Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

boju dao si nebu...
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 22, 2017 2:31 pm

Grbavica je napisao/la:
pon maj 22, 2017 2:08 pm
Jaozinho22 je napisao/la:Evo kad vec tražiš ja ću ti reći. Dimitros Toskas. Odigrao tri minute uzeo pare na raskid i otišao. Cenan lično na pressu rekao da je došao preko njega! Ukazala se šansa za angažovanjem takvog stopera i došao je. Mrsko mi tražiti tu izjavu ali ako treba, nije problem. :kafa:
Koje pare?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Fkt. koje pare?
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

igla
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 22, 2017 2:37 pm

BabOsim je napisao/la:
pon maj 22, 2017 2:20 pm
igla je napisao/la:
BabOsim je napisao/la:
pon maj 22, 2017 1:42 pm
http://m.sport.sport.ba/bh_fudbal/crven ... tak/237928

Jel ovaj ozbiljan?
Neki dan u izjavi za ovo smeće od portala, za istog ovog novinara, Amar Osim izjavi sljedeće:
"Kao što sam naveo, kalkulisanja nije bilo i poprilično je liga regularna. Izjednačena i uzbudljiva liga ali bez podizanja nivoa kvalitete. Malo smo zakasnili sa promjenom sistema takmičenja da bi se to osjetilo na kvaliteti. Bilo je i sudijskih propusta kao što ih svugdje ima, no po pehu se potrefilo da te greške odluče pobjednika. Greške ne treba praviti, no nisam vidio da je bilo tendencije i da je neko došao sa namjerom da pomogne jednom klubu. Ispalo je da je neko poguran što je svakako mala mrlja", ističe Osim.

Nisam vidio nijedan komentar o ovome. Valjda je grijeh, haram, džehenem.
Nevjerujem da im je davao izjave. Cijeli tekst je bila kopija Amarovog intervjua sa misamosjedimouredakciji ili kako već. Jedino ako su i govnari bili prisutni
Mislim da za source nije rekao navedeno. Zašto im ne bi davao izjave, kad je to on zaratio sa Beganovicem i gg.ba.

Haj ne budite uvijek slijepi kod očiju.
Zadnja izmjena: igla, dana/u pon maj 22, 2017 2:38 pm, ukupno mijenjano 1 put.

pile87
Kontakt:

pon maj 22, 2017 2:38 pm

Najlakse je Cenana napadati jer nema nikoga iza. I nije ga ni problem otjerati i jesi li nešto rijesio sa tim, naravno da nisi. Kao otjeramo cenana i počnemo dovoditi igrače iz bundeslige. Hiljadu puta je rečeno da struka aminuje igrače koje je moguće dovesti u okviru naših mogućnosti.
Toskasa je dovela agencija preko Kostica možda je Cenan ispregovarao. I sve i da nije to ne govori da je napravio los posao.
Ako je cilj da nekog otjeramo najlakse je i najmanja šteta cenana. Ni meni se slavko ne sviđa pa nisam nikad ništa rekao protiv njega. Ne sviđa mi se ni misketova faca. Ali to nije argument nikakav.
A najmanje mi se sviđa što što neki pokušavaju tražiti žrtvu na kojoj bi se slomila kola. Ako je već tražimo i idemo u krajnost igracki kvalitet nije podbacio stigli smo zaostatak. I kada je najpotrebnije bilo igrači su se počeli šetati po terenu. Do koga je to sigurno nije do Cenana može biti do Slavke i igrača i među njima treba tražiti krivca. A uprava je kriva sto su čekali i znali da će zrinjski i sudija iskoristiti šansu ako dođu do sanse, u moru lopovluku one koji plivaju pošteno pojedu.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Leon_Professional
Kontakt:

pon maj 22, 2017 2:40 pm

KrajPrice je napisao/la:
pon maj 22, 2017 2:17 pm
E kakve mi picke od igraca imamo, pa ovo je tragedija!
De ti nama reci imal kakvog Booma?!

Sesar, potvrdio da ima kontakt. Neki su govorili da nema, da bezveze mlatimo, ovo ono. Ocito su slabo informisani.
Stav isti kao i onda kad je ovo aktuelno bilo. Sramota ako on dodje.

Mi dovodimo igrace Zrinjskog i Sirokog koji tamo nemaju mjesta. Je li to Evropski Zeljo?! Je li se tako iskorak prvi!? Zasto Sesar grob tw ****, opet kazem, da nema nikakvo logicko objasnjenje ZA dolazak Sesara. Jedino sto je jaran s Cenanom :/

Dobro neko rece. Treba sacekati da vidimo status trenera i sportskog dir.pa onda rjesavat stvari, ali vjerovatno ostaju i mi nastavljamo Evropskim putem. A tim putem se vozimo sa Golfom dvicom, dizel 1.6

incident
Kontakt:

pon maj 22, 2017 2:42 pm

Za ove koji vec licitiraju pojacanja,velike su sanse da iz Radnika u Zelju,predje Dino Besirevic,Serbecic,Peco to su misaone imenice. Obradovic ce u inostranstvo.
PS:Vratite nam Slavka ,koji igra njemacki fudbal na nivou Darmstada :D
Zadnja izmjena: incident, dana/u pon maj 22, 2017 2:43 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Model1964

pon maj 22, 2017 2:43 pm

ChWilla je napisao/la:
ned maj 21, 2017 11:01 pm
pa što vi ne napisaste tako prije dvije sedmice u ova doba...
Bogami ja sam pisao
Do duse ne ostro nego blaze
Pisao sam da nisam zadovoljan igrom, veznim redom, kondicijom
Pisali su i drugo
Poslije Mladosti bila velika frka na forumu
Poslije ŠB isto tako, pa Sloboda
Niko nije mogao da predpostavi da ce u dvije zadnje ovako usrati.
Do Salke je 100%
I ja bih iz 2 rekme uzeo 4 boda
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

igla
Kontakt:

incident je napisao/la:
Za ove koji vec licitiraju pojacanja,velike su sanse da iz Radnika u Zelju,predje Dino Besirevic,Serbecic,Peco to su misaone imenice. Obradovic ce u inostranstvo.
Ne skontah te koji su misaone imenice.

kremenko

pon maj 22, 2017 2:44 pm

Boro je prokomentarisao da penala u BN nije bilo.
Jesmo li direktno osteceni? Jesmo.
Hajmo malo sebe pogledati u ogledalo pa isto tako reci:
Isti taj Boro je rekao da je bio penal za Zrinjski u Mostaru.
Isti taj Boro je rekao da je bio penal za Radnik u BN kad je Bocca faulirao igraca.
Svi su na neki nacin osteceni u ovoj sezoni.
Jedina razlika je sto smo mi tendeciozno pokradeni penalom u 93'
Prvo krenuti od sebe i vidjeti sta i gdje smo pogrijesili. Pokusati ispraviti greske.
Savez se moze sjebati na razne nacine. Jedan od njih je da reprezentacija ne ode na SP,da placaju masne kazne...
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Leon_Professional
Kontakt:

pon maj 22, 2017 2:45 pm

Pa ove zadnje tekme se i uzimaju na snagu i motiv. Mi to nismo imali.

Simply Blue
Kontakt:

pon maj 22, 2017 2:45 pm

incident je napisao/la:
Nije te odavno bilo na temi...nešto si kao bio kivan nakon našeg sraza u kupu :ganja:
A šta je sa Pecom, zašto tako malo igra, jesu li povrde u pitanju
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

ChWilla
Kontakt:

pon maj 22, 2017 2:46 pm

Model1964 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
Bogami ja sam pisao
Pisali su i drugo
Do Salke je 100%
pa nisam tebi ni rekao. nego onima što im je sve valjalo poslije zrinjskog.
gradi željo boli te *****

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

Beganovicu Adnane napusi se kurcine :)

KrajPrice
Kontakt:

pon maj 22, 2017 2:47 pm

Leon_Professional je napisao/la:
pon maj 22, 2017 2:40 pm
KrajPrice je napisao/la:
pon maj 22, 2017 2:17 pm
E kakve mi picke od igraca imamo, pa ovo je tragedija!
De ti nama reci imal kakvog Booma?!

Sesar, potvrdio da ima kontakt. Neki su govorili da nema, da bezveze mlatimo, ovo ono. Ocito su slabo informisani.
Stav isti kao i onda kad je ovo aktuelno bilo. Sramota ako on dodje.

Mi dovodimo igrace Zrinjskog i Sirokog koji tamo nemaju mjesta. Je li to Evropski Zeljo?! Je li se tako iskorak prvi!? Zasto Sesar grob tw ****, opet kazem, da nema nikakvo logicko objasnjenje ZA dolazak Sesara. Jedino sto je jaran s Cenanom :/

Dobro neko rece. Treba sacekati da vidimo status trenera i sportskog dir.pa onda rjesavat stvari, ali vjerovatno ostaju i mi nastavljamo Evropskim putem. A tim putem se vozimo sa Golfom dvicom, dizel 1.6
Brate ima, uskoro ce poceti gradnja juga, poslije europskih utakmica :)
Nisam u stanju da bilo sta pisem, sjebase me pravo!
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

Model1964

pon maj 22, 2017 2:51 pm

:D
ChWilla je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
Bogami ja sam pisao
Pisali su i drugo
Do Salke je 100%
pa nisam tebi ni rekao. nego onima što im je sve valjalo poslije zrinjskog.
:D nisi biJo dovoljnp jasan.... za mene :ganja:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

cikazubo
Kontakt:

Štreberi de bacite neki render južne tribine, ne znam kako izdržati ovih par dana..

Amidza
Kontakt:

pon maj 22, 2017 2:54 pm

Vidite, neko radi svoj posao i konstantno pravi propuste - treba za njih da odgovara. Kraj price. Primjenjivo na sve stvari u zivotu, ne samo na fudbal. Ne govorim konkretno o Slavku, o Cenanu, ovom ili onom fudbaleru nego uopsteno.

Tvrdite sve je u rukama sefa strucnog staba - pa ako je tako u jos smo vecem qrcu nego sto mislimo. Naravno da sef struke treba imati potpunu slobodu kod taktike, vodjenja utakmice, pa i sklapanja ekipe, ali slobodu unutar nekih okvira koje sam klub postavi. Ti okviri su filozofija i ambicije kluba. Dakle, recimo Ajax radi to sto radi i doveden je trener koji takvom sistemu odgovara, koji se u njega uklapa. Koja je nasa filozofija? Da li se istroseni i polovni igraci uklapaju u nju? Ako i uklapaju, prihvatam. Samo bih volio da vidim sta je to, koja je to vizija, koja je nasa ambicija. Da se malo preciznije izadje u javnost s tim, da se ciljevi jasno definisu. Jeste bilo naznaka toga i jeste se izlazilo sa nekim planovima, ali praksa ih demantuje.

Uz duzno postovanje prema Sesaru i igracima slicnog profila, ako je to smjer u kojem idemo, nisam zadovoljan. Nebitan sam ja, samo jedan navijac u moru njih, ali eto samo kazem.

Po meni bi neki normalan sistem za jedan zdrav klub u PLBiH bio: omladinski pogon, skauting mreza, strucni ljudi u mladjim kategorijama, neko ko to sve koordinira, komunikacija izmedju sefa strucnog staba prve ekipe i ostalih trenera u pogonu, strucni pomocnici SSS, mladi igraci u prvoj ekipi, ukombinovani sa pravim pojacanjima odavde ili sa strane + najboljim mladim igracima iz lige koji su realna opcija da se dovedu itd. itd....

Ima tu jos stvari i Zeljo od ovoga iznad dosta, vjerujem, vec ima. Naravno, govorim o stvarima vezanim za sami teren, ne o finansijama, marketingu, infrastrukturi itd. mada se to sve medjusobno preklapa.

Ja sve do sad mogu halalit. Krpile su se rupe u ekipi, stizao se zaostatak, ispravljale su se greske ljudi koji su tu prije bili itd. itd. Ali ovaj prelazni rok je toliko bitan da je to neopisivo. Ako se igraci poput Sesara dovode u vezu s nama onda nam je agonija iduce godine opet, pa vi to shvatite kako hocete.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

mirzza
Kontakt:

pon maj 22, 2017 2:56 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
pon maj 22, 2017 12:29 pm
Nisam za tjeranje Slavke, jedan sam od rijetkih koji ga brane, ali ako dovede Sesara neka kupi prnje istog momenta.. Poserem mu se u kartoteku..
Ako SP ostaje, Adzem, Cica, kondicioni + trener golmana. I psiholog.

BabOsim
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 22, 2017 2:58 pm

mirzza je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:
pon maj 22, 2017 12:29 pm
Nisam za tjeranje Slavke, jedan sam od rijetkih koji ga brane, ali ako dovede Sesara neka kupi prnje istog momenta.. Poserem mu se u kartoteku..
Ako SP ostaje, Adzem, Cica, kondicioni + trener golmana. I psiholog.
Psiholog(e). Treba će i nama

ponosannavas
Kontakt:

pon maj 22, 2017 2:59 pm

Simply Blue je napisao/la:
pon maj 22, 2017 1:47 pm
ponosannavas je napisao/la:
pon maj 22, 2017 1:33 pm
ponosannavas je napisao/la:
čet maj 18, 2017 10:32 am
Jesam li ja jedini koji misli da protiv pitara u vezi moraju igrati Radinović i Blagoja radi brzine. Pitari imaju najbolju tranziciju u ligi. Najviše zbog DUlje koji ima dug korak kroz sredinu, a prate ga veoma lako i CRnkić i Hebibović. Ako izađemo sa Zebom i Bekrićem pretrčat će nas ko iz pič..
Da se citiram. Nisam ništa pisao ni nakon tekme ni prije ni za vrijeme tekme. Još me boli nešto u duši. I da poručim ovima što Bekirća prizivaše zajedno sa Zebom i da im kažem jebali ih Zeba i Bekrić zajedno.
Druže to je sve jasno kao dan, pa mi isti problem imamo od prošle sezone, ne samo protiv pitara ali protiv njih to najviše dolazi do izražaja zbog igrača koje imaju (Dulja, Crnkić, Hebib pa i Hodžić). Prošle godine na Grbavici smo ih riješili zahvaljujući onoj silnoj galvanizaciji dok je to na Koševo već okopnilo pa samo i tad imali velikih problema.
Ove polusezone se to najviše primjetilo pored Sarajeva i protiv Krupe i MDK, realno ljudi imaju bolju tranziciju i poretljivije igrače od nas. Nije samo problem u Zebi, Bekriji, već i u Zakariću, Siniši, Markoviću pa i Miro nije taj igrač koji je okomit i koji traži dribling. Protiv nas se je lako braniti. U poređenju sa veznim redom pod Odinom palicom, mi smo napravili jedan evolucijski sunovrat
Pa buraz kako je jasno ko dan kad ovdje 50% ljudi prije tekme proziva Zebu i Bekrića zajedno, a SLavko ih stavi zajedno. JOš plus doda i Markovića koji je treći najsporiji vezni.

Elegant
Kontakt:

pon maj 22, 2017 3:00 pm

cikazubo je napisao/la:
Štreberi de bacite neki render južne tribine, ne znam kako izdržati ovih par dana..
Ja cijeli dan cekam neko saopstenje ili obracanje iz kluba, na zvanicnoj nista mozda bude tokom sedmice.

Jug ce sacekati neko vrijeme.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.

Prijava