Ti pises isto kao da Tomic jedini igrac u Zrinjskom. On zabija, on brani, on asistira samo sebi. Nasa je sreca sto su se oni rijesili Vinka. Inace bi ljudi vec titulu slaviliGoodisonPark je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 4:52 pmNego može li nas 1000 + otići u Krupu?
Ima li neko info koliko prima ona njihova tribina iza gola?
Drugovi moji Tomić kad je otišo iz Želje ja sam bio sretan a koliko su se usrećili navijači Zrinjskog sa Tomićem govori i činjenica da su prosuli kamaru bodova. Neka njega dole,
može još godinu ili dvije možda u Zrinjskom ili kod Pitara a onda Ide Široki, pa Mladost, pa Olimpik

Bravo, u startu smo odmah pokazali gostima gdje su došli a našim igračima podigli samopouzdanje. Možda neko misli da to nije bitno ali to su stvari koje od početka lome utakmicu i navode vodu na naš mlin, ista ovakva atmosfera je bila sa Mulalićem protiv Širokog.

E baš se sjećam ove priče kad je igro kod nas, bila je teza pa ne može on sam igrati gdje su ostali, e sad ti isto to pišeš ali za Zrinjski, opet je ista stvar u pitanju on je drama igrač ali saigrači su mu tarabe..Vrag je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 4:56 pmTi pises isto kao da Tomic jedini igrac u Zrinjskom. On zabija, on brani, on asistira samo sebi. Nasa je sreca sto su se oni rijesili Vinka. Inace bi ljudi vec titulu slaviliGoodisonPark je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 4:52 pmNego može li nas 1000 + otići u Krupu?
Drugovi moji Tomić kad je otišo iz Želje ja sam bio sretan a koliko su se usrećili navijači Zrinjskog sa Tomićem govori i činjenica da su prosuli kamaru bodova. Neka njega dole,
može još godinu ili dvije možda u Zrinjskom ili kod Pitara a onda Ide Široki, pa Mladost, pa Olimpik

Pa normalno da ne moze sam. Ne bi bas rekao da su mu saigraci tarabe. Isti su izeli titulu, ali hajde ko ih jebeGoodisonPark je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 5:01 pmE baš se sjećam ove priče kad je igro kod nas, bila je teza pa ne može on sam igrati gdje su ostali, e sad ti isto to pišeš ali za Zrinjski, opet je ista stvar u pitanju on je drama igrač ali saigrači su mu tarabe..Vrag je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 4:56 pmTi pises isto kao da Tomic jedini igrac u Zrinjskom. On zabija, on brani, on asistira samo sebi. Nasa je sreca sto su se oni rijesili Vinka. Inace bi ljudi vec titulu slaviliGoodisonPark je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 4:52 pmNego može li nas 1000 + otići u Krupu?
Sve će se pokazati u narednom periodu, da Bog da on igro u Zrinjskom još dugo godina što se mene tiče..

Ni to nije istina oni su se poceli "raspadati" i kad je Vinko bio tu.Vrag je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 4:56 pmTi pises isto kao da Tomic jedini igrac u Zrinjskom. On zabija, on brani, on asistira samo sebi. Nasa je sreca sto su se oni rijesili Vinka. Inace bi ljudi vec titulu slaviliGoodisonPark je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 4:52 pmNego može li nas 1000 + otići u Krupu?