violina sdEric Cantona je napisao/la: ↑čet avg 17, 2017 11:01 amNIsam stigao pročitati, jeli se to vraća Samir Landžo ili šta?
U pravu si. Kada se naprave dobre koreografije, dignu parole s jakom porukom, napravi strasna bakljada, organizuju humanitarne akcije... tada prvi na fb sheruju postove i objavljuju slike. Stanite u kop i navijaj i pomozi grupi, ako vec neces to, stanite sa strane i ne.se*ite puno.shzna je napisao/la: ↑čet avg 17, 2017 11:58 amIako sam odlucio da ne pisem na ovom forumu zbog mnogo cega, morao sam uci da napisem post povodom prepiske oko jednog clana grupe Manijaci 1987.
Gospodo forumasi, previse sebi uzimate za pravo. Prozivate momka koji je pod imenom i prezimenom iznio svoje misljenje oko desevanja u sportskom segmentu, a vi se "krijete" iza nickova. Jedva cekate da prozivate Jug, kako kazete, nadrogiranu i pijanu djecu i busate se u prsa kako vi vise volite Zelju od svih iz Kopa i uzimate cak sebi za pravo da komentarisete ko na tribini zna ko je Cenan, ko je ovaj ko je onaj.
Hajde sve to, obrusite se na momka jer je, pazi sad, iznio svoje misljenje. Cekaj, je l to nesto zabranjeno? Zasto se niko od vas velikih navijaca nije javio covjeku i napisao: "Sto to brate tako mislis, ja mislim da je ova uprava dosta dobrog donijela Zelji blablabla.."
Sramotno je da prozivate momka koji bukvalno zivi Zeljeznicar i ima puno pravo da bude nezadovoljan jer post traje koliko vec godina!? Taj momak je nedavno izgubio najboljeg druga, a bio je na "duznosti". Sramota je sta se sve na ovom forumu uzima za pravo pa ste od, ne tako davno, uzeli sebi za pravo da komentarisete kolika je cija ljubav prema Zelji. Bezveze vam je to.
I na kraju da ih počastimo sa A sad Adio a sad adioSirAlexFerguson je napisao/la: ↑čet avg 17, 2017 12:19 pmHajmo od sada pa do derbija napraviti veselu atmosferu, širiti pozitivu i pozitivu ponijeti na Hadison. Dosta je prepucavanja i ostalih za*ebancija. Hocemo pobjedu hajmo onda i mi pridonijeti tome.![]()
Misliti i srati nije isto. Misljenje se ne iznosi na onaj nacin, kad izneses misljenje onda valjda to i obrazlozis izneses neke cinjenice a ono je bilo cisto pljuvanje. Ko je to na ovom forumu za jug govorio na takav nacin, da su tu nadrogirana i pijana djeca?shzna je napisao/la: ↑čet avg 17, 2017 11:58 amIako sam odlucio da ne pisem na ovom forumu zbog mnogo cega, morao sam uci da napisem post povodom prepiske oko jednog clana grupe Manijaci 1987.
Gospodo forumasi, previse sebi uzimate za pravo. Prozivate momka koji je pod imenom i prezimenom iznio svoje misljenje oko desevanja u sportskom segmentu, a vi se "krijete" iza nickova. Jedva cekate da prozivate Jug, kako kazete, nadrogiranu i pijanu djecu i busate se u prsa kako vi vise volite Zelju od svih iz Kopa i uzimate cak sebi za pravo da komentarisete ko na tribini zna ko je Cenan, ko je ovaj ko je onaj.
Hajde sve to, obrusite se na momka jer je, pazi sad, iznio svoje misljenje. Cekaj, je l to nesto zabranjeno? Zasto se niko od vas velikih navijaca nije javio covjeku i napisao: "Sto to brate tako mislis, ja mislim da je ova uprava dosta dobrog donijela Zelji blablabla.."
Sramotno je da prozivate momka koji bukvalno zivi Zeljeznicar i ima puno pravo da bude nezadovoljan jer post traje koliko vec godina!? Taj momak je nedavno izgubio najboljeg druga, a bio je na "duznosti". Sramota je sta se sve na ovom forumu uzima za pravo pa ste od, ne tako davno, uzeli sebi za pravo da komentarisete kolika je cija ljubav prema Zelji. Bezveze vam je to.
Kao prvo,Brkoo je napisao/la: ↑čet avg 17, 2017 12:28 pmMisliti i srati nije isto. Misljenje se ne iznosi na onaj nacin, kad izneses misljenje onda valjda to i obrazlozis izneses neke cinjenice a ono je bilo cisto pljuvanje. Ko je to na ovom forumu za jug govorio na takav nacin, da su tu nadrogirana i pijana djeca?shzna je napisao/la: ↑čet avg 17, 2017 11:58 amIako sam odlucio da ne pisem na ovom forumu zbog mnogo cega, morao sam uci da napisem post povodom prepiske oko jednog clana grupe Manijaci 1987.
Zasto bih ja ili bilo ko drugi se javljao tom liku na fb i pisao mu zasto brate to mislis, ja mislim drugacije bla bla?
Raja ga proziva jer se radi o liku koji je iz kopa, sta onda misli ostatak grupe, kad ugledni clan napise 'nestrucna upravo', jel se na takav nacin izrazava nezadovoljstvo? Svi ostali nisu nezadovoljni sto par godina nismo uzeli trofej, samo je on nezadovoljan, daj ba.. Za sve ostalo i tom liku i ostalim koji 24 sata zive za klub, skidam kapu.![]()
![]()
princip je isti, sve ostalo su nijansezubanovic89 je napisao/la: ↑čet avg 17, 2017 12:45 pmUdjete na PDF Barcelone ista prica ko ovdje poslije neke lose utakmice![]()
Oni su u većim govnima nego mizubanovic89 je napisao/la: ↑čet avg 17, 2017 12:45 pmUdjete na PDF Barcelone ista prica ko ovdje poslije neke lose utakmice![]()