ponosannavas je napisao/la: ↑uto jan 11, 2022 11:41 am
Minjore je napisao/la: ↑uto jan 11, 2022 9:40 am
Nama trebaju prioriteti biti mladji igraci i da se ostane na tom kolosjeku. Svaka cast i Voji i Kerli ali imas opciju da dovedes po 15 godina mladje igrace i toga se treba drzati. Vec od danas treba praviti ekipu za ljeto i iducu sezonu , ovu sezonu prekucati sa borbom i posjetama, da ispod 5 milja ne bude.
Zao mi je sto ova djeca proslu sezonu nisu vise minuta dobijali kad smo vec ispali iz svih utrka za Europu, jer bi do sad imali golemog iskustva u nogama. Proizvodnja mladih igraca i dovodjenje mladih igraca iz svih krajeva BiH - PRIORITET.
Dolaze nam bolji dani ako Bog da !
Tako je Minjoreeeeeeeeeeee. Za ovo bolji dani nisam upucen toliko ali ovo sve ostalo veliki potpis. Za Cocu jesam. Stila je svakako tu. I za Aru sam, za Dialibu li la, ali definitvno sam za mlade. Ne smijemo od tog pravca odstupiti nikad vise. Imali para ili ne. Moraju ti mladi imati Cocu, ali Cocu, Stilu i taj nivo igraca, Zeca itd, a ne tipa Mustafa i sl pa makar se i vratili u Zelju. Pogotovo u ovoj nardnoj polusezoni. Matematicki mi tesko jako tesko mozemo ispasti. Trebamo ovo iskoristiti i dati sansu jose nekim igracima ili iz naseg OP ili koje cemo dovesti a koji imaju max 20 godina. Tako vidis mogu li sljedece godine i onda pravis ekipu za nesto ozbiljnije
Mi sa Cocom i Štilom u ekipi moramo razmisljati u pravcu borbe za evropu, svjestan sam ja svega ali ovo je Željo a u timu imaš bivša tri reprezentativca, ja vjerujem u evropu pa vidjecemo..
Svakako se mora prostora dati mladim, od Koče ocekujem da se nametne da dobija po 20ak minuta ako nista, a ima od koga uciti.
Nadam se da mladi igrači u ovom dugom periodu pauze vode racuna kako zive i da ce spremni docekati pripreme.
Nije da mi je zao Memije sto nije dosao ali nakon ove pozitive koja se polahko priblizava Grbavici mislim da je njemu zao, a steta je sto nije tu kad je vec (bio) naš.
Kad smo kod desnog beka, odavno me "muci" misao da Bojo može procvjetati na beku. Ima pluca, ima tehniku, zna povuci, centrirati a u zavrsnici se ne snalazi najbolje, traljav sut. Odavno o ovome razmisljam i volio bi da se proba covjek na desnom beku, u sredini je svakako "guzva".
Posebno hvala ljudima koji rade za boljeg Želju i zelim im svu srecu da uspije sve sto su naumili.