Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

azbaha
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 09, 2017 4:16 pm

Grbavica je napisao/la:
sri avg 09, 2017 4:13 pm
eh da navijači ne pisaše po forumu nikad se ti ugovori ne bi produžili...
Fakat smo smorili sa tim hahahahaha.
Forum odlucuje.

Hurmasica
Kontakt:

sri avg 09, 2017 4:18 pm

Sve bolje od boljeg :) :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Hadzijalagic
Kontakt:

sri avg 09, 2017 4:19 pm

Grbavica je napisao/la:
Vjerovatno si sarkastican ali na zalost ovaj forum se dosta prati iz kluba.. Haman pa ima veci uticaj nego psovke i zvizduci sa tribina..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

azbaha
Kontakt:

sri avg 09, 2017 4:20 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
Vjerovatno si sarkastican ali na zalost ovaj forum se dosta prati iz kluba.. Haman pa ima veci uticaj nego psovke i zvizduci sa tribina..
Ali nije to losa stvar uopce, ovdje ima veoma inteligentnih postova, a vecina sunda se pise tokom utakmice i nakon poraza.

Leon_Professional
Kontakt:

sri avg 09, 2017 4:21 pm

Bravo forume. Jos jedna pobjeda :ganja:

Salu na stranu.
Mujaga pao si mi u ocima zbog odbijanja ugovora zimus. Sad ti je ovo nova sansa.
Mada sam sumnjicav da ce biti sta od tebe.

Sad u ekipi imamo 4 napadaca, dovodjenje nekog drugog bilo bi gomilanje, al opet od ova 4 ne moze se sastaviti 1 da valja. Haj budi pametan.

Grbavica
Kontakt:

sri avg 09, 2017 4:26 pm

Grbavica je napisao/la:

normalno da je sarkazam. eto sve duduk do duduka u klubu pa ne znaju kad kome ističe ugovor i da ga trebaju produžiti, pa im moramo mi na forumu napominjati. a i to je proces, rijetko ko je produžio ugovor čim ga je dobio. nego mi puno pametujemo iskreno, a vrlo malo znamo. i ako forum utiče na njih onda su budale veće od nas, jer smo mi ovdje postali ko žene.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Kospicar
Kontakt:

Gavrane jel to to vezano za F5 il jos da pritiscemo
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

ChWilla
Kontakt:

sri avg 09, 2017 4:29 pm

hoćete još? neće sad doći 10 000 ljudi da gleda željinu djecu i željinog trenera? :D
gradi željo boli te *****

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri avg 09, 2017 4:32 pm

Grbavica je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:

normalno da je sarkazam. eto sve duduk do duduka u klubu pa ne znaju kad kome ističe ugovor i da ga trebaju produžiti, pa im moramo mi na forumu napominjati. a i to je proces, rijetko ko je produžio ugovor čim ga je dobio. nego mi puno pametujemo iskreno, a vrlo malo znamo. i ako forum utiče na njih onda su budale veće od nas, jer smo mi ovdje postali ko žene.
Bravo @Grbavica

Jos Veca aBd na 3 kuke i u buducnosti imamo kicmu-osovinu tima: Veca - Kemo - Dino - Zera - Mujaga.

Sad je do navijaca, da pokazu strpljenje.

Gavran nikad nije izdao.slika slika

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Brkoo
Kontakt:

sri avg 09, 2017 4:45 pm

Umjesto Dine, ide Sabanadzovic i onda se moze pricati o nekoj kicmi ekipe.. Dino Hasanovic= Adi Zahiragic u kosarci, ne znaju ni oni sami zbog cega se i dalje bave fudbalom i kosarkom, a ograniceni do bola..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

chile
Kontakt:

sri avg 09, 2017 4:48 pm

sergejevic je napisao/la:U karijeri ste igrali za sedam klubova, od Želje do Chelseaja. Možete li izdvojiti jedan koji vam je ipak najdraži, klub u kojem ste se ipak osjećali najbolje?

''Željo je moja prva ljubav. U Želji sam odrastao i to je nešto što se ne može s ničim usporediti. Nakon Želje sam postao profesionalac. Kad zaigrate za klub iz svog grada, za klub za koji navijate od malena, više od toga se ne može, to zauvijek ostaje u srcu. Kad pređete u te profesionalne vode, sve je nekako drugačije. Nije to isto. Tamo odrađujete ono za što ste plaćeni.
Imao sam sreću da sam u svojoj karijeri igrao za sjajne klubove u kojima mi je zaista bilo divno. Uživao sam u gradovima u kojima sam živio, no sve je zapravo najviše ovisno o rezultatu. Čim igrate u klubu koji pobjeđuje, a niste povrijeđeni, automatski vam je tamo lijepo. Ipak, Željo je Željo.''

Izjava Stanica na hrvatskom portalu. Covjek s jednom takvom karijerom, a ipak je i dalje tu uz svoj klub kada moze biti gdje god zeli. Onda se covjek zapita sta su to neki napravili danas da uzivaju u nekim statusima heroja, igracina i legendi. Ovo treba pokazati Jahicu, Bekricu, Stevanovicima, Blagojevicu, Bogicevicu, Radinovicu da vide koliko su mali u cijeloj prici oko ovog kluba. Mozda i navijacima da shvate da navijaju za Zelju, a da je sve ostalo prolazno.
Mozes im ovo i izgravirati u svlacionici zalibo njih, njima svima je Zeljo prolazna stanica, vecini vrh karijere i tu su se potrecili sticajem po nas losih okolnosti.
Ovo trebaju citati ovi momci sto priskacu iz juniora.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

bogi
Kontakt:

sri avg 09, 2017 4:49 pm

Brkoo je napisao/la:
sri avg 09, 2017 4:45 pm
Umjesto Dine, ide Sabanadzovic i onda se moze pricati o nekoj kicmi ekipe.. Dino Hasanovic= Adi Zahiragic u kosarci, ne znaju ni oni sami zbog cega se i dalje bave fudbalom i kosarkom, a ograniceni do bola..
Najbolja moguća usporedba definitivno :palacgore:
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

svraka
Kontakt:

sri avg 09, 2017 4:52 pm

Kospicar je napisao/la:
Gavrane jel to to vezano za F5 il jos da pritiscemo
Kajkut je dosao
Forza 1921!

Oda majstore!

avlami97
Kontakt:

sri avg 09, 2017 5:00 pm

Brkoo je napisao/la:Umjesto Dine, ide Sabanadzovic i onda se moze pricati o nekoj kicmi ekipe.. Dino Hasanovic= Adi Zahiragic u kosarci, ne znaju ni oni sami zbog cega se i dalje bave fudbalom i kosarkom, a ograniceni do bola..
U pravu si za Sabana. Moja greska, ali ni Dinu ne treba tek tako zaboraviti. Treba nam jedan takav. U TZ me je kupio.

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

heisenberg
Kontakt:

sri avg 09, 2017 5:02 pm

Hasanovic, Markovic, Radinovic

2 od ova 3 su visak. U slucaju da dovedemo nekog na tu poziciju, onda su sva trojica

Brkoo
Kontakt:

sri avg 09, 2017 5:12 pm

avlami97 je napisao/la:
sri avg 09, 2017 5:00 pm
Brkoo je napisao/la:Umjesto Dine, ide Sabanadzovic i onda se moze pricati o nekoj kicmi ekipe.. Dino Hasanovic= Adi Zahiragic u kosarci, ne znaju ni oni sami zbog cega se i dalje bave fudbalom i kosarkom, a ograniceni do bola..
U pravu si za Sabana. Moja greska, ali ni Dinu ne treba tek tako zaboraviti. Treba nam jedan takav. U TZ me je kupio.

Zbog cega na Dinu treba obratiti paznju? Kakav kvalitet on to ima koji ja mozda ne vidim? Lik je samo borben i to je to, sve ostalo je na nivou igraca iz kantonalne lige. Pa ni trcati kako treba ne zna, Kokot normalnije trci. Ljudi ga brane samo jer je nas, isto kao sto su branili mnoge koji ni u Gorazdu kasnije nisu bili standardni, ili kao sto imas ove navijace Dzenisa Beganovica, Steve Nikolica, Samira Bekrica, Sinise Stevanovica itd, koji su spremni svoje ljubimce ako treba i zivotom da brane, a realnost je da nam trebaju bolji igraci jer je to u interesu kluba, a interes kluba je najvazniji za mene..
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u sri avg 09, 2017 5:16 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

sri avg 09, 2017 5:16 pm

Mujaga radi na treninzima timski i individualno koliko si trošio vrijeme svakodnevno u Argeliniju na Malti, i Boga mi prekucat ćeš i Džeku. Inventar si dole posto.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ponosannavas
Kontakt:

sri avg 09, 2017 5:17 pm

Bravo za ugovore. Odlično. Sad samo još da se uozbilje ova dva momka.
Hasanovića ne dirajte i ne počinjite sa kenjanjem. On je igrač zadatka. Koliko će tih zadataka biti u ovoj ligi jer Željo uvijek napada to je pitanje, ali nam takav igrač treba. Dino je momak sa karakterom. Pozitiva lik a plus ima muda. Pokazao je to nekoliko puta. On da je ušao u Kaknju ili da je počeo da se pohrve sa onim destruktivcima njihovim bolje bi prošli. TO su igrači koji dsvaki tim treba da ima.

Treće ali ne i najmanje važno. Ovaj forum treba da čitaju ljudi iz kluba. Ima ovdje finih ideja. Ali da je ovo neka vodilja je smiješno. Iskreno vjerujem da nije. Isto tako sa druge strane oliko god mi mislili da ovakve diskusije ne formiraju mišljenje varate se. Ovdje piše dvjesto ljudi. Još 300-400 sigurno čita. TO je desetina onih koji su bolesnici Željini. Takve ljudi slušaju na kafama kad se priča o klubu. Kad se ovdje formira jedno mišljenje to itekako utiče na atmosferu na tribinama. Možete vi pričati šta hoćete. Ostali navijači tj simpatizeri dolaze s vrmena na vrijeme i to kad su tekme koje su jake i sl i od takvih se atmosfera oko kluba ne kvari bez obzira što možda opsuju, ali u masi pubilka kad oni dođu to je neprimjetno. Ovih 5-6000 hiljada prave atmosferu i izražavaju zadovoljstvo i li nezadovoljstvo.

LARSSON
Kontakt:

sri avg 09, 2017 5:17 pm

Titula zagarantovana

LARSSON
Kontakt:

sri avg 09, 2017 5:25 pm

Kajkut se pojavio na treningu Želje

phpBB [video]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava