Zar nije isto za njih mogao igrati i Sadiku a nisam primjetio da im je bio na listi. Sadiku i Hadzic su im najbolja dva igraca, doduse Hadzic ih je trebao napustiti jer ovako samo vrijeme gubi, i vidilo se u zadnjim rep utakmicama da se nerazvija kako treba.ponosannavas je napisao/la: ↑sub nov 18, 2017 5:21 pmStvarno sega komentari za Joldica. Tek cemo vidjeti njegove kvalitete. Osnovno ima, a to je jako dobro objasnjava stvari. To je jako bitno za trenera. To znaci da zna prenijeti znanje. Ako jos i uci to je to.
Druga stvar mene brine, a to je sto svi pricate a izgleda slabo ko zna da je samo Saban mogao igrati od ovih iz prvog tima. U Evropi mogu i tri godinu starija igraca i to su Zera, Hare i Mujaga. Za pitare je mogao igrati Hadzic a nije, kao i za nas samo Saban. Intersantno je da su prije dvije godine u kadetima (znaci ista generacija) pobijedili pitari sa 4:1 na Kosevu. Sad smo mi bili bolji ali ostalo nerjeseno. Tad je za nas igrao u to vrijeme najdominantniji igrac Ergin Mehuljic zbog cijeg odlaska su mnogi pljuvali po trenerima u oml pogonu. I tad sam govprio da nije neka steta.
Joldicu zamjeram sto je jako lose ekipa pristupila na par laganih tekmi gdje su dosli u zaostatak, a i sada odgovorno rvrdim da smo najbolja ekipa u juniorima. Ta neozbiljnost mogla bi nas kostati titule sto bi bilo jako bitno jer je i naredna generacija dobra i znacio bi joj izlazak u Evropu jer u LP ne igraju iste ekipe koje osvoje prvensrvo. Samo tri igraca starija mogu. Nama od osvajaca titule fale tada standardni Hrvanovic, Dzindo, Kurtovic, jusufi, Subo. Sad ne mogu igrati. Tako bi sa osvajanjm titule ove godine sansu u Evropi sljedece godine dobio i npr mali Mujic i jos neka fina djeca. Tu je Omerica morao bolje. Morao je uozbiljiti ekipu. Cak i vrijeme igranja trkmi nije dobro stavljeno. Ali to su smekerske stvari. Nadoci ce i to. Pozz
Nevjerovatno majke mi.heisenberg je napisao/la: ↑sub nov 18, 2017 5:34 pmJel ovo Stanojevic nije dobio drugi zuti za penal?![]()
Da se ne shvati pogresno, ja sam za Joldica samo rekao da je losiji od Adzema i to iz price omladinaca.ponosannavas je napisao/la: ↑sub nov 18, 2017 5:21 pmStvarno sega komentari za Joldica. Tek cemo vidjeti njegove kvalitete. Osnovno ima, a to je jako dobro objasnjava stvari. To je jako bitno za trenera. To znaci da zna prenijeti znanje. Ako jos i uci to je to.
Druga stvar mene brine, a to je sto svi pricate a izgleda slabo ko zna da je samo Saban mogao igrati od ovih iz prvog tima. U Evropi mogu i tri godinu starija igraca i to su Zera, Hare i Mujaga. Za pitare je mogao igrati Hadzic a nije, kao i za nas samo Saban. Intersantno je da su prije dvije godine u kadetima (znaci ista generacija) pobijedili pitari sa 4:1 na Kosevu. Sad smo mi bili bolji ali ostalo nerjeseno. Tad je za nas igrao u to vrijeme najdominantniji igrac Ergin Mehuljic zbog cijeg odlaska su mnogi pljuvali po trenerima u oml pogonu. I tad sam govprio da nije neka steta.
Joldicu zamjeram sto je jako lose ekipa pristupila na par laganih tekmi gdje su dosli u zaostatak, a i sada odgovorno rvrdim da smo najbolja ekipa u juniorima. Ta neozbiljnost mogla bi nas kostati titule sto bi bilo jako bitno jer je i naredna generacija dobra i znacio bi joj izlazak u Evropu jer u LP ne igraju iste ekipe koje osvoje prvensrvo. Samo tri igraca starija mogu. Nama od osvajaca titule fale tada standardni Hrvanovic, Dzindo, Kurtovic, jusufi, Subo. Sad ne mogu igrati. Tako bi sa osvajanjm titule ove godine sansu u Evropi sljedece godine dobio i npr mali Mujic i jos neka fina djeca. Tu je Omerica morao bolje. Morao je uozbiljiti ekipu. Cak i vrijeme igranja trkmi nije dobro stavljeno. Ali to su smekerske stvari. Nadoci ce i to. Pozz
Da,s tim da su im protivnici bili Vitez,Radnik,Gosk,Sloboda i Celik.Radnika i Goska na guzove dobili.avlami97 je napisao/la: ↑sub nov 18, 2017 4:11 pmBorac je osvojio 20 bodova. Od toga 16 u BL i primili su samo 2 gola kući i to 1 u porazu od MDK i od pitara 1 u remiju. Ostalih 5 utakmica kući su pobijedili bez primljenog gola. Na domaćem terenu su vrlo agresivni.
Utakmica će biti više nego teška.
Treba biti optimista, ali ove brojke opominju.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Pa sigurno da jeste losiji od Adzema trenutno. On je to jednom indirektno i rekao. Adzemova su ekipa ovi proslogodisnji juniroi. I u njegovoj sad elipi ih ima puno jer ih je Adzem i u kadetima vodio neke. Tek cemo vidjeti pravi Joldicev rad kasnije. Tu je i Adzem pomoci ce. Bitno je da nama nijedan ne valja. Sad karikiram malo ali jbg.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub nov 18, 2017 5:39 pmDa se ne shvati pogresno, ja sam za Joldica samo rekao da je losiji od Adzema i to iz price omladinaca.ponosannavas je napisao/la: ↑sub nov 18, 2017 5:21 pmStvarno sega komentari za Joldica. Tek cemo vidjeti njegove kvalitete. Osnovno ima, a to je jako dobro objasnjava stvari. To je jako bitno za trenera. To znaci da zna prenijeti znanje. Ako jos i uci to je to.
Fascinirani su Adzemom bili ovi kadeti kad su prikljuceni u juniore.
Pa ne mora mu dati zuti ako je penal. To su sad neka nova pravila. Jedino ako procjeni da je namjerno napravio penal i isao na igraca, tad ide i penal i crveni.
Sad su pravila vise napravljena da se odlucuje na osnovu "sudijske procjene".
Ocito je ovdje sudija procjenio da ne treba dati drugi zuti![]()