Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ISB87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 27, 2018 3:47 pm

veca
sinisa bakrac rodin pavic
sabanadzovic blagojevic
zec curjuric zajmovic
krpic

ovo je najbolje sto imamo, rotirati sabana hajdara, zeca jazvica i ako bude moguce ubaciti nekog od sehica kad rezultat bude "rijesen".

sinoc au svi podbacili, slaba posjeta, losa igra..
idemo dalje, gazi zeljo!!!

btw. evo i kosevo se malo sminka, pise da je dogovorena zamjena terena itd. neka, nadam se da ce svi urediti teren i reflektore.
MIRZA RASCIC

ChWilla
Kontakt:

pon avg 27, 2018 3:48 pm

šaban i dalje jedini u ekipi zna kad prekinuti kontru, pa i po cijenu žutog.
gradi željo boli te *****

blueDBR
Kontakt:

pon avg 27, 2018 3:51 pm

Plava Porodica je napisao/la:
pon avg 27, 2018 3:22 pm
Puno se u crnjak zavukosmo radi sinoćnje partije, a o tika taki se pisalo. Istina, očekivao sam je i ja protiv Krupe, jer ih nisam gledao i mislio sam da su lošiji nakon odlaska Vukotića, Aleksića i sličnih. Međutim, rezultati sa početka prvenstva pokazuju realnu sliku Krupe, da su jedna zaista solidna ekipa, a svi znamo da mrvice u kvaliteti, volji i želji znaju presuditi utakmicu.
Ko nije očekivao kikseve, taj i nije sav svoj. Kad ti trener dođe tri dana pred revanš drugog pretkola, koji forsira apsolutno drugačiji stil igre, onakav kakav Željo i treba da igra, mora se vremenom desiti i ovako nešto.
Meni ostaje samo žal što smo stali juče, a izgledalo je da bi na poluvrijeme mogli otići sa 3. gola prednosti. E tu smo mi izgubili utakmicu, jer smo u glavi posložili "ma ovo ćemo pregaziti".

Zanima me da li su jučer u 18.igrača bili Eldar Šehić i Dacić?
Ako nisu, bar prvi, tu vidim grešku Ode. Jer si imao samo jedno krilo na klupi, a nijednog napadača, u tom slučaju moraš imati bar dva krila koji će unijeti energiju. Jazvića nije bilo, Eldar Šehić je morao biti zamjena za Zeca, koji je bio van utakmice.
Za Dacića je već to druga priča ako nije bio u 18.igrača, jer je Arežina zauzeo njegovu poziciju na klupi. I to, nadam se, po posljednji put.

A, Vi, što i dalje pljujete Bogičevića, kako Vam nije jasno da on jednostavno ne može igrati u kontinuitetu više od 5.utakmica? Non stop to ponavljam, i ja sam iskreno očekivao da će pući još dva-tri kola ranije. Ali, nije, doktorski je odradio.
On se mora dozirati kao i juniori, jednostavno njegovo tijelo odavno ne može da podnese igranje konstantno. A kad je na terenu, pravi, sigurno je u top3 štopera u ligi. Jer ima pamet.
šta ga imaju koji k rotirat, stariji od Biblije, nek trenira do isteka ugovora i nogatrans, Bakrač-Rodin, klupa Osmanković, na zimu se pojačat nekim solidnim backup štoperom i to je to, treba malo i na buducnost mislit ko što je i on mislio na svoju kad se sa sindikatom haveriso, a ne da starce doziramo, a to top3 stopera lige, vidjecemo hocel mu iko drugi ugovor na zimu ponudit, a za te omladince se slazem i da ti odgovorim da su obojica bila na klupi sinoc

ChWilla
Kontakt:

pon avg 27, 2018 3:53 pm

ne piše se vi velikim slovom kad se misli na množinu, a ne persiranje :kafa:
gradi željo boli te *****

godrina
Kontakt:

pon avg 27, 2018 3:55 pm

neko napisa suska se neki napadac, do kad to oni mogu dolazit ??
ko god sad da dodje, nema tu igre za 2 mjeseca, Bog zna kad ce i Jazvic moci pokazat neku normlanu igru
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

blueDBR
Kontakt:

pon avg 27, 2018 3:57 pm

GOOOOOOOOOL! 0:1 za Zeljeznicar, pogodak postize Rastoder Edin nakon ubacaja Duric Benjamina #HajdeZeljooo

Morzhy
Kontakt:

pon avg 27, 2018 4:01 pm

Oda poslušaj pametnije od sebe,uigravaj Bakrača i Rodina. Ipak su forumaši na svakom treningu i vide kako se Bogićević ne uklapa,nego eto onako igra jer je svim trenerima ćeif da ga ubacuju i da nerviraju raju. Ispao jeste, ali daleko od toga da je najveći krivac za loš rezultat.
Mi kad se naklatimo baš se naklatimo. Čurjurić sinoć prodao lopti više od Adidasa,ali njega niko ne spominje jer smo ga zagotivili i sad je do sudnjeg dana "zaštićen",šta god da zasere kriv je svakako Bogićević.
Kako smo izgledali kao ekipa sinoć bod je k'o neboder,a to nije kriv Bogićević

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pon avg 27, 2018 4:02 pm

GOOOOOOOLLL! 0:2, Kocevic Neriman 💪

Plava Porodica
Kontakt:

pon avg 27, 2018 4:08 pm

blueDBR je napisao/la:
pon avg 27, 2018 3:51 pm
Plava Porodica je napisao/la:
pon avg 27, 2018 3:22 pm
Puno se u crnjak zavukosmo radi sinoćnje partije, a o tika taki se pisalo. Istina, očekivao sam je i ja protiv Krupe, jer ih nisam gledao i mislio sam da su lošiji nakon odlaska Vukotića, Aleksića i sličnih. Međutim, rezultati sa početka prvenstva pokazuju realnu sliku Krupe, da su jedna zaista solidna ekipa, a svi znamo da mrvice u kvaliteti, volji i želji znaju presuditi utakmicu.
Ko nije očekivao kikseve, taj i nije sav svoj. Kad ti trener dođe tri dana pred revanš drugog pretkola, koji forsira apsolutno drugačiji stil igre, onakav kakav Željo i treba da igra, mora se vremenom desiti i ovako nešto.
Meni ostaje samo žal što smo stali juče, a izgledalo je da bi na poluvrijeme mogli otići sa 3. gola prednosti. E tu smo mi izgubili utakmicu, jer smo u glavi posložili "ma ovo ćemo pregaziti".

Zanima me da li su jučer u 18.igrača bili Eldar Šehić i Dacić?
Ako nisu, bar prvi, tu vidim grešku Ode. Jer si imao samo jedno krilo na klupi, a nijednog napadača, u tom slučaju moraš imati bar dva krila koji će unijeti energiju. Jazvića nije bilo, Eldar Šehić je morao biti zamjena za Zeca, koji je bio van utakmice.
Za Dacića je već to druga priča ako nije bio u 18.igrača, jer je Arežina zauzeo njegovu poziciju na klupi. I to, nadam se, po posljednji put.

A, Vi, što i dalje pljujete Bogičevića, kako Vam nije jasno da on jednostavno ne može igrati u kontinuitetu više od 5.utakmica? Non stop to ponavljam, i ja sam iskreno očekivao da će pući još dva-tri kola ranije. Ali, nije, doktorski je odradio.
On se mora dozirati kao i juniori, jednostavno njegovo tijelo odavno ne može da podnese igranje konstantno. A kad je na terenu, pravi, sigurno je u top3 štopera u ligi. Jer ima pamet.
šta ga imaju koji k rotirat, stariji od Biblije, nek trenira do isteka ugovora i nogatrans, Bakrač-Rodin, klupa Osmanković, na zimu se pojačat nekim solidnim backup štoperom i to je to, treba malo i na buducnost mislit ko što je i on mislio na svoju kad se sa sindikatom haveriso, a ne da starce doziramo, a to top3 stopera lige, vidjecemo hocel mu iko drugi ugovor na zimu ponudit, a za te omladince se slazem i da ti odgovorim da su obojica bila na klupi sinoc
Neće mu niko drugi ponuditi ugovor, jer će ostati još sa nama. Živi bili pa vidjeli. Zna Oda da i u najgorem slučaju Bogi je kao treća opcija vanzemaljac za Kemu i slične.

A ako su bili na klupi, šteta je što ne dobiše priliku, ali eto, kao što je u jednu ruku poraz protiv Čelika bio dobar radi noge velikom stručnjaku i pravom potezu uprave Krčmareviću, tako će nadam se i ovaj put biti dobro viđati na tribinama vranješa i arežinu u društvu sa Kemom.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon avg 27, 2018 4:15 pm

Osam ekipa je u pet bodova. Jeste da je proslo 'tek' sedam kola, ali moze se zakljuciti da nema laganih protivnika. Za Slobodu i Celik se mislilo da ce se grcevito boriti za opstanak, a evo gdje su sada. Igraju nelose.

Malo i mi znamo precijeniti nase fudbalere. Bogicevic se dizao u nebesa jer zna odigrat fakat vrhunski, ali vidi se da zna i oscilirati. U godinama je, ali daleko od toga da smo izgubili zbog njega.
Zajmovic je meni juce bio veoma dobar, i mnogo manje sebican. Cak se i vise trudio nego inace u defanzivi.

U biti, juce je vezni red totalno podbacio, po mom skromnom misljenju. Prilazili su nasem golu kako su htjeli, u jednom momentu nismo mogli/znali zadrzati loptu i smiriti malo igru. Sigurno da je to i do citavog kolektiva, ali mislim da je najvise zbog veznog reda. Jos one kobne izmjene kada su usla dva dizelasa...Uglavnom, jos je mnogo vremena ispred nas dok ne dodjemo do nekog zavidnog nivoa timske igre. To se moglo vidjeti u pocetku i prema tome se moramo voditi.

Da ne bude zabune, nedopustivo je da ovako igramo na domacem terenu i meni je ovaj remi isti kao i poraz. Podbacili smo i to dobro.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

barbarez
Kontakt:

pon avg 27, 2018 4:24 pm

exdomorocki je napisao/la:
pon avg 27, 2018 2:37 pm
bistrikboy je napisao/la:
pon avg 27, 2018 2:23 pm
Steta sto smo prosuli 2 boda. na pocetku drugog pa sve do gola im visio gol u zraku i onda sindikalac izlazi na 40 metara i ispada. Steta. Generalno okay utakmica, greska Bogicevica i lose izmjene odovica kumovale gubitku 2 boda.

U Siroki samo hrabro i moze se.
Bogi jest ispao,nema dileme,al mi smo loptu izgubili na njihovih 16 m,gdje su vezni igraci,rupa 30 m,nista manje nisu krivi svi ispred Bogija a i onaj sto ga treba zatvoriti(Bakrač),pustite se te price da je samo pojedinac kriv!
100 % brate. Bogi isao da zatvara sredinu,koju su trebali zatvoriti Haris i Jovan. Nakon isoqdanja Bogija,Pavic isto tako ima kriminalno kretanje. Greska vise ljudi je u pitanju.

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

pon avg 27, 2018 4:33 pm

Ja jedva čekam ponovo utakmicu na Grbavici. A načekat ćemo se...
Samo se manite igranja nedjeljom ako očekujete veće posjete...
Biće to dobro sve. Zna Oda šta radi. Ako smo mi uvidjeli neke stvari, sigurno je i on. :)
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

ISB87
Kontakt:

pon avg 27, 2018 4:35 pm

koja je kazna u engleskoj kad dobijes zuti karton? 10 funti?
MIRZA RASCIC

Hadzijalagic
Kontakt:

pon avg 27, 2018 4:39 pm

Sve ove gluposti, ispadanja i losa kretanja su uzrokovane ponajvise losom fizikom.. Neke igrace je bilo mucno gledati u zadnjih 25 minuta.. Zec i Sinisa su bili lipsali i izgubili smo komplet stranu jer nemamo izmjenu koja moze adekvatno odgovoriti zadatku.. Falio je tu Jazvic.. Falio je i Saban u sredini koja je ubijena zbog dizelasa koji su usli kao izmjene.. Prelose smo spremni a cisto sumnjam da se pojedini igraci i mogu znacajnije bolje spremiti.. Oda je detektovao te igrace i nadam se da ce moci rjesiti problem..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Premier
Kontakt:

pon avg 27, 2018 4:40 pm

Ma pretjerujete previse sa nasom djecom, trpimo Sabana i Hajdara jer moramo i oni su kao najbolji od svoje generacije a nije da mozemo reci da odigraju briljantne partije vec je to prosjek neki.Kakvi Dacici i Sehici pa ljudi moji pojedini su ovdje prvi tim pravili zajedno sa Zerom i Besirevicem, Velicem a Mujaga bio prva zamjena, pa gdje su ti sad momci? Budite malo realniji, 4 utakmice za Filipa nisu mjerilo i uvijek je igrao zajedno sa Vranjesom.Raja ocekuje od njeg da ce sprintati i uzimati lopte, on nije takav tip igraca i zna se za sta je doveden-nesto na fazon Zajke.Sto se tice Vranjesa i Bogija msm da je njihovo gotovo i da je Oda bas njjih ciljao s onom recenicom.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon avg 27, 2018 4:49 pm

Veci je godio poziv Prosmrdeckog. Par izlijetanja imao, fino boksovao slobodnjak, skinuo zicer. Mora se popraviti u igri nogom, pogotovo kad je pritisak kao sinoc nakon izjednacujuceg gola. Po meni uz Krpica i Hajdara nas najbolji igrac sinoc.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon avg 27, 2018 4:53 pm

I stvarno mi nemamo sredinu. Ili tamo ili vamo. Zabijemo gol skandira se Odi, primi se gol jebu se majke igracima. Stvarno smo nerealni prvo prema sebi, pa prema igracima i na kraju trenerima. Sinoc smo svi podbacili i to je to. Idemo u nedjelju po pobjedu da se svi aBd zajedno vratimo na pobjednicki kolosijek.

exbabilon
Kontakt:

pon avg 27, 2018 5:00 pm

I taj Koljic je nasao trenutak za transfer vala. Nas ohladi i ode, a Krupa iduce dvije domace sa Zrinjskim i Sarajevom.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pon avg 27, 2018 5:02 pm

GOOOOOOOOOOOOLLLL! 0:3, solo akcija Gjuraj Florima i pogodak Rastoder Edina 👍

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pon avg 27, 2018 5:08 pm

phpBB [video]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.

Prijava