Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

azbaha
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jul 24, 2017 3:11 pm

Tryg je napisao/la:
pon jul 24, 2017 3:09 pm
Ako bude igrao
.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma majstor je to, sa klupe ce :P

Refa1921
Kontakt:

pon jul 24, 2017 3:12 pm

Hoće li biti kakav link za nas koji nismo u mogućnosti da idemo na utakmicu ??

hardwell
Kontakt:

pon jul 24, 2017 3:14 pm

Kojih će 11 Adžem izvesti večeras?

Veca

Stevanovic - Kemo - Graovac - Projic

Zeric - Blagojevic - Radinovic

Zakaric - Zec - Stanic
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

salle86
Kontakt:

pon jul 24, 2017 3:21 pm

Ramović mora igrati. Ako je 25-ogodišnjak sa zavidnom statistikom za naše okvire doveden da bude rezerva Uglješi ili Jovanu, pa i bilo kome u vezi trenutno onda smo baš frcnuli
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Edis Mulalic 1921

pon jul 24, 2017 3:23 pm

Smjena Petrovica je trebala uslijediti nakon pitara i to u roku od sat vremena. Da se razumijemo igraci su veci krivci, ali je i on kompas izgubio. Ipak je sve ostalo kako jeste i ja sam mislio da ce postati autoritativniji i VISE GURATI ZELJINU DJECU medjutim on je nastavio po starom. Nisam htio pisati po forumu i valjati gluposti, ali za njega svaki igrac kaze da je jedna velika neznalica, nazalost.
Sto se tice Adzema ja ga ne volim, mrzim onu njegovu prepotentnost, glumu babe Amara Osima, nekakav odvratan i on je onda izgubio podrsku igraca barem stariji, ali je pritisak bio puno manji i pozitivno je bilo guranje omladinaca. Za njega je ovo veliki test. Svaki trener koji je dosao u Zelju samo je pricao ocrtnae fraze i floskule kad je bilo para, a sad ih ima. Djece nije bilo na mapi. Mulalic gurao Mujagica, Osmankovica, u Beganovica se kleo, a poslije su dosli Djermanovic, Kramaric, neugodni papak Zahirovic i sve je otislo u neku stvar. Tako da sad cemo vidjeti kako stvari stoje, Zeric i Osmankovic moraju biti standardni, a dva juniora tek izasla iz pogona ulaziti i kucati na vrata prvog tima. Nekako mi logicno da se papiri daju Markovicu, Bogicevicu, Fejzicu i jednom od napadaca, Zaimovic totalno nepotreban, Crnovu obavezno...on ima snagu i znanje da vodi Zelju u to nema sumnje, a sve cemo vidjeti uskoro. Sretno Adzeme jer trebace ti :D
Veceras bilo kakva pobjeda. Nerealno je ocekivati neku ljepoticu jer situacija nije pozitivna. Ocekujem da Zajko odigra kvalitetno i kad je vec guzva u vezi ja bih ga probao na krilo, svakako Zec i Zakaric toplo-hladno. Svi na Grbavicu !
Modus vivendi !

LARSSON
Kontakt:

pon jul 24, 2017 3:27 pm

arelinho je napisao/la:
pon jul 24, 2017 1:35 pm
Ma ovo nije Slavkin spisak već Larsov šta vam je. Pustite levate sa faktora.
A jesam ih naštanco :lol:

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon jul 24, 2017 3:28 pm

joj jahica i intervjua na govnetu... bjezi sanele, nisi trebao nikad ni vracati se...
100/94/37/34 - i to je to!

Dominic
Kontakt:

pon jul 24, 2017 3:29 pm

Mene iznenadjuje da ima forumasa koji ne shvataju da smo mi obezglavljeni, kako uprava tako i igraci, nakon neosvajanja titule PL BiH koja nam je izmigoljila kroz prste. I da je ovo od jucer sa Slavkom samo posljedica toga. Kako ja ovo vidim.
Da se zgrabila titula vjerovatno hadzija Senad i UO bi imali dovoljno argumenata da kazu, evo ga, dragi navijaci, Istok i pehar PL BiH su tu, sad prodajemo Ivana da poplacamo dugove i polahko dizemo klub tako bi se lakse amortizirala vjerovatno susna naredna sezona dok se ne formira novi tim, osakacen odlaskom Mire i Ivana te ukljucivanjem omladinaca. Sada ni vrapca u ruci ni ptice na grani-corak. :?
Jedino utjesno najvaznijim faktorima u ovoj prici iz perspektive UO -navijacima je izbor Adzema i forsiranje ponovo nase omladinske skole koliko-toliko, uz postepene otkaze stranih placenika koji su hem stari, skupi, hem demotivisani.
Ovo je jedina karta da se bar kakav-takav mir zadrzi u kuci a bogme valja se pripremiti na nove niske udarce. Treba prihvatiti cinjenicu da je Svinjski spremniji, Bojac maksimalno napaljen uz podrsku entitetlija RS kao i Listica koje cemo tesko preteci na tabeli. Mislim da bi bilo sjajno da se docepamo bar Kupa BiH i tako prekinemo susni period bez ikakvog pehara a nadam se da Evropa nece izmaci. Za pocetak je jako bitno da Gabelu veceras posaljemo kuci makar i 1:0. :zeljeznicar1:

Charlie Sheen
Kontakt:

pon jul 24, 2017 3:31 pm

salle86 je napisao/la:
pon jul 24, 2017 3:21 pm
Ramović mora igrati. Ako je 25-ogodišnjak sa zavidnom statistikom za naše okvire doveden da bude rezerva Uglješi ili Jovanu, pa i bilo kome u vezi trenutno onda smo baš frcnuli
ne znam zasto mu izmisljati poziciju,na poziciji cm odigrao je tek jednu utakmicu prosle godine u Mladosti,na Amf 10 utakmica 2 gola i asistenicija.Najucinkovitiji je bio na desnom krilu 6 utakmica 3 gola 5 asistenicja sto je bolji ucinak od svih nasih krila zajedno.

LARSSON
Kontakt:

pon jul 24, 2017 3:31 pm

arelinho je napisao/la:
pon jul 24, 2017 3:30 pm
LARS1921 je napisao/la:
pon jul 24, 2017 3:27 pm
arelinho je napisao/la:
pon jul 24, 2017 1:35 pm
Ma ovo nije Slavkin spisak već Larsov šta vam je. Pustite levate sa faktora.
A jesam ih naštanco :lol:
Jesi brate nema šta. hahahah
:D

I ne kontam šta se kenja ovdje kako još mu ronaldo fali ? pa vi ste sve ove igrače navodili u vaše sastave, a kad recimo izađe neki spisak slavkinih želja ( nebitno jel ovaj spisak istinit ili nije ) onda ovdje pričate kako trebaju milioni

azbaha
Kontakt:

pon jul 24, 2017 3:35 pm

slika

Ovo je nesto sto bih ja volio vidjeti veceras. Dok se ne saberemo nekako. Komentari?

EDIT: Zanemarite brojeve, mrsko mi bilo stimati

MileZeljovac

pon jul 24, 2017 3:38 pm

Ja mislim da bi svima nama bilo puno bolje kad se ne bi bavili stvarima kojima se bavimo. Svaki igrac nam je dobrodasao,bio to Sanel, Bekric i ne trebamo bas biti tako ostri u kritikama. U svakoj firmi gdje ima puno ljudi nemoguce je da se svi vole, a kad bi mi udovoljavali svakom navijacu onda bi to bio cirkus od kluba. Ja ne volim Bogicevica, neko drugi ne voli Bekrica, a onaj treci mrzak mu je Ugljesa.
Po nekom mom gledanju navijac treba da kupi kartu, ide na utakmicu, bodri klub kad pobjedjujemo i kad gubimo. A ko ce igrati zato postoji strucni stab, pa nije strucni stab tribina. Po meni je dobrodosao Jahic da se vrati, sto da ne. Smiriti malo strasti jer u svakoj prici imaju dvije strane a mi cesto ne znamo obje, znamo jednu po kojoj donosimo sud a to nije ispravno.
Zasto bi smetao Bekric, decko je nama dao puno i mi smo njemu, nije se slagao s trenerom Boze moj. Nije rekao rijec o klubu. Imao je on konflikt s Amarom al to je zivot. Ja licno ne volim Bogicevica al mi ne smeta, sto se mene tice neka igra jos dvije godine.
Poceti malo ubacivati mladje igraci s ovim starijim bio to Bekric, Zeba, Jahic njima ce znaciti, a mi cemo sigurno biti jaci s njima.

salle86
Kontakt:

pon jul 24, 2017 3:39 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
pon jul 24, 2017 3:28 pm
joj jahica i intervjua na govnetu... bjezi sanele, nisi trebao nikad ni vracati se...
"Tu vjerovatno ima nešto drugo. Nemoguće da te čovjek zove i kaže da si vođa ekipa i da trebaš nositi ekipu, a poslije par utakmica koje odigraš dobro, ne računa na tebe", ističe Jahić.

ovo prevazilazi svaki vid bezobrazluka

sanele, ako čitaš, ili nek ti neko "tvoj" prenese, a ima vas
imao si veliki respekt od mene, za sve urađeno ranije
popišao si se po tome
popišao si se svojim stavom "ne znam zbog čega, ja dobar a on/i me -je.bu- ", i ti i Tuce...umjesto da budete predvodnici boljeg, jačeg Želje, vi se vučete ko babe po terenu, od vas nikakve koristi nema
nisi odigrao dobro niti jednu utakmicu, nisi odigrao ni približno onome koliko si plaćen, koliko treba da budeš
ti kao iskusan igrač, kao neko ko se zaklinjao u Želju, treba da budeš vođa ekipi a ne da budeš kamen spoticanja, treba da ispravljaš tuđe greške a ne da budeš neko od koga sve loše kreće
možda si mislio da je dovoljno samo da stojiš, protivnički napadači će sami sebi podapinjati, a vezni u strahu od tebe sami svojim golmanima zabijati golove
koju su utakmicu odigrao dobro, koliko takvih?
od prošlosti se ne živi
mene bi iskreno bilo sramota javiti se uopšte a da me levati prave još većim levatom
jer da se ne lažemo, većina igrača u plbih su levati
pa ti vidi gdje si sad
fuj
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

George Orwell
Kontakt:

pon jul 24, 2017 3:41 pm

Kupio sam godišnju. Čekao sam 10ak minuta da dođem na red. Idemooo Željooooooooo

AmH79
Kontakt:

pon jul 24, 2017 3:49 pm

Otkaz Slavki je iznenadjenje. Tajming mi je razumljiv: nakon poraza na Kosevu smo bili pred kvalifikacijama za EL. Cetiri utakmice, milion maraka. Dobro odradjeno. Predstoji sezona, puno prilika da se kiksevi ispravljaju a Slavko nije pokazao da je spreman raditi ono sto je za Zelju naibitnije: ukljucivati sto vise mladih igraca u sto vise prilika.
Odluka da se raskine razumna. Izbor Adzema razuman.

NEZALAGANJE
Kontakt:

pon jul 24, 2017 3:51 pm

@azbaha Taj sastav bi nam itekako ubrzao igru,ali zaista ne vidim kako ce neko imati hrabrosti da stavi Zebu na klupu!?Mi ,navijaci, moram biti svjesni jedne stvari....Prvi trener koji stavi Zebu na klupu,ovaj ce zatraziti odlazak milion posto.Nema kukanja onda kad se to desi.Ni za njega,ni Markovica, ni Blagojevica petog ili desetog.Sve su ovo igraci koji su pokazali svoje limite,a unaprijediti nas mogu samo mladji igraci i PRAVA pojacanja.Do tada se samo vrtimo u krug.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

salle86
Kontakt:

pon jul 24, 2017 3:55 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
@azbaha Taj sastav bi nam itekako ubrzao igru,ali zaista ne vidim kako ce neko imati hrabrosti da stavi Zebu na klupu!?Mi ,navijaci, moram biti svjesni jedne stvari....Prvi trener koji stavi Zebu na klupu,ovaj ce zatraziti odlazak milion posto.Nema kukanja onda kad se to desi.Ni za njega,ni Markovica, ni Blagojevica petog ili desetog.Sve su ovo igraci koji su pokazali svoje limite,a unaprijediti nas mogu samo mladji igraci i PRAVA pojacanja.Do tada se samo vrtimo u krug.
Opet malo da se dotaknem Amara. Ma kako neko želi da shvati, više nisam nego jesam ljubitelj njegovog filozofiranja, ali itekako ima smisla ono što je on rekao sinoć.
Kada igrač igra u PL BiH 2,3,4 sezone pa i u istom klubu, nema razliike ove sezone u odnosu na prošlu itd, dođe do zasićenja. Takve je najbolje pustiti. Jer čim oni za 2,3,4 sezon ne uspiju "napraviti rejting" da odu, a igraju na najvišem nivou u BiH, znači neko vani je shvatio da su limitirani.
Iako možda u tom trenutku oni jesu ponajbolji, igrač koji igra sa 70% i onaj od 90% nisu isti, ma kako prvi bio kvalitetniji.
Treba ih pustiti, tražiti svježu krv.
Kod nas takvih more, Jovan, Zajko, Darko, Jadranko, Siniša i sl.
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

MileZeljovac

pon jul 24, 2017 3:56 pm

Trebamo svi da budemo realniji malo a to je da ne mozemo dovesti "pravo" pojacanje, a Boga mi nisu ni ta djeca sad neki veliki talenti. Po mom misljenju dva igrača koja su sad vec trebala da imaju dobar staz su Mujagić i Zeric, ostali manje vise da ulaze s klupe.

azbaha
Kontakt:

pon jul 24, 2017 3:57 pm

Ne bi mi smetalo i da Zeba igra veceras, posto realno on i jeste majstor. Zeba mi je, barem po igrama na terenu mi jos uvijek ne smeta, medjutim smeta mi kada trener vidi da mu ne ide i mijenja ga u 80. minuti. To ne volim i to sam mrzio kod Papeta a i kod Slavke. Ali ako cemo realno, Zeba bi mogao igrati jedno poluvrijeme top, ili pak ako odigra cijelu utakmicu, sljedecu mora odmarati, jer je limitiran godinama. Ali ja se ovome nadam, barem u utakmicama protiv Goska, napadacka formacija sa mladim trkacima.

Gola
Kontakt:

pon jul 24, 2017 4:00 pm

Volio bih da zaigramo 3-5-2, mislim da imamo bolje igrace za tu formaciju, a tom formacijom i nasa djeca vise prostora dobijaju.
U BiH je fudbal igra u kojoj je uvijek Željo šampion.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava