Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 22, 2017 4:24 pm

Brkoo je napisao/la:
igla je napisao/la:
pon maj 22, 2017 4:01 pm
Stvarno se trebamo zapitati da li je normalno da nam je odgovor na sve: Vrati Amara.
To nije odgovor nego najbolje rjesenje za probleme u sportskom segmentu. Ako skoro citav klub funkcionise na evropskom nivou i konstantno napreduje a najvazniji segment pruza ovako lose rezultate, onda se i to mora popraviti. Uz ovu upravu i Amara kao trenera ili menadzera, da se pita za sve u sportskom segmentu, Zeljo bi onda u svim segmentima bio fenomenalan..
Brko, moze tako, ali ne onaj Amar sa godisnjeg, ne Amar iz tunela, ne Amar koji dijli platu-pola plate u autobusu, ne Amar trener golmana, ne Amar clan UO, ne Amar kao clan UO koja kaze prijavit cemo samo Stanica na PIO i ZZO. I jos mnostvo toga. Moze Amar kao trener-menadzer kao u Engleskoj.

Sve drugo osim navedenog bi bilo pogubno. Samo tako i po meni nikako drugacije. Nista preko felsa.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

igla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

pon maj 22, 2017 4:30 pm

Plava Porodica je napisao/la:
pon maj 22, 2017 4:19 pm
Dzabe sve, boljeg za ovu ligu ne mozes naci :)
Zavisi kako gledas. Kratkoročno ili dugoročno.

Njegov mandat, u kojem je on najbolje znao i najviše kontrolisao klub nam je donio titule, kupove i dobar finansijski problem koji je mogao odnijeti klub u pm.

U saradnju ove uprave i Amara ne vjerujem i ne znam na šta bi ličilo. Mislim na špansku sapunicu.

Dr. Adzem
Kontakt:

Nadam se da nije istina sesera. Sta cekaju nasi jos se nisu oglasili?
Cuva Bog Zelju svog!

Plava Porodica
Kontakt:

pon maj 22, 2017 4:31 pm

Imao je zimu da popravi ekipu, on to nije ucinio.
Jedini koji se pokazao kao pojacanje je Zeba.
Zakarica mu ne zamjeram, svako ziv bi ga pozelio.
Za Crnova su i navijaci se ibretili, bili apsolutno u pravu. Decko je krilni igrac, a za njeg ne postoji dribling.
Stojanovic, ista prica, treca opcija Zrinjskog, odbacen igrac. Sad svi vidimo sto, i protiv njega su obicni laici bili, ali struka to nije prepoznala.
Kerla, polovican ucinak. Na utakmicama protiv npr Radnika odlican, ali kada ti najvise treba zayebe.
Zapeli za Kostica, kao da je Ramos, na kraju ispali budale.
Vezni red nije pojacavan(centralni&defanzivni), sto se ispostavilo da je kljucni problem nas.
Blagojevic igra u istoj formi kroz cijelo prvenstvno, dok je najveci problem u Markovicu koji je u prvoj polusezoni bio izuzetno ofanzivan, a u ovoj totalno defanzivan. U svakom slucaju nije dovedena nikakva zamjena, oslanjajuci se na Ugljesu, za kojeg je ta ista struka trebala vidjeti da on nije adekvatan igrac za rotacije, momak vec par utakmica nije uopste u zapisniku.
Ja vise nemam povjerenja u njega. Pa neka me demantuje, jos bolje :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

Model1964 je napisao/la:
pon maj 22, 2017 4:23 pm
storm_raider je napisao/la:
pon maj 22, 2017 1:42 pm
Idemo malo konstruktivnije pisati. Tipicni bosanski mentalitet, od sjaja do ocaja u sekundama. Pa znali smo ima 3 sedmice da nismo imali neku igru i nadali smo se da cemo nekako uvaljati Krupi gol. Ako ne njima, onda Sarajevu. Titulu jeste uzela najmanje losa ekipa i to uz svesrdnu pomoc prvo nas, pa onda sudija. Tipicno nase, pretjerujemo u svemu. Da smo odigrali remi na Kosevu, da je Ivan pogodio u 94 minuti ono sto je fulio, bili bismo najjaci, najbolji, najljepsi. Pa je li moguce da se nikada pameti necemo nauciti? Realno gledajuci, i da je pogodio, ne bi se nasa igra nista promjenila, ali eto uzeli bismo tu titulu. Samim tim, mozda gurnuli losu igru pod tepih. Ovako znamo tacno sta treba raditi i kako, jer kada te istina osamari, onda to cesto i boli, ali i nosi lijek. Zelje ce biti, i bez Slavke, Amara, Cenana, Misimovica i koga sve ne. Nezadovoljstvo jeste veliko, ja nisam spavao 2 dana i ispusio sam 4 kutije cigareta zbog ovoga svega, ali je li moguce da jednom brdovitom, balkanskom, malom narodu sve padne u vodu nakon jednog poraza, jedne izgubljene titule? Pa ljudi Zeljo je najveci u drzavi i nikakvi pitari ne mogu to promjeniti. Smeta nam pitarsko prcanje? Znamo svi kako su osnovani, sve je o tome receno. Isti simptom koji vidim kod nas, vidim i kod njih. Prije par dana su prijetili smrcu igracima, a danas slave kao da su prvaci. Nadjimo neku mjeru, nemojte pitarluka.
Nece pasti u vodu nista ako skontamo gdje je greska. Ako ne skontamo, jadna nam majka.
Samo corav ne vidi da je slavko jedini krivac
Kondicija 0
Taktika 0
Srcanost 0
Vizija 0
Samo mi smo sposobi takvom strucnjaku dati jos jednu šansu. Svuda u svijetu bi letiJo ko metak. Vrijeme je novac, samo je uBIH drugorazredna roba.
Uhvatili ste se svi kontinuiteta. Prvo treba prepoznati korisnost kontinuiteta. Vi ko Jovo travar, rak lijecite travama :rofl:
sa tri-četiri-pet dosta različitih trenera, nakon nekog osvježenja i nekih solidnih partija, je to u ključnim trenucima počelo izgledati tako kako ti kažeš.

e možda nije ni do jednog...
gradi željo boli te *****

Grbavica
Kontakt:

pon maj 22, 2017 4:33 pm

Dr. Kostic je napisao/la:Nadam se da nije istina sesera. Sta cekaju nasi jos se nisu oglasili?
Sad ce izaci demant samo budi strpljiv

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Plava Porodica
Kontakt:

pon maj 22, 2017 4:33 pm

igla je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:
pon maj 22, 2017 4:19 pm
Dzabe sve, boljeg za ovu ligu ne mozes naci :)
Zavisi kako gledas. Kratkoročno ili dugoročno.

Njegov mandat, u kojem je on najbolje znao i najviše kontrolisao klub nam je donio titule, kupove i dobar finansijski problem koji je mogao odnijeti klub u pm.

U saradnju ove uprave i Amara ne vjerujem i ne znam na šta bi ličilo. Mislim na špansku sapunicu.
Ne znam, ja se ipak nadam nekom spoju njih. Ako ne pokusamo, necemo ni znati kako bi funkcionisalo. Mogao bi biti pun pogodak,ali i katastrofa.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Model1964

pon maj 22, 2017 4:36 pm

ChWilla je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
pon maj 22, 2017 4:23 pm
pon maj 22, 2017 1:42 pm
Idemo malo konstruktivnije pisati. Tipicni bosanski mentalitet, od sjaja do ocaja u sekundama. Pa znali smo ima 3 sedmice da nismo imali neku igru i nadali smo se da cemo nekako uvaljati Krupi gol. Ako ne njima, onda Sarajevu. Titulu jeste uzela najmanje losa ekipa i to uz svesrdnu pomoc prvo nas, pa onda sudija. Tipicno nase, pretjerujemo u svemu. Da smo odigrali remi na Kosevu, da je Ivan pogodio u 94 minuti ono sto je fulio, bili bismo najjaci, najbolji, najljepsi. Pa je li moguce da se nikada pameti necemo nauciti? Realno gledajuci, i da je pogodio, ne bi se nasa igra nista promjenila, ali eto uzeli bismo tu titulu. Samim tim, mozda gurnuli losu igru pod tepih. Ovako znamo tacno sta treba raditi i kako, jer kada te istina osamari, onda to cesto i boli, ali i nosi lijek. Zelje ce biti, i bez Slavke, Amara, Cenana, Misimovica i koga sve ne. Nezadovoljstvo jeste veliko, ja nisam spavao 2 dana i ispusio sam 4 kutije cigareta zbog ovoga svega, ali je li moguce da jednom brdovitom, balkanskom, malom narodu sve padne u vodu nakon jednog poraza, jedne izgubljene titule? Pa ljudi Zeljo je najveci u drzavi i nikakvi pitari ne mogu to promjeniti. Smeta nam pitarsko prcanje? Znamo svi kako su osnovani, sve je o tome receno. Isti simptom koji vidim kod nas, vidim i kod njih. Prije par dana su prijetili smrcu igracima, a danas slave kao da su prvaci. Nadjimo neku mjeru, nemojte pitarluka.
Nece pasti u vodu nista ako skontamo gdje je greska. Ako ne skontamo, jadna nam majka.
Samo corav ne vidi da je slavko jedini krivac
Kondicija 0
Taktika 0
Srcanost 0
Vizija 0
Samo mi smo sposobi takvom strucnjaku dati jos jednu šansu. Svuda u svijetu bi letiJo ko metak. Vrijeme je novac, samo je uBIH drugorazredna roba.
Uhvatili ste se svi kontinuiteta. Prvo treba prepoznati korisnost kontinuiteta. Vi ko Jovo travar, rak lijecite travama :rofl:
sa tri-četiri-pet dosta različitih trenera, nakon nekog osvježenja i nekih solidnih partija, je to u ključnim trenucima počelo izgledati tako kako ti kažeš.

e možda nije ni do jednog...
Mozda :D
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

nmiro
Kontakt:

pon maj 22, 2017 4:37 pm

Samo da se upisem.
Titulu halalio
Nadam de da ce iduce kolo igrati bar 5 juniora.
Da nam sesar nece doci jer smo svakako najstariji klub u ligi .

Model1964

pon maj 22, 2017 4:40 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
pon maj 22, 2017 2:23 pm
BabOsim je napisao/la:
pon maj 22, 2017 2:19 pm
Reci nam ko ih bira onda? Nikolić je zadužen za pregovore koliko ja znam... Jel ih Šiljak bira? Adis? Miske?
Sef struke bira igrace.. Tako je to svugdje u svijetu.. Slavko je aminovao igrace koji su zimus dosli.. Pa stvarno zar mislite da Cenan ima tolika ovlastenja da moze dovoditi igrace na svoju ruku.. Haj se malo uozbiljite.. Boli mene qrac za Cenana, nije ni meni drag ali malo ste polupali loncice..
Ako je tako neka mu izmjene naziv radnog mjesta
TERENSKI KOMERCIJALISTA
Skaut treba da je samoincijativan
Treba dici gujicu i malo po selima i gradovima jedine potraziti dobru robu

incident
Kontakt:

pon maj 22, 2017 4:42 pm

igla je napisao/la:
pon maj 22, 2017 2:43 pm
incident je napisao/la:
pon maj 22, 2017 2:42 pm
Za ove koji vec licitiraju pojacanja,velike su sanse da iz Radnika u Zelju,predje Dino Besirevic,Serbecic,Peco to su misaone imenice. Obradovic ce u inostranstvo.
PS:Vratite nam Slavka ,koji igra njemacki fudbal na nivou Darmstada :D
Ne skontah te koji su misaone imenice.
Peco i Serbecic ne idu nigdje i nisu na prodaju ,sem za kako kazu nepristojnu ponudu.

Model1964

pon maj 22, 2017 4:43 pm

sergejevic je napisao/la:
pon maj 22, 2017 2:26 pm
Svirano je i nama nepostojecih penala, protivnicima nije svirano, takodjer smo bili i osteceni, kao i Zrinjski, i Sarajevo i svaka druga ekipa u ligi. Koliko god neko pokusavao sada skrenuti paznju na kradju u Bijeljini, neka prvo pogleda crveni karton za Stojkica na toj utakmici. Bilo je hejbet sansi i za Radnik i za Zrinjski. Niko nam nije kriv. Nama je Krupa poklonila gol, nismo znali sacuvati, jos promasili najvecu sansu ove godine u ligi, a mozda bi i nama neko svirao penal samo da smo se mogli dovuci s loptom u pred njihov gol. ista situacija u derbiju, najbolja sansa Lendriceva u 93. minuti, a niko da spomene aut Zakarica prije te sanse. Mozda bi i nama neko poklonio penal samo da smo se mogli dovuci pred njihov gol, da pritisnemo malo, stvorimo neku sansu, da osutamo. Zrinjski je i s igracem manje napadao, stvarao sanse, provocirao nesto pred golom protivnika i umjesto gola i pravog penala dobili smijesan. To je fudbal. Taj isti Zrinjski je napadao i na Grbavici i na Kosevu i gdje god da je igrao napadao je. Primio je 4 od nas, glat 2-0 izgubili od pitara, ubio Slobodu, ubio Krupu u gostima, ljudi nesto radili na terenu i pokusali dati gol vise.

Trebamo svi biti tihi dok nasi kontaktiraju Sesara, neozbiljnog igraca, bivseg igraca najveceg rivala, covjeka koji je ispao iz kombinacija u Sirokom? Sezona za sezonom prolazi, treneri i igraci se smijenjuju kao na traci, rijetko ko iz naseg omladinskog pogona i dobija sansu, a neko treba biti presretan jer nam dolazi Sesar. Kao da nemamo vec nekoliko Sesara u ekipi. Jel i za njega sutra treba da vuce Kjosevski na terenu? Jedini nas mladi igrac, umjesto da bude okruzen dobrim igracima da mu bude lakse, on zbog raznih Sesara mora slusati uvrede s tribina. Toliko nasih ljudi od Djurbuzovica do Edisa na klupi, sve ih rastjeraj, a daj vrijeme Petrovicu i Cenanu da dovode Sesare, Stojanovice, Kerle i ostale. Dvije godine za redom se na pocetku sezone prepotentno najavljuju neke titule i pehari, na konferencijama, pred cijelom drzavom, a mi navijaci smo isti kao pitari. Nismo. Nego svi znamo ko je najavljivao duple krune, pisanje po sirotinji, bosanski Dinamo na konferencijama. Isti ti pitari. Zasto smo onda mi pitari, a ovi koji se vode bas njihovom politikom nisu?

Sve covjek konta promjeniti ce se nesto, neko ce iznjeti jasnu viziju, napraviti nekog naseg igraca, ali ne nista se ne mijenja. Od Sesara do Sesara. Samo nista ne prigovaraj. Suti i trpi. Opet kao nekada pitari trazi neprijatelje na svim stranama, sami protiv svih, samo ni slucajno gledati u svoju avliju i tamo traziti greske. **** vas i Sesar i Stojanovic i Kerla i Jahic...Ovaj zadnji klosar i ker jer je povrijedjen potpisao ugovor, a nije klosar onaj koji mu je to omogucio bez ikakvog pregleda. Bogicevic ker jer nece da raskine ugovor na svoju steru, pa zamjenik kapitena preko noci. Kerla potpise ugovor do kraja sezone i 95% utakmica odigra iako je uz svog partnera unistio cijelu sezonu za tri utakmice. Da ne spominjemo igrace koji su bili nasi clanovi par mjeseci. Koji je to *****?

Govno ste vi naucili i govno ce se nesto promjeniti. Radije cu pratiti juniore i kadete nego Sesare, Bogicevice i ostale uljupe koji u odlucujucim utakmicama za titilu ne stvore izglednu sasnu, a u dvije utakmice dobiju tri zuta kartona. Sve to pred najboljim i najbrojnijim navijacima u drzavi. Nek ih stid bude. **** vas i sudija Bandic koji je valjda veci krivac od nasih uljupa zbog toga sto nismo osvojili titulu, iako imas 4 boda prednosti 3 kola prije kraja prvenstva. Aha. Bandic nam je uzeo toliko zasluzenu titulu.
:klanjase: :klanjase: :klanjase:

incident
Kontakt:

pon maj 22, 2017 4:46 pm

Simply Blue je napisao/la:
pon maj 22, 2017 2:45 pm
incident je napisao/la:
Za ove koji vec licitiraju pojacanja,velike su sanse da iz Radnika u Zelju,predje Dino Besirevic,Serbecic,Peco to su misaone imenice. Obradovic ce u inostranstvo.
Nije te odavno bilo na temi...nešto si kao bio kivan nakon našeg sraza u kupu :ganja:
A šta je sa Pecom, zašto tako malo igra, jesu li povrde u pitanju
Povreda zadnje loze,hvala Bogu oporavio se ali ga nisu htjeli stavljati za utakmice koje su za Radnik revijalnog karaktera,jel bi on trebao biti jedan od glavnih motora u Radniku za iducu sezonu.

LARSSON
Kontakt:

pon maj 22, 2017 4:47 pm

incident je napisao/la:
igla je napisao/la:
incident je napisao/la:
Peco i Serbecic ne idu nigdje i nisu na prodaju ,sem za kako kazu nepristojnu ponudu.
jebat ćemo i krstajića i krstajićeve ako ne pošaje serbecica

jel dovoljno nepristojna ili moramo još

iggy2377

pon maj 22, 2017 4:49 pm

pon maj 22, 2017 4:20 pm
Bice to sve ok. Slavko ce sada prvi put moci napraviti ekipu od samog pocetka, a trazice Uprava od njega za sljedecu sezonu neke ciljeve. Jedan od njih, a meni jako bitan je taj da se dvoje nase djece mora afirmisati igranjem u prvom timu. Vjerovatno Kemo i Zera.
Storm tebi svaka cast i na tvom optimizmu,Slavko ovo nemoze i nezna da vodi, i nezelim da ga vise gledam svojim ocima, svaka mu cast na svemu sto je uradio, i na kraju ysrao, ali muku i mucninu od njegove taktike,racunici,formacije nezelim ni da gledam ni sa juniorima a kamoli sa nivim igracima.

Mislim da je on svoje zavsio nakon radnika, a vidjet cemo da li je tacna informacija.

rodrigo87
Kontakt:

pon maj 22, 2017 4:49 pm

Tek sada sam smogao snage da pogledam penal. Kerla yebem ti majku!

Brkoo
Kontakt:

pon maj 22, 2017 4:54 pm

Ja sam za smjenu Slavke ali ako se sa Amarom postigao dogovor. Smijeniti Slavku i poslije njega dovesti jos nekog diletanta, jok.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon maj 22, 2017 4:54 pm

LARS1921 je napisao/la:
incident je napisao/la:
igla je napisao/la:
jebat ćemo i krstajića i krstajićeve ako ne pošaje serbecica

jel dovoljno nepristojna ili moramo još
slika slika

Dobro, necemo ih sad toliko precjenjivati...

Elegant
Kontakt:

pon maj 22, 2017 4:55 pm

https://www.klix.ba/sport/nogomet/bandi ... /170522122

Konačni epilog Bandićevog suđenja dat će Komitet za sudije i suđenje u saradnji s odjelom za sudije i suđenje Nogometnog saveza BiH na sjednici koja je na rasporedu u utorak, a sudija iz Gruda najvjerovatnije bit će skinut s liste za suđenje.
Sve ti yebem koliko si para uzeo i Ivanu Beusu također.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Model1964

pon maj 22, 2017 5:00 pm

bistrikboy je napisao/la:
pon maj 22, 2017 4:06 pm
Elegant je napisao/la:
pon maj 22, 2017 3:59 pm
Uefa prati zadnja kola PL BiH. :rofl:

Ko nam to podvali.
prati preko "dangerous attack"
Mogu glasno i jasno napisati dobiJo dozvolu :D
LAZ JE DA JE UEFA PRATILA OVE TEKME U ZAVRSNICI :D PRVENSTVA
provjerio sam kod D.Skomine

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava