Krpić - 31
Juričić - 12
Zec - 12
Lendrić - 8
Haračić - 3
Hodžić - 3
Beganović - 1
Vučenović - 0
Da vezni igrač na poziciji špica zabije više golova od mene, ja bi rekao treneru da me stavi na beka da ne smetam ljudima gore
Katastrofa iskreno. I onda se cudimo sto smo tu gdje jesmo. Zec je tu 3 i pol godine bio (vrijedi sam duplo vise od ovih, njegova tuzba ce nam jebat keve pocetkom 2023, bolje da njemu odnesemo clanarine, clanska Zec 2023@
Isto koliko i Haracic - 3. A odigrao je puno vise utakmica.
3 gola i 2 asistencije, a totalno podbacio i razocarao ovu polusezonu. Covjek je klasa napadac, samo se kod njih kao i mnogi drugi nije „snasao“.Leon_Professional je napisao/la:A koliko je taj Nardin dao golova?
Zdrav život, zdrava hrana. Dobro se hrane ovi naši omladinci, Mućaj u La Linei, Gasal u Chipasu. Food of champions.
Sta imas protiv donera iz la linee, najjacii u gradu daleko hahahaMaestro_1921 je napisao/la: ↑uto nov 22, 2022 10:37 pmZdrav život, zdrava hrana. Dobro se hrane ovi naši omladinci, Mućaj u La Linei, Gasal u Chipasu. Food of champions.A sponzor nam Brajlović..
Šta će nama nutricionista u klubu, nismo mi svinjski![]()
Kažu pitari da nisu imali ovakvog napadača još od vremena Alena Melunovića.amar92 je napisao/la: ↑uto nov 22, 2022 10:18 pm3 gola i 2 asistencije, a totalno podbacio i razocarao ovu polusezonu. Covjek je klasa napadac, samo se kod njih kao i mnogi drugi nije „snasao“.Leon_Professional je napisao/la:A koliko je taj Nardin dao golova?
Medjutim, bezveze pricati o njemu. Cini mi se da je kod kona imao 20.000€ mjesecno.
Oni ako daju takve plate na takve igrače brzo će doći na naš financijski nivo.amar92 je napisao/la: ↑uto nov 22, 2022 10:18 pm3 gola i 2 asistencije, a totalno podbacio i razocarao ovu polusezonu. Covjek je klasa napadac, samo se kod njih kao i mnogi drugi nije „snasao“.Leon_Professional je napisao/la:A koliko je taj Nardin dao golova?
Medjutim, bezveze pricati o njemu. Cini mi se da je kod kona imao 20.000€ mjesecno.
Pa izjavio je Jakirović na početku sezone, kad su ganjali istog igrača da dovedu, da je Zrinjski ponudio 5 hiljada platu a Sarajevo cifru koja je nenormalna i oni nisu mogli parirati.Majkel je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 7:42 amOni ako daju takve plate na takve igrače brzo će doći na naš financijski nivo.amar92 je napisao/la: ↑uto nov 22, 2022 10:18 pm3 gola i 2 asistencije, a totalno podbacio i razocarao ovu polusezonu. Covjek je klasa napadac, samo se kod njih kao i mnogi drugi nije „snasao“.Leon_Professional je napisao/la:A koliko je taj Nardin dao golova?