Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Glas Razuma
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jan 10, 2022 11:20 pm

Manipulator je napisao/la:
pon jan 10, 2022 11:04 pm
Ne smije klub sebi dopustiti da pusta olako igrace.
Ako nismo duzni koliko vec tri, sest plata Vrhovcu ako ne moze pravno dobiti slobodne papire, ne treba ga pustati bez obestecenja. Zasto bi on prelazio u Borac?
Sve moze, ali nek se plati. Klub to sebi ne smije dopustiti.
I da jos jednom, ***** ti sve hinjo Tomislave Ivkovicu. Najveci klosar od covjeka koji je vodio nas klub.
Najveci klosar od covjeka koji je vodio nas klub je gospodin AMAR Osim. Ostali su amateri za njega.
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!

fcz
Kontakt:

uto jan 11, 2022 12:18 am

Glas Razuma je napisao/la:
Ako nismo duzni koliko vec tri, sest plata Vrhovcu ako ne moze pravno dobiti slobodne papire, ne treba ga pustati bez obestecenja. Zasto bi on prelazio u Borac?
I da jos jednom, ***** ti sve hinjo Tomislave Ivkovicu. Najveci klosar od covjeka koji je vodio nas klub.
Najveci klosar od covjeka koji je vodio nas klub je gospodin AMAR Osim. Ostali su amateri za njega.
Ni u kakvoj ironiji, ni iz kakve kurtoazije - pa cak ni u sali to nesretno, moralno izopaceno i deformisano bice ne treba nazivati gospodinom.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

ponosannavas
Kontakt:

uto jan 11, 2022 12:25 am

Koku treba dovesti u klub da radi sa djecom i prvim timom kako pasti i zadrzavati igru. Veceg majstora za te stvari nisam vidio nikad. Doktor. Naravno znao je i ostalo ali u ovom je bio u Evropi najjaci

Sky1
Kontakt:

uto jan 11, 2022 12:59 am

fcz je napisao/la:
uto jan 11, 2022 12:18 am
Glas Razuma je napisao/la:
Ni u kakvoj ironiji, ni iz kakve kurtoazije - pa cak ni u sali to nesretno, moralno izopaceno i deformisano bice ne treba nazivati gospodinom.
Bravo @fcz

MiroslavKruzik

uto jan 11, 2022 2:11 am

AsharaK je napisao/la:
pon jan 10, 2022 11:18 pm
Ubaripa sam skoro vidio u Tz, jos uvijek nosi Zeljinu masku na telefonu :D
Sreo je mene u Mercatoru i gleda mi u masku telefona i smije se...ko jednom kroči na Grbavicu, prepozna emociju, taj je do kraja života obojen u plavo.

LeoMessi
Kontakt:

uto jan 11, 2022 7:18 am

Vojo se vraća u Srbiju radi žene tek dobili drugo dijete ,jučer ga je kontaktirao Štilić i probao nagovoriti....

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto jan 11, 2022 9:40 am

Nama trebaju prioriteti biti mladji igraci i da se ostane na tom kolosjeku. Svaka cast i Voji i Kerli ali imas opciju da dovedes po 15 godina mladje igrace i toga se treba drzati. Vec od danas treba praviti ekipu za ljeto i iducu sezonu , ovu sezonu prekucati sa borbom i posjetama, da ispod 5 milja ne bude.
Zao mi je sto ova djeca proslu sezonu nisu vise minuta dobijali kad smo vec ispali iz svih utrka za Europu, jer bi do sad imali golemog iskustva u nogama. Proizvodnja mladih igraca i dovodjenje mladih igraca iz svih krajeva BiH - PRIORITET.
Dolaze nam bolji dani ako Bog da !

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto jan 11, 2022 9:46 am

Minjore je napisao/la:
Nama trebaju prioriteti biti mladji igraci i da se ostane na tom kolosjeku. Svaka cast i Voji i Kerli ali imas opciju da dovedes po 15 godina mladje igrace i toga se treba drzati. Vec od danas treba praviti ekipu za ljeto i iducu sezonu , ovu sezonu prekucati sa borbom i posjetama, da ispod 5 milja ne bude.
Zao mi je sto ova djeca proslu sezonu nisu vise minuta dobijali kad smo vec ispali iz svih utrka za Europu, jer bi do sad imali golemog iskustva u nogama. Proizvodnja mladih igraca i dovodjenje mladih igraca iz svih krajeva BiH - PRIORITET.
:baklja: :baklja:
Željezničar ante portas !

Kospa
Kontakt:

uto jan 11, 2022 9:50 am

Ma sad se vidi da su oni zetonski komentari o Dodiku i sudjenju bili cisto slihtanje . Ljudi se ovdje satrali objasnjavajuci kako je Tomo maherski "ironicno" odgovorio na masakriranje od strane sudije.
Jos ovo vrbovanje igraca, fuj.

Drago mi je da se Stila vraca i da ce biti silno motivisan da se spremi i da pokaze da jos moze. Sa njim na nivou mozemo svakoga pobijediti.
Ide na bolje aBd jedva cekam Grbavicu
... Godine života svoga tebi dao sam...

MiroslavKruzik

uto jan 11, 2022 10:22 am

Kakvo je stanje terena (travnjaka), održava li se nešto bolje ili je kao i do sad košenje i tjt?

Manipulator

uto jan 11, 2022 10:52 am

Sta nas ovo zvanicna hajca sa slikama :baklja:

Bozidar Radosevic
Kontakt:

uto jan 11, 2022 11:04 am

uto jan 11, 2022 10:52 am
Sta nas ovo zvanicna hajca sa slikama :baklja:
Dolazi Jugovic da zavrsi karijeru u Zelji

Simply Blue
Kontakt:

uto jan 11, 2022 11:27 am

I Vugdalic...Sasa..za sportskog
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

ponosannavas
Kontakt:

uto jan 11, 2022 11:41 am

Minjore je napisao/la:
Tako je Minjoreeeeeeeeeeee. Za ovo bolji dani nisam upucen toliko ali ovo sve ostalo veliki potpis. Za Cocu jesam. Stila je svakako tu. I za Aru sam, za Dialibu li la, ali definitvno sam za mlade. Ne smijemo od tog pravca odstupiti nikad vise. Imali para ili ne. Moraju ti mladi imati Cocu, ali Cocu, Stilu i taj nivo igraca, Zeca itd, a ne tipa Mustafa i sl pa makar se i vratili u Zelju. Pogotovo u ovoj nardnoj polusezoni. Matematicki mi tesko jako tesko mozemo ispasti. Trebamo ovo iskoristiti i dati sansu jose nekim igracima ili iz naseg OP ili koje cemo dovesti a koji imaju max 20 godina. Tako vidis mogu li sljedece godine i onda pravis ekipu za nesto ozbiljnije

SirAlexFerguson
Kontakt:

uto jan 11, 2022 11:56 am

ponosannavas je napisao/la:
Minjore je napisao/la:
Tako je Minjoreeeeeeeeeeee. Za ovo bolji dani nisam upucen toliko ali ovo sve ostalo veliki potpis. Za Cocu jesam. Stila je svakako tu. I za Aru sam, za Dialibu li la, ali definitvno sam za mlade. Ne smijemo od tog pravca odstupiti nikad vise. Imali para ili ne. Moraju ti mladi imati Cocu, ali Cocu, Stilu i taj nivo igraca, Zeca itd, a ne tipa Mustafa i sl pa makar se i vratili u Zelju. Pogotovo u ovoj nardnoj polusezoni. Matematicki mi tesko jako tesko mozemo ispasti. Trebamo ovo iskoristiti i dati sansu jose nekim igracima ili iz naseg OP ili koje cemo dovesti a koji imaju max 20 godina. Tako vidis mogu li sljedece godine i onda pravis ekipu za nesto ozbiljnije

Mi sa Cocom i Štilom u ekipi moramo razmisljati u pravcu borbe za evropu, svjestan sam ja svega ali ovo je Željo a u timu imaš bivša tri reprezentativca, ja vjerujem u evropu pa vidjecemo..
Svakako se mora prostora dati mladim, od Koče ocekujem da se nametne da dobija po 20ak minuta ako nista, a ima od koga uciti.
Nadam se da mladi igrači u ovom dugom periodu pauze vode racuna kako zive i da ce spremni docekati pripreme.
Nije da mi je zao Memije sto nije dosao ali nakon ove pozitive koja se polahko priblizava Grbavici mislim da je njemu zao, a steta je sto nije tu kad je vec (bio) naš.
Kad smo kod desnog beka, odavno me "muci" misao da Bojo može procvjetati na beku. Ima pluca, ima tehniku, zna povuci, centrirati a u zavrsnici se ne snalazi najbolje, traljav sut. Odavno o ovome razmisljam i volio bi da se proba covjek na desnom beku, u sredini je svakako "guzva".

Posebno hvala ljudima koji rade za boljeg Želju i zelim im svu srecu da uspije sve sto su naumili.
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Amar927
Kontakt:

uto jan 11, 2022 12:03 pm

Treba gledati u pravcu mladih igraca bez obzira imali novca ili ne.Ali drugacije je kada u ekipi imas jednog Stilica,Cocalica,Zeca uz njih ce mladji igraci dosta toga nauciti a i oni su prave vodje na terenu.Nadam se da se nece sada dovoditi igraci tipa Kerla .Becu od prve gurati sa Mekicem,Gasala forsirati,Drinu sa Cocalicem gurati u tandemu,Kocevicu pruzati sto vise minuta na terenu.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto jan 11, 2022 12:22 pm

Sta je sa onim malim sto ima ponude iz Njemacke?
Željezničar ante portas !

ponosannavas
Kontakt:

uto jan 11, 2022 12:23 pm

SirAlexFerguson je napisao/la:
uto jan 11, 2022 11:56 am
ponosannavas je napisao/la:
Minjore je napisao/la:

Mi sa Cocom i Štilom u ekipi moramo razmisljati u pravcu borbe za evropu, svjestan sam ja svega ali ovo je Željo a u timu imaš bivša tri reprezentativca, ja vjerujem u evropu pa vidjecemo..
Svakako se mora prostora dati mladim, od Koče ocekujem da se nametne da dobija po 20ak minuta ako nista, a ima od koga uciti.
Nadam se da mladi igrači u ovom dugom periodu pauze vode racuna kako zive i da ce spremni docekati pripreme.
Nije da mi je zao Memije sto nije dosao ali nakon ove pozitive koja se polahko priblizava Grbavici mislim da je njemu zao, a steta je sto nije tu kad je vec (bio) naš.
Kad smo kod desnog beka, odavno me "muci" misao da Bojo može procvjetati na beku. Ima pluca, ima tehniku, zna povuci, centrirati a u zavrsnici se ne snalazi najbolje, traljav sut. Odavno o ovome razmisljam i volio bi da se proba covjek na desnom beku, u sredini je svakako "guzva".

Posebno hvala ljudima koji rade za boljeg Želju i zelim im svu srecu da uspije sve sto su naumili.
Samo sa njima dvojivom nemas prava razmisljati o Evropi nego ici tekmu po tekmu. Coca ce donijeti nadgradnju na odbranu ali Aco i Vedran su bili mozda i najbolji dio ekipe. Stila nesprwman. I prosli put trebala mu je polusezona da zaigra kako on zna. Otisli su ti Crncevic i Zdunic a dali su oni i nekih bodova i trke. Kad uzmes u obzir da imas novog trenera i da opet gubis kontinuitet nista ti nisi ouno jaci. Mozda ces dobit nesti na iskustvo ali ces izgubit negjde gdje si trkom i borbom iscupao bod ili tri jer Stila ni sa 18 nije trcao koliko su Crncevic, Beca, Mekic i Bojo pretrcali u proslij polusezoni.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

uto jan 11, 2022 12:36 pm

Ja sam uvijek za to da se igra kao da sutra ne postoji, bez obzira na situaciju. Znači samo od utakmice do utakmice. Znamo i sami tamo gdje smo unaprijed upisivali bodove prosuli smo ih, a tamo gdje nismo očekivali ni bod smo osvojili ili jedan ili tri i to ne samo u ovoj sezoni već i u sezonama ranije kad smo se borili za trofeje. Zbog toga se tako treba ponašati kroz cijelu sezonu. I zato sam uvjeren da je Edis najbolje moguće rješenje u ovoj situaciji. Što se tiče imena koja se spominju i sa kojim se pregovara imam pozitivno mišljenje. Nije bitno govoriti samo o igračkim kvalitetama i onome što bi ti igrači doprinijeli na terenu već i onom što bi ti igrači donijeli izvan terena.
Fear of the Maniacs!

Maltar

uto jan 11, 2022 3:05 pm

Edis dovodi nekog brzonogog sto je trenirao u Crnoj Gori

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Haklapuc, Okolele i 25 gostiju.

Prijava