Dvojica juniora nisu slučajno bili nosioci igre koja je dogurala do Atletika, a i jedan od njih je igrao u svakoj haman utakmici prošle sezone kada se trofej uzeo i kada smo završili drugi na tabeli, tako da mislim da problem leži negdje drugo. Anel/Hajdar zauzimaju jednu poziciju na terenu a ja bih rekao da to nije pozicija gdje trpimo sa kvalitetom... Prošle godine si imao Zakarića koji je dao golova više nego što će ove godine Zaim/Zec/Veseli i Jazvić ukupno dati kao i asistencija. Veca često košta bodova dok i Krpić nema nikoga adekvatnog da bi on mogao doći do predaha i adekvatnog odmora nakon nekoliko vezanih utakmica. Ranije sam spominjao isto, mislim da smo previše jednodimenzionalni i predvidivi, volio bih da Zec i Veseli češće idu unutra i da i sami preuzmu odgovornost za šut i dribling, ne mora sa Krpićem svaki napad završiti. Dok na drugoj strani imamo kontra priču, Zaim je ubijeđen da u akciji gdje lopta dođe do njega, mora završiti sa njegovim viška driblingom ili šutem (uglavnom nerezonskim).Brkoo je napisao/la: ↑pon avg 27, 2018 1:24 pmOd igraca koje imamo u vezi od tih sto si nabrojao kvalitet imaju Blagojevic, Curjuric i Ramovic. Vranjes i Arezina nisu igraci za ozbiljnog fudbala, a Hajdarevica i Sabanadzovica trpimo jer su nasi, koliko god nekima to bilo tesko priznati. Tamo gdje mislimo da smo jaki (vezni red, na papiru to izgleda lijepo i to nas najvise zavarava), mi smo slabi.amar92 je napisao/la: ↑pon avg 27, 2018 3:06 amRazumijem da nisi miljenik tipa igraca kakav je Hajdarevic, i to je ok. Medjutim, kakvo pojacanje u vezi? Pa uzmi od svih ostalih ekipa iz lige izaberi vezu od 5-6 igraca i garantujem ti da mi imamo bolje. Jedan Vranjes koji se ovdje pljuje bi bio nositelj igre u Zrinjskom. Kod njih igraju Pezer i Bekric u vezi, o cemu vise pricati. Sta tek reci za Ivana, Jovana, Arezinu, Anela, Harisa i Sinana? Nikakvo pojacanje u vezi nama ne treba. Imamo i viska da udijelimo glavnim konkurentima, da ih pojacamo. Samo je do trenera kako ce vezne koristiti i koje od nabrojanih.Brkoo je napisao/la:
Ako dovedemo igraca koji ce biti prevaga u vezi tek onda cemo vidjeti razliku na sredini terena,a do tada cemo slusati pricu nase dijete, borben, zuji i sl. Meni je kvalitet bitan, boli me racku vise jel neko nase dijete ili nije, ako neko ima kvalitet a uz to je i nase dijete to mu je samo dodatni plus.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vjerujem da će dobro sve izgledati dok se još malo uigramo, vrati Ramović i stigne napadač o kojem se šuška.