Ti pises isto kao da Tomic jedini igrac u Zrinjskom. On zabija, on brani, on asistira samo sebi. Nasa je sreca sto su se oni rijesili Vinka. Inace bi ljudi vec titulu slaviliGoodisonPark je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 4:52 pmNego može li nas 1000 + otići u Krupu?
Ima li neko info koliko prima ona njihova tribina iza gola?
Drugovi moji Tomić kad je otišo iz Želje ja sam bio sretan a koliko su se usrećili navijači Zrinjskog sa Tomićem govori i činjenica da su prosuli kamaru bodova. Neka njega dole,
može još godinu ili dvije možda u Zrinjskom ili kod Pitara a onda Ide Široki, pa Mladost, pa Olimpik![]()
Bravo, u startu smo odmah pokazali gostima gdje su došli a našim igračima podigli samopouzdanje. Možda neko misli da to nije bitno ali to su stvari koje od početka lome utakmicu i navode vodu na naš mlin, ista ovakva atmosfera je bila sa Mulalićem protiv Širokog.
E baš se sjećam ove priče kad je igro kod nas, bila je teza pa ne može on sam igrati gdje su ostali, e sad ti isto to pišeš ali za Zrinjski, opet je ista stvar u pitanju on je drama igrač ali saigrači su mu tarabe..Vrag je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 4:56 pmTi pises isto kao da Tomic jedini igrac u Zrinjskom. On zabija, on brani, on asistira samo sebi. Nasa je sreca sto su se oni rijesili Vinka. Inace bi ljudi vec titulu slaviliGoodisonPark je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 4:52 pmNego može li nas 1000 + otići u Krupu?
Drugovi moji Tomić kad je otišo iz Želje ja sam bio sretan a koliko su se usrećili navijači Zrinjskog sa Tomićem govori i činjenica da su prosuli kamaru bodova. Neka njega dole,
može još godinu ili dvije možda u Zrinjskom ili kod Pitara a onda Ide Široki, pa Mladost, pa Olimpik![]()
Pa normalno da ne moze sam. Ne bi bas rekao da su mu saigraci tarabe. Isti su izeli titulu, ali hajde ko ih jebeGoodisonPark je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 5:01 pmE baš se sjećam ove priče kad je igro kod nas, bila je teza pa ne može on sam igrati gdje su ostali, e sad ti isto to pišeš ali za Zrinjski, opet je ista stvar u pitanju on je drama igrač ali saigrači su mu tarabe..Vrag je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 4:56 pmTi pises isto kao da Tomic jedini igrac u Zrinjskom. On zabija, on brani, on asistira samo sebi. Nasa je sreca sto su se oni rijesili Vinka. Inace bi ljudi vec titulu slaviliGoodisonPark je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 4:52 pmNego može li nas 1000 + otići u Krupu?
Sve će se pokazati u narednom periodu, da Bog da on igro u Zrinjskom još dugo godina što se mene tiče..![]()
Ni to nije istina oni su se poceli "raspadati" i kad je Vinko bio tu.Vrag je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 4:56 pmTi pises isto kao da Tomic jedini igrac u Zrinjskom. On zabija, on brani, on asistira samo sebi. Nasa je sreca sto su se oni rijesili Vinka. Inace bi ljudi vec titulu slaviliGoodisonPark je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 4:52 pmNego može li nas 1000 + otići u Krupu?