Hvala

Gledao sam Culuma protiv zvezde i partizana i bolji je za klasu od nasih zadnji veznih
sto ne mogu uporedjivanja neuporedivog.
Ja mislim da smo solidno odigrali presing i korektnu odbranu. Blagojević je individualno odradio po meni jako dobru utakmicu. Uglješa malo statičniji ali to je Uglješa. Mada nije da se nije trudio. Što se tiće Čuluma, nisam siguran da Željo danas i Željo u Čulumovo doba imaju mnogo sličnosti, tako da ne znam da li bi Čulum danas licio na onog Čuluma.Dr. Kostic je napisao/la: ↑ned jul 02, 2017 7:52 pmGledao sam Culuma protiv zvezde i partizana i bolji je za klasu od nasih zadnji veznih
Blagojevic mora biti brzi pogotovo u dodavanjima. On sve sto pokusa je presporo i cesto pokloni loptu protivnikuSirAlexFerguson je napisao/la: ↑ned jul 02, 2017 7:57 pmJa mislim da smo solidno odigrali presing i korektnu odbranu. Blagojević je individualno odradio po meni jako dobru utakmicu. Uglješa malo statičniji ali to je Uglješa. Mada nije da se nije trudio. Što se tiće Čuluma, nisam siguran da Željo danas i Željo u Čulumovo doba imaju mnogo sličnosti, tako da ne znam da li bi Čulum danas licio na onog Čuluma.Dr. Kostic je napisao/la: ↑ned jul 02, 2017 7:52 pmGledao sam Culuma protiv zvezde i partizana i bolji je za klasu od nasih zadnji veznih
Da li je do njega ili do kretnje saigrača?Dr. Kostic je napisao/la: ↑ned jul 02, 2017 8:01 pmBlagojevic mora biti brzi pogotovo u dodavanjima. On sve sto pokusa je presporo i cesto pokloni loptu protivnikuSirAlexFerguson je napisao/la: ↑ned jul 02, 2017 7:57 pmJa mislim da smo solidno odigrali presing i korektnu odbranu. Blagojević je individualno odradio po meni jako dobru utakmicu. Uglješa malo statičniji ali to je Uglješa. Mada nije da se nije trudio. Što se tiće Čuluma, nisam siguran da Željo danas i Željo u Čulumovo doba imaju mnogo sličnosti, tako da ne znam da li bi Čulum danas licio na onog Čuluma.Dr. Kostic je napisao/la: ↑ned jul 02, 2017 7:52 pm
Gledao sam Culuma protiv zvezde i partizana i bolji je za klasu od nasih zadnji veznih
Do kretnje saigrača 90%SirAlexFerguson je napisao/la: ↑ned jul 02, 2017 8:02 pmDa li je do njega ili do kretnje saigrača?Dr. Kostic je napisao/la: ↑ned jul 02, 2017 8:01 pmBlagojevic mora biti brzi pogotovo u dodavanjima. On sve sto pokusa je presporo i cesto pokloni loptu protivnikuSirAlexFerguson je napisao/la: ↑ned jul 02, 2017 7:57 pm
Ja mislim da smo solidno odigrali presing i korektnu odbranu. Blagojević je individualno odradio po meni jako dobru utakmicu. Uglješa malo statičniji ali to je Uglješa. Mada nije da se nije trudio. Što se tiće Čuluma, nisam siguran da Željo danas i Željo u Čulumovo doba imaju mnogo sličnosti, tako da ne znam da li bi Čulum danas licio na onog Čuluma.
Nekad je do njega. Protiv zete je bila situacija 3 na 4 zeba mu se otvarao na strani prakticki sam bio ali ovaj je usporio totalnoSirAlexFerguson je napisao/la: ↑ned jul 02, 2017 8:02 pmDa li je do njega ili do kretnje saigrača?Dr. Kostic je napisao/la: ↑ned jul 02, 2017 8:01 pmBlagojevic mora biti brzi pogotovo u dodavanjima. On sve sto pokusa je presporo i cesto pokloni loptu protivnikuSirAlexFerguson je napisao/la: ↑ned jul 02, 2017 7:57 pm
Ja mislim da smo solidno odigrali presing i korektnu odbranu. Blagojević je individualno odradio po meni jako dobru utakmicu. Uglješa malo statičniji ali to je Uglješa. Mada nije da se nije trudio. Što se tiće Čuluma, nisam siguran da Željo danas i Željo u Čulumovo doba imaju mnogo sličnosti, tako da ne znam da li bi Čulum danas licio na onog Čuluma.
90% je kretnja saigraca, a to nije trener kriv to su krivi oni. To se u pionirima uci, a kada si motivisan i kada zelis da igras onda i trcis i trazis loptu. I protiv Zete su nasi pojedini igraci zaspali ali eto protiv Zete se moze. Blagojeviceva pozicija je takva da on mora grijesiti, mora preuzimati rizik cesto. Ima i on svojih crnih minuta, ali trenutno kada bi morao birati Ugi ili on, treba Ugiju jos pure da dodje na njegov nivo. A volio bi da se postavi igra na taj nacin da ispred Jovana budu dva igraca + krila i napadac. Vidjeli bi onda sta sve Jovan moze i kakav bi protok lopte bio. Pisao sam u onom opsirnom postu i dalje stojim iza toga, igrač blizu njega koji je jako slicnih karakteristika guši Jovana.Dr. Kostic je napisao/la: ↑ned jul 02, 2017 8:07 pmNekad je do njega. Protiv zete je bila situacija 3 na 4 zeba mu se otvarao na strani prakticki sam bio ali ovaj je usporio totalnoSirAlexFerguson je napisao/la: ↑ned jul 02, 2017 8:02 pmDa li je do njega ili do kretnje saigrača?Dr. Kostic je napisao/la: ↑ned jul 02, 2017 8:01 pm
Blagojevic mora biti brzi pogotovo u dodavanjima. On sve sto pokusa je presporo i cesto pokloni loptu protivniku
Miro nije krivac za drugo mjesto i polufinale, ali hocu reci da bi i bez njega bili tu negdje, dakle opet bi se igrala europa, s tim da ga ne bi moljakali nego bi bio na mjestu gdje idu oni sto zavlace sa produzenjem ugovora. On ako ode ovog ljeta u drugi klub u BiH nije supak nego supcina i jad nad jadovima.Model1964 je napisao/la: ↑ned jul 02, 2017 6:22 pmJeli on krivac za drugo mhesto i poulifinale kupa?blueheart je napisao/la: ↑ned jul 02, 2017 5:53 pmMiro jeste odradio svoj ugovor pošteno do kraja, ali klub od toga nije ama bas ništa dobio, to drugo mjesto i polufinale Kupa nije nikakav spektakularan rezultat. Ako kojim slučajem ode kod nekog u BiH popisao bi se na sav svoj profesionalni odnos prema našem klubu. Održali smo ga u formi do kraja sezone da bi on otišao u naše konkurente. Zbog toga u buduće oni igrači kojima se nude poboljšani uslovi i ne produže u nekom razumnom roku treba jednostavno poslati na hlađenje i te price završavati po kratkom postupku.
Sada se na njeg baca drvlje i kamenje jer je neko cuo da ide u Mostar. Svrsavamo na malo bolju igru koka koje su nam zajebale slavlje a Miro apsolutni profi, koji je kada se vracao u BiH zelio samo u Zelji,
Ispada supak. Covjek odlucuje o svojoj karijeri kako najbolje zna i umije. Sto niko Jamaka nije pljuvao?
Nikoga mi nismo odrzali vec jec bilo to cisto ugovorni odnos ispostovan sa obije strane. Odrzavamo u zivotu ove levate koji nisu u stanju loptu stopati.
Na kraju
Dali smo u stanju slati na klupu i tribine svakoga ko ne zeli produziti?
Za takvo sto trebamo jesti jos pure.
Ovo je vjerovatno na moj racun. Lijepo bi bilo da normalno prodiskutujemo i da vidimo gdje nam i sta nam to fali. Mnogo bolje nego slusati price o platama, bojkotima, jagnjadima, šišama i slicno. Budi mi pozdravljen.mali plavisa je napisao/la: ↑ned jul 02, 2017 8:09 pmU "mom" Želji navijači su uvijek bili navijači, sad mnogo forumskih stručnjaka!!!
Mozda ja grijesim samo su meni Blagojevic i Radinovic dosta slicni igraci i zato slabo zatvaramo prostor.SirAlexFerguson je napisao/la: ↑ned jul 02, 2017 7:57 pmJa mislim da smo solidno odigrali presing i korektnu odbranu. Blagojević je individualno odradio po meni jako dobru utakmicu. Uglješa malo statičniji ali to je Uglješa. Mada nije da se nije trudio. Što se tiće Čuluma, nisam siguran da Željo danas i Željo u Čulumovo doba imaju mnogo sličnosti, tako da ne znam da li bi Čulum danas licio na onog Čuluma.Dr. Kostic je napisao/la: ↑ned jul 02, 2017 7:52 pmGledao sam Culuma protiv zvezde i partizana i bolji je za klasu od nasih zadnji veznih
Ma Zeljo u Culumova doba je bio prvak drzave imao Zebu u najboljem dobu i mnogo toga viseLeBlue je napisao/la: ↑ned jul 02, 2017 8:15 pmMozda ja grijesim samo su meni Blagojevic i Radinovic dosta slicni igraci i zato slabo zatvaramo prostor.SirAlexFerguson je napisao/la: ↑ned jul 02, 2017 7:57 pmJa mislim da smo solidno odigrali presing i korektnu odbranu. Blagojević je individualno odradio po meni jako dobru utakmicu. Uglješa malo statičniji ali to je Uglješa. Mada nije da se nije trudio. Što se tiće Čuluma, nisam siguran da Željo danas i Željo u Čulumovo doba imaju mnogo sličnosti, tako da ne znam da li bi Čulum danas licio na onog Čuluma.Dr. Kostic je napisao/la: ↑ned jul 02, 2017 7:52 pm
Ovo nije ni na čiji račun, samo iznosim svoje mišljenje! I priče oko Mire su sulude, ide čovek gdje više love daju, samo sam ubijeđen da kod Amara ne bi mogao ovako otići bio bi prikovan za tribinu zbog ne produžavanja ugovora, mada sam protiv toga ali garantujem da bi kod njega taj scenario gledali!SirAlexFerguson je napisao/la: ↑ned jul 02, 2017 8:12 pmOvo je vjerovatno na moj racun. Lijepo bi bilo da normalno prodiskutujemo i da vidimo gdje nam i sta nam to fali. Mnogo bolje nego slusati price o platama, bojkotima, jagnjadima, šišama i slicno. Budi mi pozdravljen.mali plavisa je napisao/la: ↑ned jul 02, 2017 8:09 pmU "mom" Želji navijači su uvijek bili navijači, sad mnogo forumskih stručnjaka!!!