Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

fanaticZeljin
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 29, 2023 11:05 pm

E cuj i Hiros , e to bi tek bila ozbiljna ekipica
Srcu draga, boja PLAVA !

neroazzuro
Kontakt:

sub jul 29, 2023 11:05 pm

Boga mi, ako Hiroš dođe to je ozbiljno pojačanje.
Mada, i ako od ovog arapa i brazilca bude šta i s njima je to već dobar roster. Evo ovaj Biber je mene, recimo, pozitivno iznenadio. I Rustemović je imao dosta dobrih poteza, samo što se vidi da je još uvijek nespreman.
Kad se ekipa malo uigra, mislim da će to biti ozbiljna mašinerija.

fcz
Kontakt:

sub jul 29, 2023 11:06 pm

Ma hajde, na Benjinoj poziciji nam i ne gori. Gala igra super a mali Music je cini mi se dobro stasao. Uz to, Benjo sigurno ne bi igrao za sicu, cim ceka angazman vani znaci da nije zaradio dovoljno.

Dado, Hiros, neko krilo... To bi vec bila druga prica.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

ISB87
Kontakt:

ned jul 30, 2023 6:46 am

dado i hiros su ozbiljni igraci za ove lige. e sad, jel imamo finansije da ih dovedemo, ne znam.
ne treba se zalijetati i dovoditi samo da bi se dovelo.
godila bi nam sirina, a ocekivao sam da se i neki junior gurne u vatru u ovoj sezoni.
MIRZA RASCIC

Diverzant
Kontakt:

ned jul 30, 2023 7:24 am

Eisenbahner1921 je napisao/la:
sub jul 29, 2023 9:52 pm
I jos jedna stvar, koju sam namjerno ostavio za zaseban post.
Mi cemo svi dugo pamtiti Europu ove sezone. Atmosfera je kao iz bajke. Apsolutno cijeli stadion ima osjecaj da je ukljucen u podrsku i cijeli stadion stalno bodri svoj tim. Svaka cast jugu na koreografijama, na pjesmama koje su ritmicne i poznate i navijacima sa ostalih tribina, osjecaju kad povesti koju pjesmu te svima nama koji iskonski iz sveg srca deremo grla i dlanove za nasu prvu ljubav.
Dva puta stadion rasprodan tri dana prije utakmice i to samo zbog Zelje. U svom tom hajpu niko nije puno pricao o protivniku i njegovoj atraktivnosti, nego svi smo dosli da podrzimo naseg Zelju u Europi. Ko god da je protivnik, mi smo tu iz poznatih razloga.
Jug je trenutno najorganizovaniji, najjači i najispravniji od otkad postoje manijaci odgovorno tvrdim. Navijaci sa drugih tribina su to prepoznali i zato imamo ovo sto imamo. Jug poštuje ostale tribine, ostale tribine poštuju jug i to je to.
Što bi rekli vlasi iz bs : "I kol’ko vidim, rođeni, još dugo ću da trajem" 😁
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Sulevelicanstveni
Kontakt:

ned jul 30, 2023 9:00 am

Diverzant je napisao/la:
ned jul 30, 2023 7:24 am
Eisenbahner1921 je napisao/la:
sub jul 29, 2023 9:52 pm
I jos jedna stvar, koju sam namjerno ostavio za zaseban post.
Mi cemo svi dugo pamtiti Europu ove sezone. Atmosfera je kao iz bajke. Apsolutno cijeli stadion ima osjecaj da je ukljucen u podrsku i cijeli stadion stalno bodri svoj tim. Svaka cast jugu na koreografijama, na pjesmama koje su ritmicne i poznate i navijacima sa ostalih tribina, osjecaju kad povesti koju pjesmu te svima nama koji iskonski iz sveg srca deremo grla i dlanove za nasu prvu ljubav.
Dva puta stadion rasprodan tri dana prije utakmice i to samo zbog Zelje. U svom tom hajpu niko nije puno pricao o protivniku i njegovoj atraktivnosti, nego svi smo dosli da podrzimo naseg Zelju u Europi. Ko god da je protivnik, mi smo tu iz poznatih razloga.
Jug je trenutno najorganizovaniji, najjači i najispravniji od otkad postoje manijaci odgovorno tvrdim. Navijaci sa drugih tribina su to prepoznali i zato imamo ovo sto imamo. Jug poštuje ostale tribine, ostale tribine poštuju jug i to je to.
Što bi rekli vlasi iz bs : "I kol’ko vidim, rođeni, još dugo ću da trajem" 😁
Upravo to, dosta raje sa neutralnih tribina sto bi se reklo je pocelo i raditi, pomagati grupi, krenuli na gostovanja. Ispod 7-8k ne bi trebali ici ove sezone samo ovako nastaviti.

fanaticZeljin
Kontakt:

ned jul 30, 2023 11:08 am

Samo da Hulahopki ebem mater balavu bubuljicarsku zajedno sa Misketom , hvala...
Srcu draga, boja PLAVA !

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned jul 30, 2023 11:25 am

Posto je Sehic pod ugovorom u Konyi pretpostavljam da ce dobiti obestecenje, sto znaci nama ide neki procenat.
Sad ce nam plivat pare i za Amira i za Sehica
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

nookey
Kontakt:

ned jul 30, 2023 11:31 am

Nema Amoe, Stile, Jasara…
Coca je tu.
Krpa takodjer nije trenirao ali ce igrati…
Ne znam, brine me nasa sirina, ako ovo Nermin uspije skrpiti istetoviracu ga!

ISB87
Kontakt:

ned jul 30, 2023 11:51 am

mulalic
coca koske dubackic
galic mekic drljo rustem ovcina
krpic haracic
MIRZA RASCIC

storm_raider
Kontakt:

ned jul 30, 2023 11:56 am

fanaticZeljin je napisao/la:
Samo da Hulahopki ebem mater balavu bubuljicarsku zajedno sa Misketom , hvala...
Ne zamaraj se bolan onima koji ne mogu prici ovom forumu ni na jedan nacin. Neka se u svom smradu guse, to im je jedino ostalo. Okrenimo se mi Zelji.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

plavi kanarinac
Kontakt:

ned jul 30, 2023 11:56 am

fanaticZeljin je napisao/la:
Kakav peksin od osobe, *********.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

damirfile
Kontakt:

ned jul 30, 2023 1:24 pm

Osimov neki duopelizac za 20 km pise gluposti.
Pa ovakva situacija ovakvo jedinsto medu porodicom zeljeznicar (navijaci,igraci,uprava...) Nije bilo dugo mozda nikad.
Samo one koji zele zlo klubu mogu onako pisati.

santakuruz
Kontakt:

ned jul 30, 2023 1:37 pm

Postojanje onakvih likova je meni znak da ce opet u jednom trenutku krenuti sabotaze kluba, da li preko navijaca, preko igraca, preko nekih inspekcija ili preko nekih ljudi u samom klubu. Do toga ce doci 100% cim se klub dovoljno stabilizuje. Nadam se da su navijaci ovaj put puno pametniji a klub mora biti spreman prepoznati takve namjere u samom zacetku. Zbog toga je vazno da klub bude podrska treneru u svakom trenutku. Bilo kakav pokusaj narusavanja autoriteta trenera koji bude dolazio od igraca treba drasticno kaznjavati tjeranjem tih igraca iz kluba iste sekunde

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

damirfile
Kontakt:

ned jul 30, 2023 1:40 pm

Ma cim se stane na noge kane ozbiljna lova da li kroz evropu ili igrace doce opet jazavci osim i onakvi. Samo sad se mora biti pametniji valjda smo naucili lekciju.

MiroslavKruzik

ned jul 30, 2023 2:19 pm

U uzvratu bez Amoaha i Jašarevića https://fkzeljeznicar.ba/izvjestaj-o-po ... GUVL66aOJw

Sent from my M2101K6G using Tapatalk

fcz
Kontakt:

ned jul 30, 2023 2:20 pm

nookey je napisao/la:
Coca je tu.
E vala u tako uzasnoj situaciji ne znam bi li i Ivica Osim sta uspio skrpiti. Bukvalno znaci nemas nijedno krilo koje je u formi, lijevog beka ce ti igrati momak koji hem igra desno hem mu bek nije primarna pozicija a nije prosao ni pripreme. Uz to, dvojica od te trojice su bili ponajbolji pojedinci u ova tri meca a jedan od njih je i najbolji strijelac ekipe. Nek odu da se posaketaju ali ce biti bas, bas zajebano.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned jul 30, 2023 2:45 pm

Znači nema Štile, Amoaha, Jašara, Drine. Za Allysona i Jabera papiri nisu spremni, a uigravani su tokom priprema. Coca i Krpić su propustili par treninga, ali će biti na raspolaganju.
Možemo se skrpiti da izvedemo kakav takav prvi tim, ali zato na klupi nemaš opcija.
Ne ide nam dosta toga u prilog ali hajmo se potući i ako treba pretući ih kao oni nas prvu. Nedostatak svježine na kraju pokušati nadoknaditi srcem i željom za prolaz.
MOŽEMO!
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

nookey
Kontakt:

ned jul 30, 2023 2:53 pm

fcz je napisao/la:
ned jul 30, 2023 2:20 pm
nookey je napisao/la:
Coca je tu.
E vala u tako uzasnoj situaciji ne znam bi li i Ivica Osim sta uspio skrpiti. Bukvalno znaci nemas nijedno krilo koje je u formi, lijevog beka ce ti igrati momak koji hem igra desno hem mu bek nije primarna pozicija a nije prosao ni pripreme. Uz to, dvojica od te trojice su bili ponajbolji pojedinci u ova tri meca a jedan od njih je i najbolji strijelac ekipe. Nek odu da se posaketaju ali ce biti bas, bas zajebano.
Pa zato i kazem, bice cudo pravo, ali opet ako im mi ne poklonimo sanse oni nam ne znaju prici golu, bar moje misljenje… Na kraju krajeva kod Nermina je Jasar odigrao utakmicu zivota, sto ne bi sad eksplodirao Gasal ili Drljo… MOZEMO

Dzezvar
Kontakt:

ned jul 30, 2023 2:54 pm

Amoah ce biti spreman
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], dzulijano_pike, Google [Bot] i 35 gostiju.

Prijava