Glasanje za igrace je i dalje aktuelno, glasajte za vasa dva najbolja igraca u utakmici protiv Krupe:
viewtopic.php?f=73&p=296828#p296828
Onaj dribling, pa prodor kao Bale (mozda je to taj iz 90-te minute) i onaj dalekometni sut, ono je bilo odlicno, samo da je islo malo u stranu, golman bi bio gotov. Dajte gifove za rajuPlava Porodica je napisao/la: ↑ned feb 18, 2018 12:54 pmMože li ko napraviti par gifova mehremićevih prodora, pogotovo onaj oko 90te..
Slazem se putpuno. Netreba se lose u Markovicu, dao je nekoliko vaznih golova, i normalno kad imas vise sporih igraca, onda i on sam losije izgleda. Cisto sam mislio ako se poredi na kvalitet Vranjesa i njega, onda je Vranjes bolji igrac. U nekim utakmicama ce sigurno i Blagojevic biti bolji od Vranjesa. Tako je to. Ovisno od protivnika i nase taktike. Blagojevic nam itekako treba, jer mozda je igrac koji vise uzme stvari u svoje ruke. Slazem se isto za Voju.Omar500 je napisao/la: ↑ned feb 18, 2018 12:59 pmMa nije ni Markovic krampa kakvom se predstavlja, daleko od toga. Postigao je vaznih golova, ali nije mogao igrati svaku utakmicu, i nije bas najbolje izgledao tandem Blagojevic - Markovic. A jos je neko rekao da je pred kraj sezone vukao neku i povredu. Solidan igrac koji nam je pogotovo pomogao u prvoj polusezoni. A Vranjes je po CV-u i po pokazanom u utakmici protiv Krupe vrhunski igrac za nasu ligu. I ne treba sada ni Blagojevica pljuvati, da bi Vranjesa uzdizali. Mene samo zanima hoce li se uspjeti zadrzati kolika-tolika motivacija i zelja kod Blagojevica, bas kao sto je @Leon spominjao. Ali bit ce utakmica gdje ce on igrati, to je sigurno, raspored je gust, bit ce tu kup, tako da nema brige sto se toga tice.
I jos nesto za Markovica, mi smo i previse dizelasa imali u ekipi, a on je jedan takav, tako da je to kobno bilo. Sada imamo trkacki superiornu ekipu, koja se dosta vise krece bez lopte, koja takticki ima vise opcija u svakom momentu, a zna se kako smo prije imali.
Sto se Voje tice, ja samo znam da smo se mi patili u igri sve dok on nije dosao u ekipu. Prvo je igrao Nikolic, znamo na sta je to licilo, jos da se doda tu stavljanje Ramovica na lijevo krilo, Zec bio na klupi, Zeba igrao. Onda je dosao Kajkut, covjek zabija golove, i to veoma krucijalne, ali nema bas uticaj na igru kao sto ima Ubiparip, i meni je nekako Kajkut vise opcija sa klupe, joker, iako je startao nekad utakmice, tipa protiv Sirokog pa zabi gol, ili protiv Radnika, i zabi prvi gol u nizu od ona tri kad smo dosli do preokreta. Sada je i procepio s golovima, sto je veoma bitno, ali ono sto je zanimljivo, nece se jednom Ubiparip vidjeti na centru igralista, i dosta nam se igraci krecu, nisu staticni, juce Hajdar ode do sesnaesterca, Zeba se odmah vraca na njegovo mjesto, pa neko spomenu promjenu mjesta Ramovica i Ubiparipa, gdje se odlicno koriste osobine Ramovica kao lazne devetke, Ubiparipa kao fantasticnog razigravaca, covjeka koji je dobar u duelu, pa ce uzeti i loptu na centru igralista i sl. Dosta toga dobrog se ima vidjeti i sigurno da je primjetan pecat trenera, ono sto smo svi trazili. Svima nam je muka bila od nabijanja lopte ili dodaj Miri, pa ce on nesto izmisliti, a Lendric dati gol iz situacije gdje niko ne bi.
Gareth Bale