Jedino predstavljanje adzema, al ne znam sto ce ga predstavljat znamo se

Onda ga pripremiš, edukuješ, napraviš igraca od njega a istekne mu ugovor.Veteran1965 je napisao/la: ↑pon jul 24, 2017 4:39 pmJe li Samir Bekrić uposlenik Želje pod ugovorom? Jeste. dakle organizovati mu radni dan da pošteno zaradi platu. Dodati mu još neke "zaslužne" prvotimce. Plan rada odprilike:Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jul 24, 2017 4:28 pmSanelee mrsss.
Nek smo se rijesili parazita. Ima ih jos, hajmo jednog po jednog.
Ovaj Bekric odbija posudbe, ponude al i dalje ostaje.
Ako treba i finansijska steta samo se rijesite.
8.00 početak radnog vremena, do 9.00 sklekovi u serijama, trbušnjaci takođe, vježbe snage- bez pauze
9.00 - 11.00 šprintevi cijeli teren, zatim šprintevi pola terena, nakon toga trčanje sa loptom, naizmjenično lijeva i desna noga.
11.00-11.30 pauza
11.30 -13.30 gledanje snimaka utakmica juniora, šampionski put sezona 2106/17
13.30.-14.30 ručak
14.30-16.00 Trening tehnike, igranje "veselih golića" u jakom ritmu zajedno sa kolegama iz nešampionske i bezmude ekipe.
16.00 odlazak kući
Svaki drugi dan obavezno gledanje treninga prve ekipe umjesto "veselih golića"
Da se brate zaradi ta plata, i izdrži do kraja ugovora...
Mahala se ne sklanja na taj nacin, dovedes ljude sa strane i eto rijesio si se mahale. Kad trener ima znanje i autoritet, moze se rijesiti mahale. Nek Adzem otjera svakog igraca koji se bude neprimjereno ponasao pa ces da vidis kako su mahalci manji od makova zrna. Hajde Bekricu ako imas obraza, sam idi, nemoj dozvoliti sebi da te navijaci tjeraju, nakon svega sto si uradio za Zelju u proslosti, vidis i sam da ne mozes vise igrati ozbiljan fudbal, trazi da budes trener u op, zapocni edukaciju za trenera. Jos i sa Markovicem sjesti i lijepo dogovoriti sporazumni raskid. Rijesiti se i Sinise na zimu, Blagojevica na sljedeco ljeto, ako nastavi sa ocajnim izdanjima. Rijesiti se i Ugljese ako nastavi sa ovakvim partijama. Sad treba da dovedemo 1 kvalitetnog veznjaka, jednog stopera, 1 napadaca i 1 krilo . Sa 4 kvalitetna pojacanja, koja ce biti prevage mogli bi se za titulu boriti..Veteran1965 je napisao/la: ↑pon jul 24, 2017 4:57 pmMalo komentara oko ovog Džafića, novog pomoćnog trenera. Ne znam je li ciljan potez, ali dobro je što je čovjek sa strane, ne zna ništa o dešavanjima u i oko kluba. O njegovom nogometnom znanju fkt ne znam ništa i ne bih komentarisao.
Bilo bi mi drago kada bi i trenera golmana npr. iz Cazina doveli, a fiziotarapeuta iz Kladnja. Siguran sam da bi to velikim djelom sklonilo mahalu iz same ekipe.
Pa ovo se vec radilo ja mislim tri puta, upravo kako ti kazes. Dovedu se igraci, pa se otjeraju. Ipak mislim da je to najlakse svaki prelazni rok isto. Ako ces ti sad opet tjerati a dovoditi igrace istog kvaliteta kakve fajde? A svi dobro znamo da bolje ne mozemo dovesti i to je nazalost tako.Brkoo je napisao/la: ↑pon jul 24, 2017 5:12 pmMahala se ne sklanja na taj nacin, dovedes ljude sa strane i eto rijesio si se mahale. Kad trener ima znanje i autoritet, moze se rijesiti mahale. Nek Adzem otjera svakog igraca koji se bude neprimjereno ponasao pa ces da vidis kako su mahalci manji od makova zrna. Hajde Bekricu ako imas obraza, sam idi, nemoj dozvoliti sebi da te navijaci tjeraju, nakon svega sto si uradio za Zelju u proslosti, vidis i sam da ne mozes vise igrati ozbiljan fudbal, trazi da budes trener u op, zapocni edukaciju za trenera. Jos i sa Markovicem sjesti i lijepo dogovoriti sporazumni raskid. Rijesiti se i Sinise na zimu, Blagojevica na sljedeco ljeto, ako nastavi sa ocajnim izdanjima. Rijesiti se i Ugljese ako nastavi sa ovakvim partijama. Sad treba da dovedemo 1 kvalitetnog veznjaka, jednog stopera, 1 napadaca i 1 krilo . Sa 4 kvalitetna pojacanja, koja ce biti prevage mogli bi se za titulu boriti..Veteran1965 je napisao/la: ↑pon jul 24, 2017 4:57 pmMalo komentara oko ovog Džafića, novog pomoćnog trenera. Ne znam je li ciljan potez, ali dobro je što je čovjek sa strane, ne zna ništa o dešavanjima u i oko kluba. O njegovom nogometnom znanju fkt ne znam ništa i ne bih komentarisao.
Bilo bi mi drago kada bi i trenera golmana npr. iz Cazina doveli, a fiziotarapeuta iz Kladnja. Siguran sam da bi to velikim djelom sklonilo mahalu iz same ekipe.
nema tu adžem šta da tjeraBrkoo je napisao/la: ↑pon jul 24, 2017 5:12 pmMahala se ne sklanja na taj nacin, dovedes ljude sa strane i eto rijesio si se mahale. Kad trener ima znanje i autoritet, moze se rijesiti mahale. Nek Adzem otjera svakog igraca koji se bude neprimjereno ponasao pa ces da vidis kako su mahalci manji od makova zrna. Hajde Bekricu ako imas obraza, sam idi, nemoj dozvoliti sebi da te navijaci tjeraju, nakon svega sto si uradio za Zelju u proslosti, vidis i sam da ne mozes vise igrati ozbiljan fudbal, trazi da budes trener u op, zapocni edukaciju za trenera. Jos i sa Markovicem sjesti i lijepo dogovoriti sporazumni raskid. Rijesiti se i Sinise na zimu, Blagojevica na sljedeco ljeto, ako nastavi sa ocajnim izdanjima. Rijesiti se i Ugljese ako nastavi sa ovakvim partijama. Sad treba da dovedemo 1 kvalitetnog veznjaka, jednog stopera, 1 napadaca i 1 krilo . Sa 4 kvalitetna pojacanja, koja ce biti prevage mogli bi se za titulu boriti..Veteran1965 je napisao/la: ↑pon jul 24, 2017 4:57 pmMalo komentara oko ovog Džafića, novog pomoćnog trenera. Ne znam je li ciljan potez, ali dobro je što je čovjek sa strane, ne zna ništa o dešavanjima u i oko kluba. O njegovom nogometnom znanju fkt ne znam ništa i ne bih komentarisao.
Nazalost to je tako. Raja su totalno cudna. Moramo se prvo mi navijaci promijeniti a ne da idemo na Grbavicu da gledamo kako cemo nekome jebat mater jer je fulio neku dobru sansu, a o drustvenim mrezama da ne pisem.GoodisonPark je napisao/la: ↑pon jul 24, 2017 4:32 pmBravo Mile, pravo osvjezenje na forumuMileZeljovac je napisao/la: ↑pon jul 24, 2017 3:38 pmJa mislim da bi svima nama bilo puno bolje kad se ne bi bavili stvarima kojima se bavimo. Svaki igrac nam je dobrodasao,bio to Sanel, Bekric i ne trebamo bas biti tako ostri u kritikama. U svakoj firmi gdje ima puno ljudi nemoguce je da se svi vole, a kad bi mi udovoljavali svakom navijacu onda bi to bio cirkus od kluba. Ja ne volim Bogicevica, neko drugi ne voli Bekrica, a onaj treci mrzak mu je Ugljesa.
Po nekom mom gledanju navijac treba da kupi kartu, ide na utakmicu, bodri klub kad pobjedjujemo i kad gubimo. A ko ce igrati zato postoji strucni stab, pa nije strucni stab tribina. Po meni je dobrodosao Jahic da se vrati, sto da ne. Smiriti malo strasti jer u svakoj prici imaju dvije strane a mi cesto ne znamo obje, znamo jednu po kojoj donosimo sud a to nije ispravno.
Zasto bi smetao Bekric, decko je nama dao puno i mi smo njemu, nije se slagao s trenerom Boze moj. Nije rekao rijec o klubu. Imao je on konflikt s Amarom al to je zivot. Ja licno ne volim Bogicevica al mi ne smeta, sto se mene tice neka igra jos dvije godine.
Poceti malo ubacivati mladje igraci s ovim starijim bio to Bekric, Zeba, Jahic njima ce znaciti, a mi cemo sigurno biti jaci s njima.![]()
Nije problem ako uprava FKŽ odluči da joj taj i taj igrač nije potreban i raskine ugovor. Pozdraviti se i ćao... Problem je što ovdje ljudi lažu i izmišljaju odnosno konstruišu razne verzije priče samo da bi zadovoljili svoj bolesni ego i pljuvali nekoga pa makar i na forumu.. Jedan laže da Tuce pljuje po Želji, drugi izmišlja da je Bekrić bojkotovo Želju (ko je bio u Krupi mogao je vidjeti da su Marković i Zakarić bili najblizi tom tzv. bojkotu). Ako opet pričamo o derbiju onda jedino Miro i Veca mogu proci ostalo svi do jednog ispod prosjeka..
Manite se tog pitarluka i pljuvanja po svemu i svačemu, pa nema igrača u Želji da ga neko nije popljuvao. Svega mi samo čekate neke negativnosti da se raspišete a pola će vas večeras tražiti strim pa da usput lagano još malo seruckate na svaki dodir lopte dok tekma traje..
Vidimo se na Grbavici..
I ja se pitam bas to..KogaBrigaZaNick je napisao/la: ↑pon jul 24, 2017 5:36 pmLjudi hocel biti prenosa ili stream-a za nas koji nismo u mogucnosti doci na tekmu?
bekric je vracen u prvi timRambo_Amadeus je napisao/la: ↑pon jul 24, 2017 5:09 pmOnda ga pripremiš, edukuješ, napraviš igraca od njega a istekne mu ugovor.Veteran1965 je napisao/la: ↑pon jul 24, 2017 4:39 pmJe li Samir Bekrić uposlenik Želje pod ugovorom? Jeste. dakle organizovati mu radni dan da pošteno zaradi platu. Dodati mu još neke "zaslužne" prvotimce. Plan rada odprilike:Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jul 24, 2017 4:28 pmSanelee mrsss.
Nek smo se rijesili parazita. Ima ih jos, hajmo jednog po jednog.
Ovaj Bekric odbija posudbe, ponude al i dalje ostaje.
Ako treba i finansijska steta samo se rijesite.
8.00 početak radnog vremena, do 9.00 sklekovi u serijama, trbušnjaci takođe, vježbe snage- bez pauze
9.00 - 11.00 šprintevi cijeli teren, zatim šprintevi pola terena, nakon toga trčanje sa loptom, naizmjenično lijeva i desna noga.
11.00-11.30 pauza
11.30 -13.30 gledanje snimaka utakmica juniora, šampionski put sezona 2106/17
13.30.-14.30 ručak
14.30-16.00 Trening tehnike, igranje "veselih golića" u jakom ritmu zajedno sa kolegama iz nešampionske i bezmude ekipe.
16.00 odlazak kući
Svaki drugi dan obavezno gledanje treninga prve ekipe umjesto "veselih golića"
Da se brate zaradi ta plata, i izdrži do kraja ugovora...![]()
Bolje ovako nek' mu se narod smije s onim stomakom.