ChWilla je napisao/la: ↑ned jul 02, 2017 6:45 pm
salemprolic je napisao/la: ↑ned jul 02, 2017 6:35 pm
Ma naravno da ne vrijedi. Cak i pola te cifre mislim da se ne isplati dati.
pola je po meni okej. ako ništa znaš svaku tekmu šta dobijaš, i nalazi načina da doprinosi i kad ne ide prema naprijed.
ne kažem da nije istina, ali oni dosad nisu bili skloni takvim potezima. i nemaju bulumentu pasivnih navijača željnih bumova, nema situaciju da će mu zbog nečega pompoznog doći 2-3 hiljade ljudi više bar 2-3 tekme. zato im je i lakše raditi.
Uz duzno postovanje tvojeg misljena moram da reagujem.
Zeljo nema bulumentu pasivnih navijaca zeljnih bumova.
Zeljo ima armiju najvjernijih navijaca, armiju izgranih navijaca vec 20 godina.
Prodavali su nam muda za bubrege a mi strpljivo cekali bolje dane.
Ti bolji dani su dosli sa ovom upravom. Ta uprava nije bezgresna kao sto niko nije. Neka kritika bude motiv za bolji rad a ne da se smatra napadom na ego, lik i djelo...
Navijaci su prepoznali rad uprave i podrzavaju je. Navijaci bi podrzali svaki plan koji donosi napredak u sportskom djelu . Nemojte govoriti da to nije tacno, da bi bilo pljuvanja ka Sehi recimo.
Da neko predstavi sportski plan u naredne, recimo tri godine garantujem da bi 90% raje to podrzalo. Niko to nije napravio a govorite da je nemoguce. Neka neko proba pa da vidimo.
Zbog sake budala koja kenja protiv uprave i zbog sake budala koja bezrezervno podrzava upravu(vjerovatno svaku upravu

) stvara se slika o pasivnim navijacima zeljnih bumova.
Na kraju ako ovi nazovi pritisci otezavaju rad sta reci na pritiske na klubove u regionu i evropi?
9i8% klubova u zemlji i regionu bi guzice dalo da ima ovakve navijace.