Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

kremenko
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 14, 2017 12:32 pm

Pomalo pratim i forum na klixu.
Neko je genijalno poentirao u vezi derbija.
Pokusat cu sto tacnije prenijeti post.
"pitarima bi bilo bolje da se malo vise ugledaju na rah. Kemu Lakacu,a manje na navijace Dresdena"
Jos jedan
"otkako su se pobratimili sa retard brigadom iz Dresdena,ovaj derbi je otisao u Qrac"
Brutalna istina :palacgore:
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Charlie Sheen
Kontakt:

pet apr 14, 2017 12:39 pm

Ajde Zeljkaneee sahrani malezijsku nejac

Hadzijalagic
Kontakt:

pet apr 14, 2017 12:41 pm

slika
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

reks1
Kontakt:

pet apr 14, 2017 12:50 pm

ChWilla je napisao/la:
pet apr 14, 2017 10:35 am
vidi što se rile šlihta pitarima. neka stranačkom kolegi ministru mupa uputi otvoreno pismo. k'o kad kifla kritikuje direktore javnih preduzeća iz svoje stranke, a svi sa istog mindera...
Rile je svakako zestok pitar.pa ne treba nista da cudi!

Hadzijalagic
Kontakt:

pet apr 14, 2017 12:56 pm

Elegant je napisao/la:
pet apr 14, 2017 12:04 pm

Kad smo vec kod stadiona, zna li se da li je u planu saniranje ovog velikog djela platoa gdje je za vrijeme gradnje bio materijal i masine, kao i ovog gornjeg gdje je lokomotiva ?

Hoce li se tu skidati asfalt, radit nova podloga i na kraju svjeze asfaltiranje, predpostavljam i sanacija zida koji je isaran grafitima ?
Na donjem dijelu je asfalt odlican i nema ga potrebe dirati.. Uradice se sve sto treba da se uradi..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

FaraonTM
Kontakt:

pet apr 14, 2017 1:03 pm

Jesu li ukinuta i ona pravila za dolazak na utakmicu i člansku pri kupovini ulaznica?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Jaozinho22

pet apr 14, 2017 1:05 pm

Kosooki međusobno propjevali :lol:
Nikad pjevači nisu bili al eto propjevase :lol:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Eric Cantona
Kontakt:

pet apr 14, 2017 1:06 pm

SVI NA TRENING! :D
Spoiler:
jbg morao sam: Trener Slobode pred Krupu, V. Jagodić: Do sada nas niko nije nadigrao.

ellaxaz
Kontakt:

pet apr 14, 2017 1:12 pm

phpBB [video]
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Pompey
Kontakt:

pet apr 14, 2017 1:21 pm

kremenko je napisao/la:
pet apr 14, 2017 10:59 am
Jednu stvar bi volio redovno cuti na utakmicama,pogotovo jer nas Zeljo ima ime koje se lako rimuje.
Ovo kao sto rade navijaci Juventusa ili Intera
Spoiler:
phpBB [video]

phpBB [video]
Ole ole ole ole Zeljo Zeljo
Eh to, bravo. A pogotovo kad postignemo gol, pa spiker kad zavrsi sa skandiranjem imena strijelca da povede :"OOOOOLEEEE OLE OLE OLEEEEEE..." a mi, navijaci samo da nastavimo ".... ŽELJOOOOOO ŽELJOOOOO, OLEEEE....."

phpBB [video]
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet apr 14, 2017 1:22 pm

@AsharaČe nek je sretan :pivo:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Model1964

pet apr 14, 2017 1:46 pm

Zeljo1921 je napisao/la:
pet apr 14, 2017 11:20 am
Poslije proslog derbija na Grbavici iskreno sam pozelio da vise nikada ne dodju. Te price oko čari derbija su za malu djecu. Kakva je to čar da dođeš na stadion i gledas grupu debila kako ruse i pale stadion za koji smo odvajali po 20-30 KM da se napravi? Meni to nije čar i nikada nece biti. Nema te cijene koju mi neko moze platiti i da kaze doci cu u kucu i sve ti polomiti pa ti kasnije to platim. Ne mozes drug u mojoj kuci praviti belaj i tacka. Idealno bi bilo dati njima cijeli sjever da su kako treba i normalni navijaci a nasima recimo sa godisnjim za sjever dozvoliti ulazak na istok. Tad bi bio bas derbi po uzoru na recimo Celtik-Rengers. Problem je sto oni mrze nas i sve sto ima veze sa nama. Ne pamtim kad sam negdje procitao da pitar napise Željezničar ili Grbavica vec nesta pokusavaju da vrijedjaju i omalovazavaju sa nekim pogrdnim imenima. Poslije proslog derbija su se falili po forumu ko je iscupao ili kuci donio vise stolica a sada cmizdre. Dodji sutra paša pa je iscupaj na istoku, ima da uletis u teren ko baklja. Dosta divljanja na tribinama. Ne fale mi ni sekunde na derbiju i jedva cekam sutra tekmu da ih mlatnemo i da uzivam na nasem stadionu.
:palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore:
:pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

cikazubo
Kontakt:

pet apr 14, 2017 2:02 pm

Hoće li biti trening oko 16-17h danas ?

I jedna sugestija ako neko iz kluba čita, a to je da se postave kućice za prodaju karata ispred istoka, bar jedna, bezveze je kad kreneš na jug ili na istok a moraš se gurat do sjevero-zapada do one dvije kućice..

Plava Porodica
Kontakt:

pet apr 14, 2017 2:19 pm

Sarajvo horde zla, neka puse ga
I sa njima Tan i braca iz Drezdena!

:bih: :zeljeznicar1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

avlami97
Kontakt:

pet apr 14, 2017 2:20 pm

Ko uništava "čar sarajevskog derbija"?

Pitanje iz naslova, koje se ovih dana neprestano postavlja, a odgovornost se prebacuje sa jednog na drugi sarajevski klub. Naizgled, odgovora nema, a odgovor je i najvećoj budali na dunjaluka jasan. "Čar sarajevskog derbija" je uništila Država, preciznije vlast, koja je od osamostaljenja Bosne i Hercegovine sve učinila da "čar sarajevskog derbija" postane jedna izlizana floskula. Upravo tako - izlizana floskula.

Vlast (zakonodavna, izvršna, sudska) je postala sama sebi svrha i ni na kraj joj pameti nije da razmišlja o sarajevskom derbiju ili o sportu uopšte. Ta vlast ima obavezu, kroz nadležna ministarstva, da napravi ambijent za boljitak sporta, a ona to ne čini, iako koristi svaku priliku da se "slika" sa nekim od BH sportista, koji su zahvaljujući, prvenstveno sebi, izgradili ime u svjetskim okvirima. Šta je to Država (vlast) učinila da Džeko, Pjanić, Begović, Teletović, Nurkić, Džumhur, Adnan Ćatić...postanu ono što jesu? Šta je to Država uradila da jednog evropskog prvaka KK Bosnu gledamo u ovakvom stanju? Nije uradila ništa. Šta je to Država uradila da jedan olimpijski stadion (Koševo), izgleda onako kako izgleda? Šta je to Država uradila na osposobljavanju olimpijskih borilišta (ne računam strane donacije) - opet ništa. Mogao bih ovako nabrajata do Sudnjeg dana, ali Državu (vlast) boli briga za sve nabrojano.

Šta je Država učinila da sačuva "Čar sarajevskog derbija"? Opet, ništa. Odnosno, dozvolila je kriminalcima, kakvi su i sami, da ruše, pale, napadaju, ozlijeđuju, prave štetu na svakom koraku. Uništavaju Državnu i privatnu imovinu, a direktno u opasnost dovode na hiljade djece, žena, muškaraca, koji bi dolazili ili dolaze u životnu opasnost. Vlast se krije iza svega i ne želi da radi posao za koji je enormno plaćena sredstvima poreskih obveznika.

Nema više čari sarajevskog derbija, jer je Država svojim činjenjem i nečinjenjem učinila da on više kao takav ne postoji.

Sutra je utakmica i moramo Državi (vlasti) pokazati da smo mi ti koji želimo da ponovo oživimo tu čar, koja se ovih dana toliko ofucala, da mi je neugodno više je i spominjati. Sutra idemo da pobjedimo i da sarajevski derbi bude, onakav kakav je bio desetljećima ranije. Želim da gledam utakmicu u kojoj će nas ista spajati, a ne dijeliti i razdvajati. Država je uništila sarajevski derbi i ona ga jedina može i spasiti. Željo i njegovi pravi navijači su uvijek tu da joj pomognemo.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

pintol_TM87
Kontakt:

pet apr 14, 2017 2:24 pm

Jedno pitanje, posto me dosta raje pitalo jel se mogu uzeti karte sjever istok bez clanske?

1921.ba
Kontakt:

pet apr 14, 2017 2:25 pm

horde imaju krtice haha
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet apr 14, 2017 2:26 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
pet apr 14, 2017 1:22 pm
@AsharaČe nek je sretan :pivo:
Hvala drug :)
Željezničar ante portas !

Plavi orkestar
Kontakt:

pet apr 14, 2017 2:29 pm

Pitam se zašto mnogi koji imaju medijski prostor kukavicki i neobjektivno pišu o svim dogadjanjima a ticu se Derbija.Jeli to nesmiju identificirati problem,ne smiju uprijeti prstom u vandala,ne smiju objaviti fotografiju,snimak onih koji ruše i pale?Zašto naši šute?Zašto dozvoljavaju da nas i one druge navijace koji bi došli samo zbog utakmice,ljubavi prema svom klubu i navijanja trpaju u isti koš sa onom šakom primitivaca.Ta šaka ce najviše štete napraviti svom klubu i neka ce jer njihova uprava aminuje sve što oni urade,iz kojih razloga ne znam.Sto ce oni snositi i vec snose posljedice toga nije mi ni malo zao,zao mi je što se to njihovo ponašanje odrazava na sve druge koji sa njima nemaju ama baš ništa i koji bi samo da uzivaju u Derbiju prije,u toku i poslije utakmice.Ta šaka jada od navijaca se koristi psihologijom mase,ruši,uništava i usput radi razna krivicna djela i prolazi nekaznjeno i onda odjednom citaš pismo ministra,tekstove samozvanih polupismenih novinara gdje su svi krivi a samo nisu oni koji su sve ovo i proizveli.Moralni su to jadnici bez trunke hrabrosti i casti kada u svom medijskom obracanju ni jednog trenutka ne spomenu rušenje i paljenje i da to nije civilizacijski a ni po zakonu, kada ministar sporta i kulture ne kaze da to nije u redu,kada ne ukaze šta je kulturno a šta ne...I ne cudi me ništa više u ovom gradu upravo zbog ministara kakvi jesu,zbog kvazi novinara kakvi jesu i svih onih koji bi trebali da utjecu na normalan razvoj društva prvenstveno razvoj i vaspitanje omladine.Na Koševu se vec duzi period uce ne da vole svoj klub vec kako da mrze Zelju i sve što je Zeljino a što više meziš onda si ko veci navijac malog kluba koji usput ne posjeduje ništa a i to ništa je kupio za sicu neki utrpani brkica.I mozda sve ovo i nije slucajno.Sobzirom da im je na klupi dugo godina sjedio psiholog,danas osudjeni ratni zlocinac koji se sluzio istim medijskim istupom,lazima,rušenjem i paljenjem...imali su se skim poistovjetiti,od koga nauciti i nastaviti tamo gdje je on stao.Nece moci.Puno je više onih koji im to nece dozvoliti.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Plava Porodica
Kontakt:

pet apr 14, 2017 2:32 pm

pintol_TM87 je napisao/la:
pet apr 14, 2017 2:24 pm
Jedno pitanje, posto me dosta raje pitalo jel se mogu uzeti karte sjever istok bez clanske?
Moze Tuce :)
@asharace neka je hairli i sa srecom i u pamet
@hurmasice jel ti ono baratas vremenskom prognozom :D postavi nam za sutra :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.

Prijava