Fakat smo smorili sa tim hahahahaha.
Forum odlucuje.
Vjerovatno si sarkastican ali na zalost ovaj forum se dosta prati iz kluba.. Haman pa ima veci uticaj nego psovke i zvizduci sa tribina..
Ali nije to losa stvar uopce, ovdje ima veoma inteligentnih postova, a vecina sunda se pise tokom utakmice i nakon poraza.Hadzijalagic je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 4:19 pmVjerovatno si sarkastican ali na zalost ovaj forum se dosta prati iz kluba.. Haman pa ima veci uticaj nego psovke i zvizduci sa tribina..
Hadzijalagic je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 4:19 pmVjerovatno si sarkastican ali na zalost ovaj forum se dosta prati iz kluba.. Haman pa ima veci uticaj nego psovke i zvizduci sa tribina..
Bravo @GrbavicaGrbavica je napisao/la:Hadzijalagic je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 4:19 pmVjerovatno si sarkastican ali na zalost ovaj forum se dosta prati iz kluba.. Haman pa ima veci uticaj nego psovke i zvizduci sa tribina..
normalno da je sarkazam. eto sve duduk do duduka u klubu pa ne znaju kad kome ističe ugovor i da ga trebaju produžiti, pa im moramo mi na forumu napominjati. a i to je proces, rijetko ko je produžio ugovor čim ga je dobio. nego mi puno pametujemo iskreno, a vrlo malo znamo. i ako forum utiče na njih onda su budale veće od nas, jer smo mi ovdje postali ko žene.
Mozes im ovo i izgravirati u svlacionici zalibo njih, njima svima je Zeljo prolazna stanica, vecini vrh karijere i tu su se potrecili sticajem po nas losih okolnosti.sergejevic je napisao/la:U karijeri ste igrali za sedam klubova, od Želje do Chelseaja. Možete li izdvojiti jedan koji vam je ipak najdraži, klub u kojem ste se ipak osjećali najbolje?
''Željo je moja prva ljubav. U Želji sam odrastao i to je nešto što se ne može s ničim usporediti. Nakon Želje sam postao profesionalac. Kad zaigrate za klub iz svog grada, za klub za koji navijate od malena, više od toga se ne može, to zauvijek ostaje u srcu. Kad pređete u te profesionalne vode, sve je nekako drugačije. Nije to isto. Tamo odrađujete ono za što ste plaćeni.
Imao sam sreću da sam u svojoj karijeri igrao za sjajne klubove u kojima mi je zaista bilo divno. Uživao sam u gradovima u kojima sam živio, no sve je zapravo najviše ovisno o rezultatu. Čim igrate u klubu koji pobjeđuje, a niste povrijeđeni, automatski vam je tamo lijepo. Ipak, Željo je Željo.''
Izjava Stanica na hrvatskom portalu. Covjek s jednom takvom karijerom, a ipak je i dalje tu uz svoj klub kada moze biti gdje god zeli. Onda se covjek zapita sta su to neki napravili danas da uzivaju u nekim statusima heroja, igracina i legendi. Ovo treba pokazati Jahicu, Bekricu, Stevanovicima, Blagojevicu, Bogicevicu, Radinovicu da vide koliko su mali u cijeloj prici oko ovog kluba. Mozda i navijacima da shvate da navijaju za Zelju, a da je sve ostalo prolazno.
Najbolja moguća usporedba definitivno
U pravu si za Sabana. Moja greska, ali ni Dinu ne treba tek tako zaboraviti. Treba nam jedan takav. U TZ me je kupio.Brkoo je napisao/la:Umjesto Dine, ide Sabanadzovic i onda se moze pricati o nekoj kicmi ekipe.. Dino Hasanovic= Adi Zahiragic u kosarci, ne znaju ni oni sami zbog cega se i dalje bave fudbalom i kosarkom, a ograniceni do bola..
Zbog cega na Dinu treba obratiti paznju? Kakav kvalitet on to ima koji ja mozda ne vidim? Lik je samo borben i to je to, sve ostalo je na nivou igraca iz kantonalne lige. Pa ni trcati kako treba ne zna, Kokot normalnije trci. Ljudi ga brane samo jer je nas, isto kao sto su branili mnoge koji ni u Gorazdu kasnije nisu bili standardni, ili kao sto imas ove navijace Dzenisa Beganovica, Steve Nikolica, Samira Bekrica, Sinise Stevanovica itd, koji su spremni svoje ljubimce ako treba i zivotom da brane, a realnost je da nam trebaju bolji igraci jer je to u interesu kluba, a interes kluba je najvazniji za mene..avlami97 je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 5:00 pmU pravu si za Sabana. Moja greska, ali ni Dinu ne treba tek tako zaboraviti. Treba nam jedan takav. U TZ me je kupio.Brkoo je napisao/la:Umjesto Dine, ide Sabanadzovic i onda se moze pricati o nekoj kicmi ekipe.. Dino Hasanovic= Adi Zahiragic u kosarci, ne znaju ni oni sami zbog cega se i dalje bave fudbalom i kosarkom, a ograniceni do bola..
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk