sub nov 24, 2018 4:08 pm
Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub nov 24, 2018 3:50 pm
Brkoo je napisao/la: ↑sub nov 24, 2018 3:29 pm
Masinovodja je napisao/la: ↑sub nov 24, 2018 3:17 pm
Samo da pitam hocel moderacija dozvoliti da se o nasim legendama ovako pise?
Kakvi navijaci u pm,stidite se!
On nije legenda kluba. Legende kluba ovo ne rade svom klubu. On je pickurina koja nema gram obraza, gram. Malo je odspavao, sad ce malo da sjedi

Nabit kera nogom sto dalje od Grbavice! Isto uraditi i sa svim ljudima u klubu i igracima. Totalni restart na zimu, izboriti opstanak i sljedece sezone imati zdrave temelje kako bi mogli krenuti na titulu..
Pa otjerali smo ga jednom i to bas kao kera i sta je to donijelo dobro? Nisu bitni Odovic, Mulalic , Kostic, Petrovic, Adzem, Krcmarevic.. Bitno je sto u klubu nemaju elementarnog znanja za vodjenje jednog fudbalskog kluba.. Tu nema sportskih radnika koji razumiju materiju.. To su administrativni operativci koji fudbal razumiju ko moja rahmetli nana.. Odovic ce da ode, ili ovako ili onako, i to nista nece promijeniti u sustini.. Jedino sto nisu probali do sada je da ostave nekog minimalno dva prelazna roka i da stanu iza njega finansijski i sistemski, i da se proba graditi tim.. On se nece izgraditi preko noci, ni Gvardiola to ne bi uspio..
Prica koju vi prosipate je identicna pitarskoj iz prosle i sa pocetka ove sezone.. Ali bukvalno identicna.. Isto su oni govorili za Husrefa.. Sreca njihova pa je njihova uprava pocela da ih ignorise a iskreno se nadam da ce i nasa poceti ignorisati nase izljeve frustracija.. Slusanjem navijaca i jesu sebi grob iskopali.. Da su bogdo bili pametniji i da ih nisu slusali..
Upravo to sportski segment nije ni postojao, jbt nekad sam imao osjecaj kao da igraju menagera kao na ps ispunjavvajuci zelje tribinama, sta god se aminovalo ovi tako i urade i nekim skroz nelogicnim potezima u sportskom segmentu od suspenzija pa do tjeranja i dovodzenja fula igraca a da negovorim o prijevremenim raskidima ugovora
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim