Zar smo mi, kao nijemi posmatraci nesto bolje zasluzili?
Ima grupa ljudi koja je dovela Amara, neka se ona brine...
Ništa vala, top doner, boli glava. Ali ti i ja ne igramo u Želji hahahahDiverzant je napisao/la: ↑uto nov 22, 2022 11:03 pmSta imas protiv donera iz la linee, najjacii u gradu daleko hahahaMaestro_1921 je napisao/la: ↑uto nov 22, 2022 10:37 pmZdrav život, zdrava hrana. Dobro se hrane ovi naši omladinci, Mućaj u La Linei, Gasal u Chipasu. Food of champions.A sponzor nam Brajlović..
Šta će nama nutricionista u klubu, nismo mi svinjski![]()
Pa sta cemo brate, nit nas ko pita nit sta mozemo promjenit. Jedino sto mozemo jeste masovno dolazit na stadion, produzit clansku i potrosit u fan sopu. Mislim da svi mi to radimo.
Mislim da bi ostajanjem Edisa mi definitivno riješili sve naše probleme, i krenuli pravim putem, bez izazova, finansijskih problema, i u vrhunskoj atmosferi...Veteran1965 je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 6:57 pmMislim da bi tjeranjem Edisa mi definitivno riješili sve naše probleme, i krenuli pravim putem, bez izazova, finansijskih problema, i u vrhunskoj atmosferi...
Gledam ga na pola ovog prvog poluvremena kako grana rukama i galami sudijama što nam nije svirao neki faul. Protivnički trener ga gleda sa čuđenjem, pita se jel' normalan čovjekstorm_raider je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 8:29 pmI evo zabise nam ga, cijela zadnja linija je zakasnila. Ono nase.
Hoce li Edis na kraju i ove utakmice pricati o tome kako se pita ne pravi od govana i kako nema plata?
Haj prosvjetlite i nas neupućene pacenike o cemu se radi , oni tamo pisu kako cemo izgleda samo prijateljske i igrati , sta serete vise , napisite sta se sprema