Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

PlaviVlak
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub nov 24, 2018 3:55 pm

kremenko je napisao/la:
sub nov 24, 2018 3:51 pm
Zao mi je sto ste moji, a ne uprava mojih neprijatelja. Ko je Vas poznavao, ni pakao mu nece tesko pasti
Pa možeš da ih ne voliš, da želiš da odu, ali tako govoriti nema smisla. Draži su vam oni zbog kojih trenutno dio novca iz budžeta dajemo državi, zbog kojih smo u milionskim dugovima, nego ljudi koji su sve radili iz ljubavi prema Želji, da bi nešto ostalo iza njih..
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

Elegant
Kontakt:

slika

Dosta vise o Amaru, dosadni ste, ugasimo klub nece doci.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

PlaviVlak
Kontakt:

sub nov 24, 2018 3:58 pm

Plava Porodica je napisao/la:
sub nov 24, 2018 3:53 pm
Zaka je napisao/la:
sub nov 24, 2018 3:50 pm
sub nov 24, 2018 3:45 pm

nikad za nikad vjeruj mi :)
nije Amar glup..
A što glup? Ti voliš Želju i da znaš o fudbalu kao Amar šta bi tebi bili uslovi, da ti daju neku platu, da ti omoguće dobre uslove za rad, redovne plate igračima i da ti se ne miješaju u posao, misliš da mu se to ne može omogućiti s ovom upravom ili je ego veći od ljubavi?
Amar da gasi požar pa da mu yebu majke?
Da preko Amara operu sebe?
Da Amar polaže račune i sluša najvećeg egoistu u povijesti FKŽ?
Nikad to sebi neće dopustiti..
Ja vjerujem da ti ne bi tako razmišljao ili ako bi onda to nije sto posto iskrena ljubav. I ne mislim da je sve tako kako kažeš. Oda je legenda koji je bio bolestan pa je preuzeo užarenu klupu, ali nije pitao kako ni šta, želio je da pomogne, jbg ne ide treba odstupiti, trebaju još neki odstupiti, ali ne treba ići lično nego samo kroz konkretan učinak u radu
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

MiroslavKruzik

Kako je interesantno da se pojedinci javljaju i aktiviraju samo poslije poraza i kada je savrsen trenutak za tjeranje bez da ukazu sta i na koji nacin popraviti. Svaka cast na 'aktivnosti'.

Amidza
Kontakt:

sub nov 24, 2018 3:59 pm

Elegant je napisao/la:
slika

Dosta vise o Amaru, dosadni ste, ugasimo klub nece doci.
Po prvi put u zivotu se slazem sa Elegantom. Amar jednostavno nece doci i nema potrebe da bacate bombe da se kao neko nesto dogovara. Nista od toga.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

south side
Kontakt:

sub nov 24, 2018 4:00 pm

Odovic je morao doibiti nogu jos protiv goska cast njemu na ljubavi prema klubu ali covjek jednostavno nezna niti ima autoritet
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub nov 24, 2018 4:00 pm

umjesto odovica ce doci ismet stilic! pa da onda vidimo dokle cemo
100/94/37/34 - i to je to!

Plava Porodica
Kontakt:

sub nov 24, 2018 4:01 pm

Bosanac1993 je napisao/la:
Kako je interesantno da se pojedinci javljaju i aktiviraju samo poslije poraza i kada je savrsen trenutak za tjeranje bez da ukazu sta i na koji nacin popraviti. Svaka cast na 'aktivnosti'.
šta nam uradi viber grupa..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

bianco blu
Kontakt:

sub nov 24, 2018 4:03 pm

Tebe treba izbaciti da foruma jer unosiš nemir među navijačima Željezničara,iznoseći laži i neistine!
Prije par dana si pisao kako se spremaju incidenti na današnjoj utakmici, nekakve fejsbuk i viber grupe.

ADMINISTRATORE REAGUJ!!!
Zadnja izmjena: bianco blu, dana/u sub nov 24, 2018 4:04 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Amidza
Kontakt:

sub nov 24, 2018 4:06 pm

Jel ovo onaj sto je pisao da se sprema neka viber grupa da uleti u teren i napravi sranje?
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Plava Porodica
Kontakt:

sub nov 24, 2018 4:07 pm

Za sve su krive viber grupe..
sve bot do bota.. ovakvi nas i upropastiše
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Kospa
Kontakt:

Gori ste od pitara vi sto jedva cekate kiks Zelje da serete na upravu...sram da vas bude !
... Godine života svoga tebi dao sam...

south side
Kontakt:

sub nov 24, 2018 4:08 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
sub nov 24, 2018 3:50 pm
Brkoo je napisao/la:
sub nov 24, 2018 3:29 pm
Masinovodja je napisao/la:
sub nov 24, 2018 3:17 pm

Samo da pitam hocel moderacija dozvoliti da se o nasim legendama ovako pise?
Kakvi navijaci u pm,stidite se!
On nije legenda kluba. Legende kluba ovo ne rade svom klubu. On je pickurina koja nema gram obraza, gram. Malo je odspavao, sad ce malo da sjedi :zid: Nabit kera nogom sto dalje od Grbavice! Isto uraditi i sa svim ljudima u klubu i igracima. Totalni restart na zimu, izboriti opstanak i sljedece sezone imati zdrave temelje kako bi mogli krenuti na titulu..
Pa otjerali smo ga jednom i to bas kao kera i sta je to donijelo dobro? Nisu bitni Odovic, Mulalic , Kostic, Petrovic, Adzem, Krcmarevic.. Bitno je sto u klubu nemaju elementarnog znanja za vodjenje jednog fudbalskog kluba.. Tu nema sportskih radnika koji razumiju materiju.. To su administrativni operativci koji fudbal razumiju ko moja rahmetli nana.. Odovic ce da ode, ili ovako ili onako, i to nista nece promijeniti u sustini.. Jedino sto nisu probali do sada je da ostave nekog minimalno dva prelazna roka i da stanu iza njega finansijski i sistemski, i da se proba graditi tim.. On se nece izgraditi preko noci, ni Gvardiola to ne bi uspio..

Prica koju vi prosipate je identicna pitarskoj iz prosle i sa pocetka ove sezone.. Ali bukvalno identicna.. Isto su oni govorili za Husrefa.. Sreca njihova pa je njihova uprava pocela da ih ignorise a iskreno se nadam da ce i nasa poceti ignorisati nase izljeve frustracija.. Slusanjem navijaca i jesu sebi grob iskopali.. Da su bogdo bili pametniji i da ih nisu slusali..
Upravo to sportski segment nije ni postojao, jbt nekad sam imao osjecaj kao da igraju menagera kao na ps ispunjavvajuci zelje tribinama, sta god se aminovalo ovi tako i urade i nekim skroz nelogicnim potezima u sportskom segmentu od suspenzija pa do tjeranja i dovodzenja fula igraca a da negovorim o prijevremenim raskidima ugovora
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

storm_raider
Kontakt:

sub nov 24, 2018 4:09 pm

plavi brat je napisao/la:
sub nov 24, 2018 3:07 pm
Ja jednoumlja na forumu...c.c.c
Jesi vidio... sramota. :D
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

sub nov 24, 2018 4:10 pm

Kospa je napisao/la:
Gori ste od pitara vi sto jedva cekate kiks Zelje da serete na upravu...sram da vas bude !
jedva čekam da vidim niz poraza koji doživjeli nismo 18.godina.
sram me !
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Masinovodja
Kontakt:

sub nov 24, 2018 4:11 pm

storm_raider je napisao/la:
Sta kaze Storm,krug se zatvara dolaskom Ode.Otvaraj ga,izgidosmo! :D

bianco blu
Kontakt:

pon nov 19, 2018 9:24 pm
Niste svjesni koliko je ovaj forum koliko toliko zdrav i sa stavovima i spinovima. Kad covjek ode posjeti van ovog bilo sta tipa gg ili onaj na x ,tek vidi da su vec krenuli u rusenje i spinovanje. Utakmica je daleko, oni se pripremaju za gostovanje gdje najavljuju jos zesci pritisak i ucjenu gdje nece birati sredstva kako oni kazu za skidanje glava Uprave a bitan im je samo jedan covjek,ciljano i placenicki kampanja se nastavlja na gostovanju.

NISTE SVJESNI STA PLANIRAJU I STA SU IM ZACRTALI, A AKO JE OVO POLA ISTINA STO SE KUNU, UPRAVU TREBA UPOZORITI DA SE ANGAZUJE POLICIJA I NA GOSTOVANJU.

Ovo vise nije pitanje ljubavi juga vec planski zacrtano rusenje imena kluba i svega sto je sagrađeno za ovih par godina a sve u interesu licnih hirova. Braco,zbijmo redove kao nikada do sada, znate vi mnogi sigurno bolje sta se najavljuje za gostovanje,ne dozvolimo im to.
TRAJNI BAN!!!
ADMINISTARORE REAGUJ!!!

bianco blu
Kontakt:

sub nov 24, 2018 4:13 pm

uto nov 20, 2018 12:42 am
shzna je napisao/la:
pon nov 19, 2018 9:57 pm
Ako se ne ispostavi ovo tačnim, nadam se da će gore potpisane osobe biti trajno uklonjene s foruma.
Ma to je najmanji problem,ako je to rjesenje da se nista ne desi evo odma potpisujem trajni ban. Najiskrenije. Pozdrav
TRAJNI BAN!!!
ADMINISTRATORE REAGUJ!!!

storm_raider
Kontakt:

sub nov 24, 2018 4:16 pm

vinston.cercil je napisao/la:
sub nov 24, 2018 3:24 pm
Hadzijalagic je napisao/la:
sub nov 24, 2018 3:23 pm
vinston.cercil je napisao/la:
sub nov 24, 2018 3:18 pm

Stidimo se
Stidio bi se da si odgojen na pravi nacin ali posto nisu onda te libo racku..
Lijepo si to objasnio.
U pravu je, nemoj ovdje nazivati nekoga kerom tako. Kada ti se ohladi glava, vjerovatno ces i sam se sloziti.

storm_raider
Kontakt:

sub nov 24, 2018 4:16 pm

Masinovodja je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
Sta kaze Storm,krug se zatvara dolaskom Ode.Otvaraj ga,izgidosmo! :D
Haha, suti, svi smo mislili da je to - to napokon. E moj Zeljo..

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 32 gosta.

Prijava