jel to izjavio?
Hvala sto pises ovde @ponosannavas. Ja samo mogu da pratim neke kljucne utakmice koje imaju prenos ili kroz reprezentaciju. Mi imamo znatno veci potencijal od njih. Npr Besirevic igra dosta dobro za u19 reprezentaciju, i njemu se treba dati sansa, a imas ove igrace poput Sehica, Dacica pa i Hajdarevica koji je stariji a koje nisam vidio da uopste igraju za reprezentaciju. To sto neko se nazor promovise kao top50 talenat, i takve price, za mene apsolutno nista neznace. Kvalitet se vidi na terenu. Sad isto imamo Sasu Papca, pa ce sa vremenom to sve biti ozbiljnije i onda cemo isto viditi dali neki treneri zadovoljavaju kvalitetom rada.ponosannavas je napisao/la: ↑sub nov 18, 2017 6:04 pmPa sigurno da jeste losiji od Adzema trenutno. On je to jednom indirektno i rekao. Adzemova su ekipa ovi proslogodisnji juniroi. I u njegovoj sad elipi ih ima puno jer ih je Adzem i u kadetima vodio neke. Tek cemo vidjeti pravi Joldicev rad kasnije. Tu je i Adzem pomoci ce. Bitno je da nama nijedan ne valja. Sad karikiram malo ali jbg.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub nov 18, 2017 5:39 pmDa se ne shvati pogresno, ja sam za Joldica samo rekao da je losiji od Adzema i to iz price omladinaca.ponosannavas je napisao/la: ↑sub nov 18, 2017 5:21 pmStvarno sega komentari za Joldica. Tek cemo vidjeti njegove kvalitete. Osnovno ima, a to je jako dobro objasnjava stvari. To je jako bitno za trenera. To znaci da zna prenijeti znanje. Ako jos i uci to je to.
Druga stvar mene brine, a to je sto svi pricate a izgleda slabo ko zna da je samo Saban mogao igrati od ovih iz prvog tima. U Evropi mogu i tri godinu starija igraca i to su Zera, Hare i Mujaga. Za pitare je mogao igrati Hadzic a nije, kao i za nas samo Saban. Intersantno je da su prije dvije godine u kadetima (znaci ista generacija) pobijedili pitari sa 4:1 na Kosevu. Sad smo mi bili bolji ali ostalo nerjeseno. Tad je za nas igrao u to vrijeme najdominantniji igrac Ergin Mehuljic zbog cijeg odlaska su mnogi pljuvali po trenerima u oml pogonu. I tad sam govprio da nije neka steta.
Joldicu zamjeram sto je jako lose ekipa pristupila na par laganih tekmi gdje su dosli u zaostatak, a i sada odgovorno rvrdim da smo najbolja ekipa u juniorima. Ta neozbiljnost mogla bi nas kostati titule sto bi bilo jako bitno jer je i naredna generacija dobra i znacio bi joj izlazak u Evropu jer u LP ne igraju iste ekipe koje osvoje prvensrvo. Samo tri igraca starija mogu. Nama od osvajaca titule fale tada standardni Hrvanovic, Dzindo, Kurtovic, jusufi, Subo. Sad ne mogu igrati. Tako bi sa osvajanjm titule ove godine sansu u Evropi sljedece godine dobio i npr mali Mujic i jos neka fina djeca. Tu je Omerica morao bolje. Morao je uozbiljiti ekipu. Cak i vrijeme igranja trkmi nije dobro stavljeno. Ali to su smekerske stvari. Nadoci ce i to. Pozz
Fascinirani su Adzemom bili ovi kadeti kad su prikljuceni u juniore.
Pa ne mora mu dati zuti ako je penal. To su sad neka nova pravila. Jedino ako procjeni da je namjerno napravio penal i isao na igraca, tad ide i penal i crveni.
Sad su pravila vise napravljena da se odlucuje na osnovu "sudijske procjene".
Ocito je ovdje sudija procjenio da ne treba dati drugi zuti![]()
@leblue jeste i Sadiku jbg ne pratum njih toliko ko nas pa smetnem nekoga
Ma ne moze nijedna s onom Odinom koja je samo stimanjem uskracena za titulu koja je zavrsila u Maleziji. Ona mladost, zajednistvo... Ono je bio Zeljo.storm_raider je napisao/la: ↑sub nov 18, 2017 6:44 pmNe znam za vas, ali mi je ova generacija koju vodi Ado jako draga. Mnogo draza od proslogodisnje, kada smo imali i Miru Stevanovica i Lendrica.
To da, ona djeca su nesto posebno bila. Kupili titulu i opet zamalo da im Zeljina djeca ugase klub.exbabilon je napisao/la: ↑sub nov 18, 2017 6:56 pmMa ne moze nijedna s onom Odinom koja je samo stimanjem uskracena za titulu koja je zavrsila u Maleziji. Ona mladost, zajednistvo... Ono je bio Zeljo.storm_raider je napisao/la: ↑sub nov 18, 2017 6:44 pmNe znam za vas, ali mi je ova generacija koju vodi Ado jako draga. Mnogo draza od proslogodisnje, kada smo imali i Miru Stevanovica i Lendrica.
Ja od Sase ocekujem prije svega da ne upise ni minutu, jer meda ne moze... Eventualno u 65' ga uvesti umjesto Ubiparipa ako taj ne bude na nivou. Iza Ubiparipa bi trebali igrati Zakaric, Ramovic i Zec jer nam brzina treba za kontra napade. Iza njih Blagojevic i Anel, odbrana nam je losa pravo al eto valjda nece imati previse kikseva jer ni Borac nema neku ekipu. Strah me je samo da se zivi ne isprepadaju, a kad bi uspjeli postici neki iznenadan gol u prvih 20 minuta bili bi na konjuEdis Mulalic 1921 je napisao/la: ↑sub nov 18, 2017 6:38 pmJa od Sase ocekujem prije svega da malo potrci, a sve ostalo je premija jer je u Vitezu bio ubjedljivo najgori. Za nadati se da Celo nece imati los dan,a da nece Zakarica cuvat citavu tekmu dvojica jer ako jedan od njih zakaze lose nam se pise.Zna li neko sta je uigravano za sutra? Jel Elsna brat ponovo u kombinaciji?
Volio bih i ja vidjeti Anela, ali moramo znati da Anel treba igrati protiv Lokosa. U 7 dana 3 teške tekme za Šabanadžovića je po meni previše (neki dan repka, Borac, Lokosi). Da budem iskren, važnija mi je tekma protiv Lokomotive nego protiv Borca. Treba sve izanalizirati i dobro razmisliti. U Borcu ima dosta krkana i najmanje bi nam trebalo da protiv Lokomotive uđemo sa umornim ili ne daj Bože povrijeđenim Šabanom. Upamet.SWRA_1921 je napisao/la: ↑sub nov 18, 2017 7:01 pmJa od Sase ocekujem prije svega da ne upise ni minutu, jer meda ne moze... Eventualno u 65' ga uvesti umjesto Ubiparipa ako taj ne bude na nivou. Iza Ubiparipa bi trebali igrati Zakaric, Ramovic i Zec jer nam brzina treba za kontra napade. Iza njih Blagojevic i Anel, odbrana nam je losa pravo al eto valjda nece imati previse kikseva jer ni Borac nema neku ekipu. Strah me je samo da se zivi ne isprepadaju, a kad bi uspjeli postici neki iznenadan gol u prvih 20 minuta bili bi na konjuEdis Mulalic 1921 je napisao/la: ↑sub nov 18, 2017 6:38 pmJa od Sase ocekujem prije svega da malo potrci, a sve ostalo je premija jer je u Vitezu bio ubjedljivo najgori. Za nadati se da Celo nece imati los dan,a da nece Zakarica cuvat citavu tekmu dvojica jer ako jedan od njih zakaze lose nam se pise.Zna li neko sta je uigravano za sutra? Jel Elsna brat ponovo u kombinaciji?
Ma to je to. Najbolje sto imamo. I ne treba se izmisljati topla voda. Samo Sinisa out, Stanic in.Charlie Sheen je napisao/la: ↑sub nov 18, 2017 7:12 pmVojo
Zec ramovic zaka
Saban/hajdar jovan
Projic graovac bogi sinisa
Veca