Ma majstor je to, sa klupe ce

ne znam zasto mu izmisljati poziciju,na poziciji cm odigrao je tek jednu utakmicu prosle godine u Mladosti,na Amf 10 utakmica 2 gola i asistenicija.Najucinkovitiji je bio na desnom krilu 6 utakmica 3 gola 5 asistenicja sto je bolji ucinak od svih nasih krila zajedno.
"Tu vjerovatno ima nešto drugo. Nemoguće da te čovjek zove i kaže da si vođa ekipa i da trebaš nositi ekipu, a poslije par utakmica koje odigraš dobro, ne računa na tebe", ističe Jahić.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑pon jul 24, 2017 3:28 pmjoj jahica i intervjua na govnetu... bjezi sanele, nisi trebao nikad ni vracati se...
Opet malo da se dotaknem Amara. Ma kako neko želi da shvati, više nisam nego jesam ljubitelj njegovog filozofiranja, ali itekako ima smisla ono što je on rekao sinoć.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑pon jul 24, 2017 3:51 pm@azbaha Taj sastav bi nam itekako ubrzao igru,ali zaista ne vidim kako ce neko imati hrabrosti da stavi Zebu na klupu!?Mi ,navijaci, moram biti svjesni jedne stvari....Prvi trener koji stavi Zebu na klupu,ovaj ce zatraziti odlazak milion posto.Nema kukanja onda kad se to desi.Ni za njega,ni Markovica, ni Blagojevica petog ili desetog.Sve su ovo igraci koji su pokazali svoje limite,a unaprijediti nas mogu samo mladji igraci i PRAVA pojacanja.Do tada se samo vrtimo u krug.
Trebamo svi da budemo realniji malo a to je da ne mozemo dovesti "pravo" pojacanje, a Boga mi nisu ni ta djeca sad neki veliki talenti. Po mom misljenju dva igrača koja su sad vec trebala da imaju dobar staz su Mujagić i Zeric, ostali manje vise da ulaze s klupe.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑pon jul 24, 2017 3:51 pm@azbaha Taj sastav bi nam itekako ubrzao igru,ali zaista ne vidim kako ce neko imati hrabrosti da stavi Zebu na klupu!?Mi ,navijaci, moram biti svjesni jedne stvari....Prvi trener koji stavi Zebu na klupu,ovaj ce zatraziti odlazak milion posto.Nema kukanja onda kad se to desi.Ni za njega,ni Markovica, ni Blagojevica petog ili desetog.Sve su ovo igraci koji su pokazali svoje limite,a unaprijediti nas mogu samo mladji igraci i PRAVA pojacanja.Do tada se samo vrtimo u krug.
Ne bi mi smetalo i da Zeba igra veceras, posto realno on i jeste majstor. Zeba mi je, barem po igrama na terenu mi jos uvijek ne smeta, medjutim smeta mi kada trener vidi da mu ne ide i mijenja ga u 80. minuti. To ne volim i to sam mrzio kod Papeta a i kod Slavke. Ali ako cemo realno, Zeba bi mogao igrati jedno poluvrijeme top, ili pak ako odigra cijelu utakmicu, sljedecu mora odmarati, jer je limitiran godinama. Ali ja se ovome nadam, barem u utakmicama protiv Goska, napadacka formacija sa mladim trkacima.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑pon jul 24, 2017 3:51 pm@azbaha Taj sastav bi nam itekako ubrzao igru,ali zaista ne vidim kako ce neko imati hrabrosti da stavi Zebu na klupu!?Mi ,navijaci, moram biti svjesni jedne stvari....Prvi trener koji stavi Zebu na klupu,ovaj ce zatraziti odlazak milion posto.Nema kukanja onda kad se to desi.Ni za njega,ni Markovica, ni Blagojevica petog ili desetog.Sve su ovo igraci koji su pokazali svoje limite,a unaprijediti nas mogu samo mladji igraci i PRAVA pojacanja.Do tada se samo vrtimo u krug.