Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Charlie Sheen
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub nov 18, 2017 6:09 pm

MrkiMedo je napisao/la:
sub nov 18, 2017 6:04 pm
Prva fer utakmica Mladosti ove sezone. Hvala Zeljin ratnice
jel to izjavio?

Plava Porodica
Kontakt:

sub nov 18, 2017 6:22 pm

Sutra široki kiksa režite me ako ne bude tako..
Još jednom ponavljam za neupućene, osjećaj me procentualno 10% povali.. Jedino ako sutra ne upadnemo u kolo tih 10%..
A za nas, sve je moguće. Iks najrealniji. I to u slučaju da ne primimo gol prvi.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Vrag

sub nov 18, 2017 6:27 pm

Kada konkurent kiksa mi obicno isto kiksamo. Iskreno to i ocekujem. Jednostavno ovim igracima ne mogu nikako da vjerujem nikako da vjerujem
Zadnja izmjena: Vrag, dana/u sub nov 18, 2017 6:27 pm, ukupno mijenjano 1 put.

LeBlue
Kontakt:

sub nov 18, 2017 6:27 pm

ponosannavas je napisao/la:
sub nov 18, 2017 6:04 pm
Leon_Professional je napisao/la:
sub nov 18, 2017 5:39 pm
ponosannavas je napisao/la:
sub nov 18, 2017 5:21 pm
Stvarno sega komentari za Joldica. Tek cemo vidjeti njegove kvalitete. Osnovno ima, a to je jako dobro objasnjava stvari. To je jako bitno za trenera. To znaci da zna prenijeti znanje. Ako jos i uci to je to.

Druga stvar mene brine, a to je sto svi pricate a izgleda slabo ko zna da je samo Saban mogao igrati od ovih iz prvog tima. U Evropi mogu i tri godinu starija igraca i to su Zera, Hare i Mujaga. Za pitare je mogao igrati Hadzic a nije, kao i za nas samo Saban. Intersantno je da su prije dvije godine u kadetima (znaci ista generacija) pobijedili pitari sa 4:1 na Kosevu. Sad smo mi bili bolji ali ostalo nerjeseno. Tad je za nas igrao u to vrijeme najdominantniji igrac Ergin Mehuljic zbog cijeg odlaska su mnogi pljuvali po trenerima u oml pogonu. I tad sam govprio da nije neka steta.
Joldicu zamjeram sto je jako lose ekipa pristupila na par laganih tekmi gdje su dosli u zaostatak, a i sada odgovorno rvrdim da smo najbolja ekipa u juniorima. Ta neozbiljnost mogla bi nas kostati titule sto bi bilo jako bitno jer je i naredna generacija dobra i znacio bi joj izlazak u Evropu jer u LP ne igraju iste ekipe koje osvoje prvensrvo. Samo tri igraca starija mogu. Nama od osvajaca titule fale tada standardni Hrvanovic, Dzindo, Kurtovic, jusufi, Subo. Sad ne mogu igrati. Tako bi sa osvajanjm titule ove godine sansu u Evropi sljedece godine dobio i npr mali Mujic i jos neka fina djeca. Tu je Omerica morao bolje. Morao je uozbiljiti ekipu. Cak i vrijeme igranja trkmi nije dobro stavljeno. Ali to su smekerske stvari. Nadoci ce i to. Pozz
Da se ne shvati pogresno, ja sam za Joldica samo rekao da je losiji od Adzema i to iz price omladinaca.
Fascinirani su Adzemom bili ovi kadeti kad su prikljuceni u juniore.

Pa ne mora mu dati zuti ako je penal. To su sad neka nova pravila. Jedino ako procjeni da je namjerno napravio penal i isao na igraca, tad ide i penal i crveni.
Sad su pravila vise napravljena da se odlucuje na osnovu "sudijske procjene".
Ocito je ovdje sudija procjenio da ne treba dati drugi zuti :D
Pa sigurno da jeste losiji od Adzema trenutno. On je to jednom indirektno i rekao. Adzemova su ekipa ovi proslogodisnji juniroi. I u njegovoj sad elipi ih ima puno jer ih je Adzem i u kadetima vodio neke. Tek cemo vidjeti pravi Joldicev rad kasnije. Tu je i Adzem pomoci ce. Bitno je da nama nijedan ne valja. Sad karikiram malo ali jbg.
@leblue jeste i Sadiku jbg ne pratum njih toliko ko nas pa smetnem nekoga
Hvala sto pises ovde @ponosannavas. Ja samo mogu da pratim neke kljucne utakmice koje imaju prenos ili kroz reprezentaciju. Mi imamo znatno veci potencijal od njih. Npr Besirevic igra dosta dobro za u19 reprezentaciju, i njemu se treba dati sansa, a imas ove igrace poput Sehica, Dacica pa i Hajdarevica koji je stariji a koje nisam vidio da uopste igraju za reprezentaciju. To sto neko se nazor promovise kao top50 talenat, i takve price, za mene apsolutno nista neznace. Kvalitet se vidi na terenu. Sad isto imamo Sasu Papca, pa ce sa vremenom to sve biti ozbiljnije i onda cemo isto viditi dali neki treneri zadovoljavaju kvalitetom rada.

alombardo
Kontakt:

sub nov 18, 2017 6:28 pm

Bez zutih mulalicu a na grbavici krvnicki picko

svraka
Kontakt:

sub nov 18, 2017 6:29 pm

Sutra samo da ne izgubimo i bice dobro...
Forza 1921!

Oda majstore!

Edis Mulalic 1921

sub nov 18, 2017 6:29 pm

Bolje i remi nego izgubiti.Ova ekipa mora odigrati najbolju tekmu, pa da mi uzmemo u Banja Luci. Bice stvarno tesko...nije kiks i neka bruka izgubit ili odigrati nerijeseno s Borcem u gostima, ali bruka je ono proslo kolo, pa je pritisak na ionako limitran,star i neambiciozan igracki kadar velik. Toga me i strah.
Modus vivendi !

sajo10
Kontakt:

sub nov 18, 2017 6:32 pm

Ma naravno da je bod sutra dobar. Rijetke su ekipe koje ce otic u BL i odnjeti tri boda. Mi trenutno nismo ni u formi niti imamo ekipu da mozemo ocekivati da ovaj tim pobjedjuje na teskim gostovanjima. Ako nam se neke stvari poklope, mozda i uzmemo sutra. Kako god ja ocekujem ili minimalan poraz ili jedan bod. Nadam se ovom drugom. Sve osim toga je velika premija. Nazalost, nemozes otic fenjerasu i buducem drugoligasu i osramotiti se do neba, a potom ocekivati da odete u BL i roknete Borac. Nadam se da ce me ovaj tim demantovati.

Samo se nadam da Adzem nece eksperimentisati vec da ce najbolja 11orka izac na teren. Ako nista drugo barem ocekujem da Kajkut sutra zabije jer ocito on samo planira davat golove bivsim ekipama, tako da Sasa znas sta ti je za uraditi.

Edis Mulalic 1921

sub nov 18, 2017 6:38 pm

Ja od Sase ocekujem prije svega da malo potrci, a sve ostalo je premija jer je u Vitezu bio ubjedljivo najgori. Za nadati se da Celo nece imati los dan,a da nece Zakarica cuvat citavu tekmu dvojica jer ako jedan od njih zakaze lose nam se pise.Zna li neko sta je uigravano za sutra? Jel Elsna brat ponovo u kombinaciji?
Modus vivendi !

storm_raider
Kontakt:

sub nov 18, 2017 6:44 pm

Ne znam za vas, ali mi je ova generacija koju vodi Ado jako draga. Mnogo draza od proslogodisnje, kada smo imali i Miru Stevanovica i Lendrica.

Vjerovatno je zbog Ade i ove nase djece...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Vrag

sub nov 18, 2017 6:56 pm

Ja jedva cekam njihov odlazak iz kluba

exbabilon
Kontakt:

storm_raider je napisao/la:
Ne znam za vas, ali mi je ova generacija koju vodi Ado jako draga. Mnogo draza od proslogodisnje, kada smo imali i Miru Stevanovica i Lendrica.
Ma ne moze nijedna s onom Odinom koja je samo stimanjem uskracena za titulu koja je zavrsila u Maleziji. Ona mladost, zajednistvo... Ono je bio Zeljo.

storm_raider
Kontakt:

sub nov 18, 2017 6:57 pm

exbabilon je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
Ma ne moze nijedna s onom Odinom koja je samo stimanjem uskracena za titulu koja je zavrsila u Maleziji. Ona mladost, zajednistvo... Ono je bio Zeljo.
To da, ona djeca su nesto posebno bila. Kupili titulu i opet zamalo da im Zeljina djeca ugase klub.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

SWRA_1921
Kontakt:

sub nov 18, 2017 7:01 pm

Edis Mulalic 1921 je napisao/la:
Ja od Sase ocekujem prije svega da malo potrci, a sve ostalo je premija jer je u Vitezu bio ubjedljivo najgori. Za nadati se da Celo nece imati los dan,a da nece Zakarica cuvat citavu tekmu dvojica jer ako jedan od njih zakaze lose nam se pise.Zna li neko sta je uigravano za sutra? Jel Elsna brat ponovo u kombinaciji?
Ja od Sase ocekujem prije svega da ne upise ni minutu, jer meda ne moze... Eventualno u 65' ga uvesti umjesto Ubiparipa ako taj ne bude na nivou. Iza Ubiparipa bi trebali igrati Zakaric, Ramovic i Zec jer nam brzina treba za kontra napade. Iza njih Blagojevic i Anel, odbrana nam je losa pravo al eto valjda nece imati previse kikseva jer ni Borac nema neku ekipu. Strah me je samo da se zivi ne isprepadaju, a kad bi uspjeli postici neki iznenadan gol u prvih 20 minuta bili bi na konju

Plava Porodica
Kontakt:

sub nov 18, 2017 7:04 pm

Vrag je napisao/la:
Ja jedva cekam njihov odlazak iz kluba
+1
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

avlami97
Kontakt:

sub nov 18, 2017 7:10 pm

SWRA_1921 je napisao/la:
sub nov 18, 2017 7:01 pm
Edis Mulalic 1921 je napisao/la:
Ja od Sase ocekujem prije svega da ne upise ni minutu, jer meda ne moze... Eventualno u 65' ga uvesti umjesto Ubiparipa ako taj ne bude na nivou. Iza Ubiparipa bi trebali igrati Zakaric, Ramovic i Zec jer nam brzina treba za kontra napade. Iza njih Blagojevic i Anel, odbrana nam je losa pravo al eto valjda nece imati previse kikseva jer ni Borac nema neku ekipu. Strah me je samo da se zivi ne isprepadaju, a kad bi uspjeli postici neki iznenadan gol u prvih 20 minuta bili bi na konju
Volio bih i ja vidjeti Anela, ali moramo znati da Anel treba igrati protiv Lokosa. U 7 dana 3 teške tekme za Šabanadžovića je po meni previše (neki dan repka, Borac, Lokosi). Da budem iskren, važnija mi je tekma protiv Lokomotive nego protiv Borca. Treba sve izanalizirati i dobro razmisliti. U Borcu ima dosta krkana i najmanje bi nam trebalo da protiv Lokomotive uđemo sa umornim ili ne daj Bože povrijeđenim Šabanom. Upamet.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Charlie Sheen
Kontakt:

sub nov 18, 2017 7:12 pm

Vojo
Zec ramovic zaka
Saban/hajdar jovan
Projic graovac bogi sinisa
Veca

sajo10
Kontakt:

sub nov 18, 2017 7:21 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
sub nov 18, 2017 7:12 pm
Vojo
Zec ramovic zaka
Saban/hajdar jovan
Projic graovac bogi sinisa
Veca
Ma to je to. Najbolje sto imamo. I ne treba se izmisljati topla voda. Samo Sinisa out, Stanic in.

rodrigo87
Kontakt:

sub nov 18, 2017 7:24 pm

stana je suspendovan

1921.ba
Kontakt:

sub nov 18, 2017 7:47 pm

slika

NAJAVA: Željezničar gostuje u Banjoj Luci

http://1921.ba/najava-zeljeznicar-gostu ... -luci-4122
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.

Prijava