pon jun 19, 2017 10:19 pm
Hrdjavom kurcu i dlake smetaju tako i našim igracima iz prošle sezone ukljucujuci i francuza Jahica koji iz ljubavi prema Zelji i danas od tog Zelje prima platu.Da znaju i mogu igrali bi i Bekric i Jahic i bilo koji drugi.Davno sam napisao da je ovo ekipa sa najgorim karakterom u istoriji Zelje i to se svakim danom potvrdjuje.Koliko je do ovih dzilkoša toliko je i do Slavke.Sa gospodinom gospodski sa dzilkošom dzilkoški drugacije ne moze.Puno je bilo dzilkoša ali smanjuje se i smanjivat ce se broj i bit ce lakše raditi.Ovi novi koji su sad tu mislim da cjene Zelju i navijace puno više od ovih prvenstveno povratnika,zeljni su dokazivanja i mislim da ce sve ovo sa njima puno bolje izgledati nego prošle godine.Bekric i kompanija da su išta mogli i znali uzeli bi bod na Koševu i sa i bez trenera i što se mene tice poslije te tekme ni jedan od onih koji su igrali nije za Zelje i nadam se da ni jednog u skorije vrijeme necu morati gledati u Zeljinom dresu.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".