesi?

Dzezvar
Kontakt:
Status: Online

uto avg 26, 2025 1:14 pm

Blueworld21 je napisao/la:
uto avg 26, 2025 12:46 pm
Ovo je plasirano da se malo skrene prica sa Gestapa iz Rajlovca
Ispast ce da ga ooet branim,ali prvo provjerite moralna nacela influencerice pa onda i Senadova....
Na kraju krajeva ima brate sud,zasto ga nije prijavila za nasilje kako to ona kaze....
Takve stvari zavrsavaju na sudu a ne na youtubu....
Trebala je navesti kako je trazila 20 000 eura mita da da nacelniku te opstine za upis vlasnickog lista...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Sky1
Kontakt:

uto avg 26, 2025 1:19 pm

Sto se tiče "influnenserice" i Senada. Na jednoj strani stoji ozbiljan poslovan gospodin, a na drugoj strani "influenserica" mislim da dalje ne treba komentarisati.

milanribar
Kontakt:

uto avg 26, 2025 1:19 pm

Dzezvar je napisao/la:
uto avg 26, 2025 1:14 pm
Blueworld21 je napisao/la:
uto avg 26, 2025 12:46 pm
Ovo je plasirano da se malo skrene prica sa Gestapa iz Rajlovca
Ispast ce da ga ooet branim,ali prvo provjerite moralna nacela influencerice pa onda i Senadova....
Na kraju krajeva ima brate sud,zasto ga nije prijavila za nasilje kako to ona kaze....
Takve stvari zavrsavaju na sudu a ne na youtubu....
Trebala je navesti kako je trazila 20 000 eura mita da da nacelniku te opstine za upis vlasnickog lista...
Napravila priču da skupi preglede a vjerovatno tu svašta ima, klasična influenserka današnja.
To je ova likuša:
https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... oge/524905

Dzezvar
Kontakt:

uto avg 26, 2025 1:29 pm

Ma ja ba.....a iskusno se htjela odgovornost za opstrukciju na njega.....

ISB87
Kontakt:

uto avg 26, 2025 1:35 pm

Mislim ako je pred zakonom prva nekretnina, onda je prva nekretnina. Bio ti milijarder ili sirotinja.
Nego nejse, nije vezano za klub osim njegovog imena koje, nadam se, nece vise biti dio kluba.

Nadam se da cemo se odmaknuti od tih imena, Amar je prekrizen skroz, nadam se da ce i Badzak, Senad i ostali isto biti. Vrijeme je da napredujemo, a sa bivsim upravama to nije moguce. Pokazalo se.
MIRZA RASCIC

Sky1
Kontakt:

uto avg 26, 2025 1:39 pm

ISB87 je napisao/la:
uto avg 26, 2025 1:35 pm
Mislim ako je pred zakonom prva nekretnina, onda je prva nekretnina. Bio ti milijarder ili sirotinja.
Nego nejse, nije vezano za klub osim njegovog imena koje, nadam se, nece vise biti dio kluba.

Nadam se da cemo se odmaknuti od tih imena, Amar je prekrizen skroz, nadam se da ce i Badzak, Senad i ostali isto biti. Vrijeme je da napredujemo, a sa bivsim upravama to nije moguce. Pokazalo se.
Senad, ne može u istu račenicu sa bagrom. Jedini koji je ostavio pisane tragove šta se radilo u klubu i radilo u interesu kluba svidjalo se to vama ili ne. Zašto imate lični animozitet prema gospodinu Senadu, vi vjerovatno znate.

Refa1921
Kontakt:

uto avg 26, 2025 1:43 pm

Joj jeb.o ga više tema o Misimoviću evo 7 godina. Isto kao da su Misimović i Amar = Željo. Željo je bio i biće i prije i poslije njih dvojice. Mučno je svake godine slušati priču Amar i Miske.

ISB87
Kontakt:

uto avg 26, 2025 1:47 pm

Ma dobro, radilo se jeste vise nego u bilo kojoj upravi od kad postoji klub.
Dobili smo tribinu, borili se za titulu. Ali to sada ne bi bilo to i trebate shvatiti da taj povratak nije i ne bi trebao biti moguc.

Stavlja se u istu recenicu sa ostalim sefovima koji su bili u klubu zadnjih godina. Ima ih jos, nije ni vazno. Ne znam sta je lose receno, vazniji mi je klub nego on, a ti se zapitaj zasto branis.

Samo neko sa parama, investitor. Po mogucnosti stranac, ali ako nije moguce mogu i nasi.
MIRZA RASCIC

Meha87
Kontakt:

Ne znam samo zasto neki imaju potrebu da pravdaju djela i nedjela nekih ljudi za stvari koje nemaju veze sa klubom.

AdmirA
Kontakt:

uto avg 26, 2025 2:15 pm

Čudan tajming "provjerenih informacija" oko investitora sa uvijek istih adresa.
Na žalost tih,ili na sreću ostalih, neće ovaj put uticati na krajnji ishod svi se nadamo.

Dzezvar
Kontakt:

uto avg 26, 2025 2:16 pm

Meha87 je napisao/la:
Ne znam samo zasto neki imaju potrebu da pravdaju djela i nedjela nekih ljudi za stvari koje nemaju veze sa klubom.
Ne znam zasto neki ljudi imaju potrebu da spominju ljude koji vec godinama nisu dio kluba......kao ti i jarani ti na primjer.

Meha87
Kontakt:

uto avg 26, 2025 2:38 pm

Dzezvar je napisao/la:
Meha87 je napisao/la:
Ne znam zasto neki ljudi imaju potrebu da spominju ljude koji vec godinama nisu dio kluba......kao ti i jarani ti na primjer.
Ja nikoga spomenuo nisam a pogotovo nisam pisao o moralnim nacelima i namjerama ljudi koje ne poznajem.

Dzezvar
Kontakt:

uto avg 26, 2025 2:49 pm

Meha87 je napisao/la:
uto avg 26, 2025 2:38 pm
Dzezvar je napisao/la:
Meha87 je napisao/la:
Ja nikoga spomenuo nisam a pogotovo nisam pisao o moralnim nacelima i namjerama ljudi koje ne poznajem.
Da ja sam napisao to...s obzirom da covjeka jako dobro poznajem....
https://www.lidergazete.com/amp/guncel/ ... edi/245889

dr S
Kontakt:

uto avg 26, 2025 3:08 pm

Sky1 je napisao/la:
uto avg 26, 2025 12:39 pm
SamoIstina je napisao/la:
uto avg 26, 2025 12:33 pm
milanribar je napisao/la:
uto avg 26, 2025 12:11 pm

Pa kad slušate lika koji se potpisuje "samoistina". Ja još ne pročita da je nešto 100% istinito napiso ili provjereno. Njemu na sramotu a ništa u interesu kluba.
Valjda je u interesu kluba da dodje investitor u klubu.

Rade se strasne opstrukcije da ne dodje, kao sto su se i ranije radile. To je cinjenica. Ja bih volio da nije tako, ali nazalost jeste. Mirvic je prosli put otjeran, uz prijetnje djeci i roditeljima. Diglisic je isto tako otjeran, stimane mu inspekcije u firme koje ovdje drzi, nema sta mu nisu radili.

Ako smeta sto ne branim slijepo Misimovica i sve sto radi neka smeta, ali kad neko maltretira nekakvu zenu i prijeti joj, zagorcava zivot i proganja je da nervni slom dozivljava, ti razmisli kakav je kao covjek, eto na stranu sve sto ima veze sa klubom, a i tu on ima aferima kakvih hoces.

Ovdje dodju ljudi i pisu od toga da je Mirvic fukara do da nece ni da ulaze, kazu laze neko iz skupstine ne zna Mirvic ni da je uopste potencijalni investitor. Zamisli to napise, a ljudi ispred kluba mjesecima sa njim pregovaraju.

Itekakvog kukolja ima i u skupstini i u klubu i oko njega. Zbog toga mi ne mozemo naprijed godinama.

Za sve sto nam se desava mi smo sami krivi.
Tebe je uživanje čitati, zaista. Neka te, ohani malo. Većina na ovom forumu su ozbiljni ljudi sposobni da donesu vlastiti sud, intelektualno zreli i nimalo nisu navijački orjentisani, Željo im je jedini interes. Imaš jedan drugi forum tu se uklapaš savršeno i tamo možeš da unaprijed biraš stranu onako kako ti volja.
+1😆

ISB87
Kontakt:

uto avg 26, 2025 3:16 pm

Svi su hudi izvarani, a mulioni u dzepu. Stigne karma svakoga.
MIRZA RASCIC

Dzezvar
Kontakt:

uto avg 26, 2025 3:30 pm

ISB87 je napisao/la:
uto avg 26, 2025 3:16 pm
Svi su hudi izvarani, a mulioni u dzepu. Stigne karma svakoga.
A da zavrsimo ovo naduravanje oko covjeka kojeg nema u klubu od 2018 godine.....

avlami97
Kontakt:

uto avg 26, 2025 3:36 pm

Je li sada slobodna ona influenserka s obzirom da joj je mužu zabranjen izlazak iz Turske zbog straha od bijega pred turskim zakonodavstvom.
Pitam za jarana.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

uto avg 26, 2025 3:37 pm

avlami97 je napisao/la:
uto avg 26, 2025 3:36 pm
Je li sada slobodna ona influenserka s obzirom da joj je mužu zabranjen izlazak iz Turske zbog straha od bijega pred turskim zakonodavstvom.
Pitam za jarana.
Nemoj tako ipak su oni to sve zajedno stekli na posten nacin

south side
Kontakt:

uto avg 26, 2025 3:38 pm

Taj isti Misimovic je blokirao i ulazak Digislica pricom o dionicama i kako Zeljo ne treba vlasnika
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Trenutno korisnika/ca: Dzezvar i 90 gostiju.

Prijava