Joj kad ga je Zekan zavuko jedva sam izdrzao da ne preskocim onu ogradu i zasprintam mu u zagrljaj.

Slatka, preslatka pobjeda nad odvratnim protivnikom.
Veca je kralj, kad popravi istrcavanja bice vrhunski golman.
Odbrana uzas zivi a ni zadnjeg veznog prakticno nemamo. Sinisa je totalni, ali totalni odron i nadam se da leti iz ekipe. Stana relativno OK, Bogicevic katastrofa, Kemo isto dosta nestabilan ali njemu necu nista da prigovaram.
Ramovic je pravi igrac ali ga ubise Blagojevic i Zeba.
Pravo mi je drago za Kajkuta jer je docekan znamo svi kako. Isto tako se radujem i da je Zec konacno skinuo mrak. Ipak, on osim gola nije nista puno uradio. Stevo definitivno vise nema mjesta. Zaimovic bi mogao biti pun pogodak - otresit, konkretan, hrabar i zna lopte.
Ima ovdje puuno stvari koje treba popraviti. Osim trzave igre, jako mi smeta nedostatak fanatizma u ekipi. Sudija te kolje, niko nista. Igraca ti udare, niko nista. Borac je, ruku na srce, bio fanaticniji i borbeniji, nasi su u dobrom dijelu utakmice izgledali previse mlako. Zato su nam se oni tako dobro i drzali jer su, realno, u najboljem slucaju prosjecna ekipa. Fali ekipi hemije, fali pravi vodja jer Zeba to nije. Zeba zapravo vise nije nista i treba da bude posten i ispuni ono sto je rekao - da ce se skloniti ako vidi da ne ide.
Posjeta - gluho bilo i ne ponovilo se.
Valjda nas pobjeda na derbiju malo sve zajedno digne, kakvi god da smo od njih smo bolji i prilika za pobjedu se ne smije propustiti. Eh onda nam dolazi utakmica sa Sirokim koja ce nam pokazati gdje smo. Iskreno se nadam da ce se neke stvari dotad ispraviti.
Adzemu svaka cast za muda sto je uveo igraca koji je dosao prekjuce i sto je gurnuo debitanta Zaimovica. Hvala dragom Bogu, isplatilo mu se.
Tomislavu Cuicu ***** majku u picku!
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.