čet avg 17, 2017 9:44 am
Igrače ne treba dijeliti na stare i mlade. Po meni Bogičević je napravio takvu glupost protiv Borca (kad je pokušao zaustaviti rukama prozivničkog igrača u 16-tercu), protiv Slobode. Graovac također napravio glupost protiv Zete, pa protiv MDK, i iskreno i njemu na ruku ide Kemina greška u Kaknju, jer je bio na petama i nije imao dobar pregled igre. Isto tako Bogičević u Zenici prošle godine, kad smo razapeli Zahirovića. Znači po meni kvalitet sva tri stopera je tu negdje. Isto tako i za Žerića, jest poslao glup poprečni pas, ali također imamo i iskusnije igrače koji prave slične gluposti. Zeba (glupost od prekršaja protiv AIK-a, visi stalno sa onim padanjem , samo je pitanje vremena kad će sudije prestati svirati onakve prekršaje. Ramović isto tako izgubi loptu često, ali se barem bori. O Jovanu ne treba ni trošiti riječi, mada je on po meni naš najbolji veznjak). Znači kvalitet igrača je takav da svi griješe, samo se nečije greške gledaju pod povećalom, jer je mlad. Po meni, ako Anel, Žerić, Mujagić, Hrvanović (nisam ga gledao uživo), Osmanković, ne budu u najužem izboru za prvih 11 početkom iduće sezone, i nemaju kvalitet.