Zato što momci iz jezgra grupe ne gledaju na ostale tribine u fazonu vi ste samo simpatizeri, a mi navijači nego svi smo tu rame uz rame za našeg Želju i prema istom cilju koračamo. To je najispravnije i nadam se samo da će trajatiSulevelicanstveni je napisao/la: ↑ned jul 30, 2023 9:00 amUpravo to, dosta raje sa neutralnih tribina sto bi se reklo je pocelo i raditi, pomagati grupi, krenuli na gostovanja. Ispod 7-8k ne bi trebali ici ove sezone samo ovako nastaviti.Diverzant je napisao/la: ↑ned jul 30, 2023 7:24 amJug je trenutno najorganizovaniji, najjači i najispravniji od otkad postoje manijaci odgovorno tvrdim. Navijaci sa drugih tribina su to prepoznali i zato imamo ovo sto imamo. Jug poštuje ostale tribine, ostale tribine poštuju jug i to je to.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑sub jul 29, 2023 9:52 pmI jos jedna stvar, koju sam namjerno ostavio za zaseban post.
Mi cemo svi dugo pamtiti Europu ove sezone. Atmosfera je kao iz bajke. Apsolutno cijeli stadion ima osjecaj da je ukljucen u podrsku i cijeli stadion stalno bodri svoj tim. Svaka cast jugu na koreografijama, na pjesmama koje su ritmicne i poznate i navijacima sa ostalih tribina, osjecaju kad povesti koju pjesmu te svima nama koji iskonski iz sveg srca deremo grla i dlanove za nasu prvu ljubav.
Dva puta stadion rasprodan tri dana prije utakmice i to samo zbog Zelje. U svom tom hajpu niko nije puno pricao o protivniku i njegovoj atraktivnosti, nego svi smo dosli da podrzimo naseg Zelju u Europi. Ko god da je protivnik, mi smo tu iz poznatih razloga.
Što bi rekli vlasi iz bs : "I kol’ko vidim, rođeni, još dugo ću da trajem"![]()